forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 126

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/01/2019 : 11:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Stvarno. Čini najveći dio moje kolekcije i generalno mi je među dražim serijalima.
Možda si stekao pogrešan dojam jer ne volim ovaj zagorovski džihadizam.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/01/2019 : 11:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Da vjerojatno zbog toga, mada ni sam nisam ljubitelj tih ... kako ih nazvati? Zagor fanatika?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/01/2019 : 11:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Kruger

Ti si nerealan jer ne voliš Zagora. I tako možemo u nedogled.

Bravo, Krugi. Neka si mu rekao.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/01/2019 : 11:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Velikog Nolittu Manfredi sa Magičnin nokautira u prvoj rundi.
Nolitta Berrardiju nije niti prvi izazivač.

Inače, ova cila ova priča Ken protiv Zagora je besmislena. Ako bi se Zagor moga s nečin uspoređivat to je MV.
MV je u stvari moderni, dobro nacrtani i napisani Zagor 21 stoljeća.

Ma nemoj molin te! A ti si mi ka neki stručnjak koji će to odgovorno tvrditi.

Pa o čemu ti pričaš? Sam si priznao da Zagora nisi ni čitao. Uzeo "Troglavu aždaju" i odustao! Ta priča je infantilna Canziova priča, svjetlosnim godinama daleko od Nolittinih, Bosellijevih, Caponeovih, Sclavijevih, pa i Tonninelinejevih i Burratinijevih vrhunaca i ako ćeš na taj način suditi neki serijal onda nemamo o čemu raspravljati.

Nisam nigdje primijetio tvoje komentare na recenzijama, baš kao ni od zareta! Ja sam svoj trag ostavio i mogu tvrditi da sam objektivan. Čak se pitam dali ste vas dva uopće čitali i Mister Noa ili je i to bila neka epizoda koja nije legla? Najlakše kazati mene to ne zanima i onda očekivati da svi vrednuju tvoje mišljenje. Za usporedbu, stinky je napisao tonu tekstova, recenzija, komentara, baš kao i King Warrior i sada bi trebali tvoje mišljenje jednako vrednovati s njihovima.

E ne može, prijatelju!

Ako ćete iskreno, Magični Vjetar mi je odličan i trenutno još puno bolji od Ken Parkera. Istina, Ken Parkera sam tek počeo čitati i postoji šansa da kasnije dolaze bolje epizode. To ću još vidjeti! Berardija sam vidio u drugim stripovima, baš kao i Manfredija.

Spržio si mi diode.
YOU WIN!!!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/01/2019 : 11:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Pernar je napisao dvije knjige o ekonomiji, pametnom dovoljno.

Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 11/01/2019 : 12:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
Originally posted by Beva
Kažem, dobro je da se diskutira o stripovima, samo naprijed, ali i dalje ne znam zašto uspoređivati Kena i Zagora. A ako već uspoređuješ, onda očekuj da će gomila ljudi ponavljati iste stvari o realnosti jednog, nerealnosti drugog i slično.

Samo da ti prikažem i drugu stranu medalje.
Pazi ovo, 50 godišnjica Zagora na ovim prostorima, proslava jubileja i jedan od gostiju krene postavljati parkete. (Džedson , hvala na parketari provali) Taj gost krene pričati o Kenu kao rješenju, evolucijskom iskoraku, sazrijevanju koje Zagor treba napraviti da bi imao "svijetlu budućnost".
Ova mala "drskost" na topiku o Kenu nije ništa prema takvim mantranjima, koja čak idu i korak dalje od forumskog fajtanja. To vodi popularizaciji mišljenja "Ken kao ideal kojemu Zagor treba težiti." Takve mantre uglavnom dolaze od ljudi koji su rasli na Zagoru, a sad im je Ken vrh. U redu je diskutirati o budućnosti nekog stripa, ali se mora sagledati i šira slika. Ne krenuti od stava "Čitao sam Zagora, sad imam druge afinitete, Zagor mora dati upravo ono što meni treba, jer je moj smjer, budućnost i put kojim i Zagor treba ići."

