forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 124

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/11/2011 : 20:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Priče o vojnicima Ken Parker KP FB 50 | 96 str.

Ambrose Gwinett Bierce upoznaje Kena i daje mu kratke savjete o spisateljskom zanatu. Ken, kojeg svijeta literature sve više zanima, upija Bierceove antiratne priče koje je ovaj u potpunosti ili djelomično proživio.

http://www.stripovi.com/recenzije/ken-parker-kp-fb-50-price-o-vojnicima/1395/

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/11/2011 : 20:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
svaka nova KP recenzija je dobrodosla

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 21/11/2011 : 20:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

svaka nova KP recenzija je dobrodosla

nesto najlepse!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5439 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/11/2011 : 14:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

stigao sam do broja 36 sa čitanjem (ove godine se nadam kako ću pročitati sve), i definitivno su mi najdraže od 1-12, ali svakako sjajan serijal!

Tek si zagrebao po povrsini...meni su i epizode koje je prvi kod nas objavio Sistem,(Fibra od 60-79) prava remek dela...gotovo da nema padova u kvalitetu...Uzivaj
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38122 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/11/2011 : 14:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

stigao sam do broja 36 sa čitanjem (ove godine se nadam kako ću pročitati sve), i definitivno su mi najdraže od 1-12, ali svakako sjajan serijal!

Tek si zagrebao po povrsini...meni su i epizode koje je prvi kod nas objavio Sistem,(Fibra od 60-79) prava remek dela...gotovo da nema padova u kvalitetu...Uzivaj

Istina, i ovo "poslije LMS" je cista uzivancija!

Plus Frisenda...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5439 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/11/2011 : 14:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Istina, i ovo "poslije LMS" je cista uzivancija!

Neki ljudi kazu da su im ove epizode losije,a ja sam se bas zahvaljujuci njima opet vratio Kenu...nakon sto sam ponovo procitao ceo serijal,ovaj put kako dolikuje,u Fibrinom ruhu,mogu slobodno da tvrdim da su i crtacki i scenaristicki u najmanju ruku jednake. Iskreno sam uzivao citajuci

Plus Frisenda...

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 22/11/2011 : 19:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
danas i službeno počinjem sa ''operacijom ken parker''.
iako sam u početku mislio uzeti komplet od fibra + libellus,ipak sam odustao od toga jer mi finansije to ne dozvoljavaju....
...pa sam odlučio skupiti 58 brojeva LMS-a,22 SC redovna + 6 SC specijala + onaj pirat kraljica misurija.
ima li velike razlike u ova dva kompleta osim originalnih naslovnica u prvom i nešto(koliko?) izbačenih stranica u drugom kompletu??? i naravno samog kvaliteta,a i cijene...

Edited by - zlatan bihac on 22/11/2011 20:42:48
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5439 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/11/2011 : 20:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

iako sam u početku mislio uzeti komplet od fibra + libellus,ipak sam odustao od toga jer mi finansije to ne dozvoljavaju....
...pa sam odlučio skupiti 58 brojeva LMS-a,22 SC redovna + 6 SC specijala + onaj pirat kraljica misurija.
ima li velike razlike u ova dva kompleta osim originalnih naslovnica u prvom i nešto(koliko?) izbačenih stranica u drugom kompletu??? i naravno samog kvaliteta,a i cijene...

Nema tu nikakve razlike...jedino ti zavidim ako ces po prvi put citati to remek delo.Neprocenjivo zadovoljstvo
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 22/11/2011 : 23:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
pa dobro...ima tu prvo posla oko skupljanja..a čitao sam nekad davno par priča poput donovanovi dečaci,prajsova čast,jednog leta...
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5439 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/11/2011 : 08:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa dobro...ima tu prvo posla oko skupljanja..a čitao sam nekad davno par priča poput donovanovi dečaci,prajsova čast,jednog leta...

Samo ti skupljaj,vredno je truda
Ovo sto si procitao su sve redom odlicne price...
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 17/12/2011 : 18:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Kad mi netko spomene Ken Parkera, odmah mi pred oči dođe snijeg.
Ne znam zašto, te mi snježne avanture, baš pašu.
Uglavnom...zanimaju me sve polarne epizode od Kenissuaqa, pa ako se nekome da, da ih nabroji. Usput...da li se brojevi 9, 10, 11 također odigravaju u polarnom okružju?

