forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Veseli Cetvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

jaki
Advanced Member

Croatia
27632 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/09/2008 : 08:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
"Dizajn"je sranje kao i kod Zagora sa tim razbacanim natpisima,samo je Villa car pa izgleda super.Ne može ga ni profa pokvariti
Inače kad smo već kod Tutto/Extra dizajna on mi je bolji od redovnog jer su naslovi epizode uvijek iste veličine na dnu u kvadratiću.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17613 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 17/09/2008 : 09:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by PINCA

Zašto izdanja VČ nisu zastupljena ravnomjerno u svim gradovima BiH,npr Mostar?Izlaze u BL,SA,Gacku(mada samo nekoliko primjeraka),a u Mostaru konkretno ni jedan iako je potražnja za izdanjima VČ ogromna ne samo u Mostaru nego i drugdje.
Vidi se da odgovorni ljudi iz VČ imaju smisla za biznis,jako pametan potez,čestitam ...

Pa napisao sam to i ranije, može biti samo zato što iz ko zna kakvog razloga te stripove ne dobija predstavništvo INTER PRESS-a koje pokriva Mostar i okolinu. Vidi u predstavništvu u Mostaru ili nazovi predstavništvo INTER PRESS-a u Širokom Brijegu. Ništa se neće samo promijeniti, do njih je. Ali potražnja sigurno nije ogromna.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 17/09/2008 : 09:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by Collector

Ovo vec lici na nesto! Font epizode nije ni kitnjast ni kicast. Male zamerke su: preklapanje "x" i "m", i cudna boja Teksovih pantalona. Ne znam da li je tako i u originalu, ali ovde izgleda kao da ih je uhvatila vatra.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/09/2008 : 11:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
Bolje nego se ocekivalo!
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 17/09/2008 : 12:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Izvolte:

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 17/09/2008 : 12:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Villa je neponovljiv...

...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/09/2008 : 13:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by I like girlz

sjajna naslovnica... kao što sam već rekao, ovaj dizajn mi je mnogo bolji od meni nejasnog dizanka tutto serije kod ludensa...

I meni je mnogo bolji, ali taj veliki logo kod "Ludensa" ima svoje komercijalno opravdanje, kako sam opravdavao VC u pogledu velikog logoa kod Zagora, isto vazi i za "Ludens" ili bilo kojeg treceg izdavaca

možda u nekim slučajevima, ali u tom konkretnom slučaju i nema opravdanje... barem ga ja ne vidim...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 17/09/2008 : 15:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Ovo vec lici na nesto! Font epizode nije ni kitnjast ni kicast. Male zamerke su: preklapanje "x" i "m", i cudna boja Teksovih pantalona. Ne znam da li je tako i u originalu, ali ovde izgleda kao da ih je uhvatila vatra.
Ima i kod cika Galepa nesto slicno:

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/09/2008 : 15:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Jeste da više volim Zagora od Texa, ali ove 2 naslovnice su kao nebo i zemlja. Em je Texova mnogo bolja i u originalu, em su bojla slova naslova, em je na bojlem mestu postavljen. Kod Zagora je po sred naslovnice i to beli font sa narandzastim stroukom, stvarno neukusno.

Kod obe mi smeta glow ispod logoa Veseli četvrtak. Smatram da bi mnogo pametnije bilo, to uokviriti, kao što je urađeno kod logoa Bonellija i spustiti u istu ravan sa njim.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 17/09/2008 : 15:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Uhvatila se patina na Teksu! Ocigledno je jako dugo ocekivao onog tipa sa puskom.

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 17/09/2008 : 20:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
tex-tiraz 10000 i na kraju najava za spec.zagora grad iznad sveta

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/09/2008 : 22:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

quote:
Originally posted by culfis

Uhvatila se patina na Teksu! Ocigledno je jako dugo ocekivao onog tipa sa puskom.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/09/2008 : 22:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ma,bitno da ga ima,posle 10 god. Ima tu uvek falicnosti,ali sve je to sekundarno...
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 19/09/2008 : 09:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Ma,bitno da ga ima,posle 10 god. Ima tu uvek falicnosti,ali sve je to sekundarno...

Potpuno si u pravu! Dobrodosao Texe!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 19/09/2008 : 09:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Naravno! Odlicna epizoda, by the way (Mefisto, ne Silver Star).

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 19/09/2008 : 11:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
procitan odusevljen sam,em 114 strana em 150 dinara em svakog meseca.
BRAVO VC samo napred
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 19/09/2008 : 13:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Teks je u svakom smislu do sada najbolje odradjeno izdanje Veselog Cetvrtka.
Nije se mnogo eksperimentisalo i to se ocigledno pokazuje kao najbolje.Dizajn manje vise kako treba,izbor boje odlican,sken dobar tako da nemam zamerki.Odluka da strip bude u zastitnoj vrecici je prava stvar.
Osecaj drzati Mefista u rukama je ipak ono najvaznije a to je fantasticno.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/09/2008 : 15:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by dubac

Nije se mnogo eksperimentisalo i to se ocigledno pokazuje kao najbolje.Dizajn manje vise kako treba,izbor boje odlican,sken dobar tako da nemam zamerki.Odluka da strip bude u zastitnoj vrecici je prava stvar.

Da u potpunosti se slazem
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/09/2008 : 02:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by dubac

Pa, kad je Zagor u pitanju vise bih voleo da je neki ovakav standardan font nego onaj (inace lepsi) ali bas zato upada u oci da je u svakom broju isti font. Kod takvih stvari se ide na klasicna resenja. Zato i jeste to bolje jer kod Texa nikome nece smetati sto je isti font kod cele serije
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 23/09/2008 : 10:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Izvolte:

sva pitanja na: redakcija@veselicetvrtak.com

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 23/09/2008 : 12:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Lepo, svidja mi se sto naslov "Grad iznad sveta" nece ici u onom belom pravougaoniku.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/09/2008 : 12:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Pomozite mi...

Koji je točno svetac u ovoj pozi,vezan i izrešetan strelicama,
kao Dylan u "Naslikanom košmaru"?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/09/2008 : 12:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sveti Sebastijan.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/09/2008 : 12:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Sveti Sebastijan.

Hvala,Djole.
Znam da sam vidio negdi na fresci tog sveca.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 23/09/2008 : 13:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Bravo Going-Going, hvala!
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000