Nije li zanimljivo da je baš na ovim prostorima Zagor najpopularniji? i to u svitu? (nije čak ni u Italiji)

Dobrodošao! Drago mi je kada iz svaštare malo skočiš gore u stripove. Međutim ovo gdje bi ti sada išao to vodi u "na ovim prostorima teme", generalizacije i svaštaru. I tu ti zbilja nemam što pametno za kazati.
Svojim postom sam željela bevi objasniti da u usporedbama Ken također završi gdje treba i ne treba. Dođu ljudi i u Zagorov topik pisati "retardirani ste, Ken je najbolji." Nego eto, žao mi je što su jocko i beva ostali na vjetrometini, a nikad nisu ni zalazili u Zagorov topic provocirati, niti ih je briga za to. Dok su drugi junaci kojima su usta puna Kena nestali, umjesto da argumentiraju ovdje sve ono što mi moramo slušati u Zagorovoj temi.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/01/2019 : 12:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Kažem, dobro je da se diskutira o stripovima, samo naprijed, ali i dalje ne znam zašto uspoređivati Kena i Zagora. A ako već uspoređuješ, onda očekuj da će gomila ljudi ponavljati iste stvari o realnosti jednog, nerealnosti drugog i slično.

Pazi ovo, 50 godišnjica Zagora na ovim prostorima, proslava jubileja i jedan od gostiju krene postavljati parkete. (Džedson , hvala na parketari provali) Taj gost krene pričati o Kenu kao rješenju, evolucijskom iskoraku, sazrijevanju koje Zagor treba napraviti da bi imao "svijetlu budućnost".
Ova mala "drskost" na topiku o Kenu nije ništa prema takvim mantranjima, koja čak idu i korak dalje od forumskog fajtanja. To vodi popularizaciji mišljenja "Ken kao ideal kojemu Zagor treba težiti." Takve mantre uglavnom dolaze od ljudi koji su rasli na Zagoru, a sad im je Ken vrh. U redu je diskutirati o budućnosti nekog stripa, ali se mora sagledati i šira slika. Ne krenuti od stava "Čitao sam Zagora, sad imam druge afinitete, Zagor mora dati upravo ono što meni treba, jer je moj smjer, budućnost i put kojim i Zagor treba ići."

Nije li zanimljivo da je baš na ovim prostorima Zagor najpopularniji? i to u svitu? (nije čak ni u Italiji)

Dobrodošao! Drago mi je kada iz svaštare malo skočiš gore u stripove. Međutim ovo gdje bi ti sada išao to vodi u "na ovim prostorima teme", generalizacije i svaštaru. I tu ti zbilja nemam što pametno za kazati.
Svojim postom sam željela bevi objasniti da u usporedbama Ken također završi gdje treba i ne treba. Dođu ljudi i u Zagorov topik pisati "retardirani ste, Ken je najbolji." Nego eto, žao mi je što su jocko i beva ostali na vjetrometini, a nikad nisu ni zalazili u Zagorov topic provocirati, niti ih je briga za to. Dok su drugi junaci kojima su usta puna Kena nestali, umjesto da argumentiraju ovdje sve ono što mi moramo slušati u Zagorovoj temi.

Kakve argumente ponudit Spocku?
Njemu neman namjeru objašnjavat zašto mu je upis blesav, al ako tebe zanima, rado ću ti objasnit. I to samo zato jer si obećala napravit dokumentarac o Jugoplastici.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8177 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 11/01/2019 : 12:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Spock

quote:

Velikog Nolittu Manfredi sa Magičnin nokautira u prvoj rundi.
Nolitta Berrardiju nije niti prvi izazivač.

Inače, ova cila ova priča Ken protiv Zagora je besmislena. Ako bi se Zagor moga s nečin uspoređivat to je MV.
MV je u stvari moderni, dobro nacrtani i napisani Zagor 21 stoljeća.

Ma nemoj molin te! A ti si mi ka neki stručnjak koji će to odgovorno tvrditi.

Pa o čemu ti pričaš? Sam si priznao da Zagora nisi ni čitao. Uzeo "Troglavu aždaju" i odustao! Ta priča je infantilna Canziova priča, svjetlosnim godinama daleko od Nolittinih, Bosellijevih, Caponeovih, Sclavijevih, pa i Tonninelinejevih i Burratinijevih vrhunaca i ako ćeš na taj način suditi neki serijal onda nemamo o čemu raspravljati.

Nisam nigdje primijetio tvoje komentare na recenzijama, baš kao ni od zareta! Ja sam svoj trag ostavio i mogu tvrditi da sam objektivan. Čak se pitam dali ste vas dva uopće čitali i Mister Noa ili je i to bila neka epizoda koja nije legla? Najlakše kazati mene to ne zanima i onda očekivati da svi vrednuju tvoje mišljenje. Za usporedbu, stinky je napisao tonu tekstova, recenzija, komentara, baš kao i King Warrior i sada bi trebali tvoje mišljenje jednako vrednovati s njihovima.

E ne može, prijatelju!