Znam, sad će mi reć ljudi -> moraš krenuti iz početka, itd., ali realno, ima jako puno ostalih stripova za pročitati, a lova i prostor su bitne stavke, tako da ne vjerujem da ću ikada krenuti sa Kenom i skupiti cijelu kolekciju (nikad ne reci nikad), no Ken mi je odličan lik, pa bih htio imati ono što me zanima i što me trenutno pali.

Thnx!

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 17/12/2011 : 22:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Mene je, posve neplanirano, uhvatila neka neobjašnjiva tupost nakon što sam nakon nekog vremena prikupio/skupio sve KP epizode u izdanju Libellusa i Fibre.

Jedan dio mene je zadovoljan, drugi ne...

Nešto nedostaje?

A što?

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4811 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 17/12/2011 : 23:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
trenutno si van forme... ostavi sve po strani i za jedno 12 meseci kreni redom...

sangue navajo
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 18/12/2011 : 03:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

Kad mi netko spomene Ken Parkera, odmah mi pred oči dođe snijeg.
Ne znam zašto, te mi snježne avanture, baš pašu.
Uglavnom...zanimaju me sve polarne epizode od Kenissuaqa, pa ako se nekome da, da ih nabroji. Usput...da li se brojevi 9, 10, 11 također odigravaju u polarnom okružju?

Znam, sad će mi reć ljudi -> moraš krenuti iz početka, itd., ali realno, ima jako puno ostalih stripova za pročitati, a lova i prostor su bitne stavke, tako da ne vjerujem da ću ikada krenuti sa Kenom i skupiti cijelu kolekciju (nikad ne reci nikad), no Ken mi je odličan lik, pa bih htio imati ono što me zanima i što me trenutno pali.

Thnx!

Potpuno te razumem,ja Kena mogu citati samo zimi.Kada sam se prvi put zagrejao za ove stripove bila je zima 90 -ih.I uglavnom nikada vise nisam mogao citati ovog junaka a da napolju nije sneg ili mraz.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/12/2011 : 22:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ima nešto u tome što pričate, i meni Ken ove zime baš paše (a sutra će, kažu, i snijeg)...
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 19/12/2011 : 10:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako sam ga i ja nabavio i kompletirao prije cca godinu dana, s tim da sam ja kraljicu uzeo od libellusa....LMS ima dosta izbačenih stranica u skoro svakoj epizodi ali samo u nekim epizodama je to od velike važnosti (Adah pada na pamet...)

Al ne boj se nećeš nšta izgubiti od uživanja....Ken je u bilo kojem izdanju vrh Bonellija i stripa uopće.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4811 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 20/12/2011 : 17:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
evo pao je sneg ... ali to kod mene nema veze sa kenom... po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi...

sangue navajo
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/01/2012 : 15:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Zna li neko koje su sve Kenove epizode objavljene u boji u italiji?

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/01/2012 : 15:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zna li neko koje su sve Kenove epizode objavljene u boji u italiji?

Dah i san, Princ po Normi, i dve epizode posle Princa.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/01/2012 : 15:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Zna li se koje su to dvije epizode posle Norminog Princa? Gdje mogu da nadjem te informacije?

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/01/2012 : 15:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zna li se koje su to dvije epizode posle Norminog Princa? Gdje mogu da nadjem te informacije?

I mene zanima koje su te dve epizode

Na netu nadjoh da su 2003 Panini comicsa izasla nekoliko reprinta

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/01/2012 : 15:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Giancarlo Berardi • Ivo Milazzo • Ken Parker 61 • Gdje titani umiru - Ledeni dah
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/01/2012 : 15:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ovo me stvarno cudi, da budem iskren.

Zasto onda Fibra, ono super-ultimate izdanje Ken Parkera, nisu onda sve to objavili u boji, kako treba? Zasto su samo to uradili pravilno sa Dah i San pricom?
Hmm...
Hvala, kasper.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/01/2012 : 16:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo me stvarno cudi, da budem iskren.

Zasto onda Fibra, ono super-ultimate izdanje Ken Parkera, nisu onda sve to objavili u boji, kako treba? Zasto su samo to uradili pravilno sa Dah i San pricom?
Hmm...
Hvala, kasper.

objasnice to markos,najverovatnije.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/01/2012 : 16:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

objasnice to markos,najverovatnije.

Objasnio je covek nekoliko puta. Pogledaj topic gde su najavljeni ti stripovi.
Go to Top of Page
Page: of 124 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000