Ako ćete iskreno, Magični Vjetar mi je odličan i trenutno još puno bolji od Ken Parkera. Istina, Ken Parkera sam tek počeo čitati i postoji šansa da kasnije dolaze bolje epizode. To ću još vidjeti! Berardija sam vidio u drugim stripovima, baš kao i Manfredija.

Koga uopće briga za komentare na recenzije? Tamo svaki redikul može napisati što hoće, a kako tamo nema rasprave, nitko mu ne može opovrgnuti argumente.
To što ti misliš da te ondašnje dežuranje čini objektivnijim ocjenjivačem, najviše govori o tvom logičkom sklopu.
Ili ovo o stinkyjevom i Kingovom pisanju tona tekstova. Možeš ti napisati tisuće i tisuće tekstova o bilo kojoj temi, to te ne čini relevantnim. Pernar je napisao dvije knjige o ekonomiji, pametnom dovoljno.

Gluposti!

Eto, forum je oličenje mudrosti i pametnih rasprava!

Recenzije i komentari istih su najveća vrijednost ove stranice i normalno da onaj tko svojim radom doprinosi da bi stranica bila još kvalitetnija je mjerodavnija osoba.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/01/2019 : 13:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Jesu, kako da ne.
Štancanje komentara je doprinošenje kvantiteti, ne nužno kvaliteti.
Ni forum nije neko oličenje mudrosti, jer svatko može štancati i postove, ali bar ponekad naleti netko inteligentniji da ih stavi na mjesto.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/01/2019 : 13:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

pa draže mi se prepucavat oko nekih drugih tema u svaštari. Ovo mi je bilo dosadilo nakon prvih 5,6 godina foruma.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 11/01/2019 : 13:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Njemu neman namjeru objašnjavat zašto mu je upis blesav, al ako tebe zanima, rado ću ti objasnit. I to samo zato jer si obećala napravit dokumentarac o Jugoplastici.

Ljudi često uzimaju u obzir i ono "tko mi govori", ne samo "što mi govori", tako da razumijem s koje su bande dopuhali njegovi odgovori. To jest malo diskriminirajuće prema tebi, ali nije neprirodno. Ja također tebe ne poznajem preko stripa, nego preko jugoplastike/popa 84. Sigurno da bi ti dala prednost ispred svih kada bi počeo pričati o Rađi i Kukoču.
Ok, sad te malo zafrkavam. Slobodno ti piši zašto cijeniš Berardija, misliš li da je malo isforsiran i salonski itd.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/01/2019 : 13:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ne doživljavan ja Spockov upis diskriminirajuće.
Njegov upis doživljavan ka lupetanje boneloida sa uznapredovalin wildingovin sindromon.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/01/2019 : 14:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ken vs. Blueberry?

Blueberry!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/01/2019 : 14:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ken vs. Blueberry?

Blueberry!

Taj Ken je toliko patetčan i nerealan da me ne bi čudilo da u nekon trenutku i Blueberry osobno uleti u kadar.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2412 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 11/01/2019 : 14:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
I Bluberija bi trebalo staviti pod lupu i napraviti jednu lijepu, trezvenu analizu! Volio bi da to napravi neko pametan, ali bojim se da bi tek tad došlo do pokolja
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/01/2019 : 14:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam to shvatio na način da je Ken blizak običnom čovjeku u odnosu na ostale strip junake tog vremena. Naravno, danas imamo gomilu junaka koji stvarno jesu obični ljudi, ali Ken je svojevremeno bio nešto novo, barem u Bonelliju.

A kako je blizak običnom čovjeku? Prvo, stari kako vrijeme protiče. Nema ljubav veću od života nego se tu i tamo zaljubi u neku ženu. Često mijenja društvo, nije uvijek uz jedne te iste vjerne pratitelje. Ima oca i majku koje posjeti ponekad i koji brinu za njega.

Primjećuješ da sve ovo nema nikakve veze s njegovim sposobnostima, ali su stvari s kojima se prosječan čitatelj lakše poistovjeti nego s junacima koji imaju nerazdvojnog druga i jedina im je briga u životu borba protiv zločina. Možeš reći da je to trivijalno ili nebitno, ali na to se misli kad se kaže da je blizak običnom čovjeku. A ne da je plašljivac koji se zaledi kad netko uperi pištolj u njega ili nešto slično.

Biti junak koji posjećuje majku i cmizdri nad droljama je nešto sasvim drugo nego biti junak koji je blizak običnom čovjeku.

Npr. Zagor je blizak običnom čovjeku.
Hoćeš dokaz?
Otvori s.com. Vidjet ćeš da tu dominiraju teme i rasprave o Zagoru.

Znači, to što pišeš nije baš neki argument da je Ken blizak običnom čovjeku.

Prije,
on je namješten tako da bude blizak određenoj skupini; ta skupina su tobožnji odrasli ljudi. Ali, ova rasprava pokazuje da su čitatelji Zagora, u najmanju ruku, zreliji i odrasliji ljudi od čitatelja Kena.

Znači,
Ken je model, a ne nikakva neupitna stvarnost, baš model, jedan konstrukt koji je zamišljen da ispuni određenu funkciju: da zauzme prostor namještenih-junaka koji posjećuju majke, prihvaćaju drolje, cmizdre s klinkama i nadasve se krvno zaklinju. On je prijevara, ako baš hoćeš: ti si prevaren i ti si nasjeo da je to blisko običnom čovjeku.

Nije. To je tek djelić istine.
Da bi pokazao da jest, prvo moraš izvesti što je to običan čovjek i na koji način Ken pogađa bliskost tom i takvom čovjeku.

Ne, dječače.
Nego,
Zagor je blizak običnom čovjeku = jedan konstrukt junaka
Ken je blizak običnom čovjeku = također jedan konstrukt junaka

Zagor je bliži, barem koliko mi možemo utvrditi prateći s.com.

Dalje,
druga zanimljiva stvar koju možemo isto pratiti: obični ljudi koji vole Kena i koji su se sada uzvrpoljili, ne pokazuju baš zrelost u koju se busaju: naime, da je Ken za zrele, odrasle.
Štoviše,
jedan zagorovac im vodi temu i određuje dinamiku. Meni je to jako zanimljivo u kontekstu mantre "Zagor je za djecu-Ken je za odrasle".

Tu mantru je lako govoriti, čak i postati nije teško (eto, kruger je deset puta postao); pokazati već razloge da budu svima očevidni, da se treći koji sudi (sud = nezainteresirani treći) uvidi je li tome tako, to baš i nismo vidjeli od kenovaca-parketara.

Lupetati i dobacivati sa strane, također nije teško. Bilo koji tinton ili lwood može to raditi.

Čak ni uopćeno pričati kao Beva nije preteško; to je bolje i daleko iznad nego dobacivanje, ali još nije - ono.

Viša razina je uzeti Baladu o Pat O'Shane i napisati osvrt, bilo s apologetske, bilo s kritičke - moji su postovi bili kritički, a ne-------> s destruktivne strane. To što vi jako slabo kužite distinkcije, čak se uzvrpoljite na obične kritičke postove o Kenu kao klasičnom bonelijanskom junaku, u nastavku, pravoj zagorovskoj pustolovini, to opet ne govori pohvalno o Kenovoj publici. Najkraće, ta publika je itekako obična, ali ne u smislu famoznog milenog "običnog čovjeka", nego obična = klinačka.

Ta sam razvoj rasprave to pokazuje: umjesto da se polemika rasplamsala o konkretnim epizodama (eto, o južnjaku-gerilcu, recimo), prenapuhanci parketari su sve ovo shvatili kao da gori pod petama i da brod tone, te se uključili tamo gdje jedino i mogu: u besmisleno prepucavanje uz obavezne papagajske mantre. Ne, beva, niste vi nikakvi odrasli niti ste zreli, niti je to što čitate i preko čega se identificirate nešto iznad "tipičnog bonelija". Kada se te predrasude, te urbane legende, dovedu u pitanje, kao što je ova rasprava to de facto i učinila, onda uhodane šablone i papagajsko ponavljanje baš ne vrijedi puno. Daj ti meni pokaži da si to što pretpostavljaš: da si odrastao. Daj mi da to vidim, ako se na to pozivaš.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/01/2019 : 14:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ljudi često uzimaju u obzir i ono "tko mi govori", ne samo "što mi govori", tako da razumijem s koje su bande dopuhali njegovi odgovori. To jest malo diskriminirajuće prema tebi, ali nije neprirodno. Ja također tebe ne poznajem preko stripa, nego preko jugoplastike/popa 84. Sigurno da bi ti dala prednost ispred svih kada bi počeo pričati o Rađi i Kukoču.
Ok, sad te malo zafrkavam. Slobodno ti piši zašto cijeniš Berardija, misliš li da je malo isforsiran i salonski itd.

Meni Berrardi nije nikakva sveta krava i možda i je malo isforsiran i salonski, ali meni ti je tlaka puno filozofirat.Tlaka mi je izdvajat Berradija i ka Spock mirit(i to naravno krivo) ko je veći jebako, on ili Milazzo. Možda je rak samac obični šonjo a moruzgva najobičnija lapača, ali kad su skupa su toliko dobri da su završili u udžbenike.

Beva je napisa sve šta triba, mogu samo ponavljat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/01/2019 : 14:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Zašto volim Kena Parkera? Zbog ovakvih scena, između ostalog:

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/01/2019 : 14:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Najveca zabluda je nastupila kada je neko prije nekoliko godina napisao da Kena nije shvatio kao dijete i onda je odrastao, stasao, i shvatio Kena.
Tu gluposti su kasnije Kenovi botovi prihvatili i ponavljaju je svako malo.
Jedna od najvecih manipulativnih gluposti koje su izrecene na ovom forumu.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/01/2019 : 14:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

Ne, beva, niste vi nikakvi odrasli niti ste zreli, niti je to što čitate i preko čega se identificirate nešto iznad "tipičnog bonelija". Kada se te predrasude, te urbane legende, dovedu u pitanje, kao što je ova rasprava to de facto i učinila, onda uhodane šablone i papagajsko ponavljanje baš ne vrijedi puno. Daj ti meni pokaži da si to što pretpostavljaš: da si odrastao. Daj mi da to vidim, ako se na to pozivaš.

Meni se čini da si ti isfrustriran i vidiš stvari koje ne postoje. Ja pojma nemam odakle tebi ovo da se ja vidim iznad čitatelja Zagora. I ne znam što ukus govori o zrelosti osobe.

Kako kaže Grofica Varga, nju Ken ne vuče na čitanje. Zašto bi ga onda čitala? Mene Zagor ne vuče na čitanje i to je sve.

Ti vodiš bitku koja je samo u tvojoj glavi. Čitatelji Zagora mogu itekako biti zreli i ozbiljni ljudi, za razliku od tebe :)

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/01/2019 : 14:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zašto volim Kena Parkera? Zbog ovakvih scena, između ostalog:

dobro

sada još poveži to što si stavio i tvoju izjavu
hoću reći, nije dovoljno samo staviti "meni je ovo dobro, to ja volim". objasni zašto je ta scena dobra i onda već - pričamo!

ps - ja ću ti onda objasniti zašto meni nije dobra
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/01/2019 : 14:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Najveca zabluda je nastupila kada je neko prije nekoliko godina napisao da Kena nije shvatio kao dijete i onda je odrastao, stasao, i shvatio Kena.
Tu gluposti su kasnije Kenovi botovi prihvatili i ponavljaju je svako malo.
Jedna od najvecih manipulativnih gluposti koje su izrecene na ovom forumu.

Nema se tu što shvatiti ili ne shvatiti, Ken je većini djece naprosto dosadan.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/01/2019 : 14:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni se čini

svašta se tebi čini

tako ti se čini KAO da ja ponavljam tu mantru o "zagoru za djecu-kenu za odrasle"
ali ako si u stanju čitati, pretpostavljam da znaš čitati, onda prođi kroz topic ili pak onaj drugi, pa da vidimo na što se svodi Kenova publika; koje su razloge stavili. meni izgleda kao da su pisali (bio sam mali, čitao sam zagora, sada sam odrastao i čitam kena). ali možda mi se samo čini da to piše, možda ne piše to.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/01/2019 : 14:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

dobro

sada još poveži to što si stavio i tvoju izjavu
hoću reći, nije dovoljno samo staviti "meni je ovo dobro, to ja volim". objasni zašto je ta scena dobra i onda već - pričamo!

ps - ja ću ti onda objasniti zašto meni nije dobra

Dobra mi je zato što me dotakla. U toj se sceni Pat, koja je dotad čangrizava djevojčica koja se želi prikazati odraslijom nego što jest otvara Kenu i lagano postaju bliski. Njihov odnos se produbljuje. Ovaj kadar bez riječi govori više nego ijedna rečenica u stripu. To je trenutak kad Ken na Pat prestaje gledati kao na gnjavež i počinje je cijeniti.

Može to biti trik ili ne znam što, ali ne vidim smisla stvarima koje mi se sviđaju tražiti mane.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/01/2019 : 14:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema se tu što shvatiti ili ne shvatiti, Ken je većini djece naprosto dosadan.

Većini djece i većini odraslih.
Ono što sam o Kenu mislio kao klinac, mislim i danas. Slično je i sa ostalim junacima.
Go to Top of Page
Page: of 126 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000