Zna li netko što znači scena sa majkom i kćerima u četrnaestom poglavlju na strani 23? Nisam našao objašnjenje, listao sam stare topice i recenziju i nigdje ne piše. Nabasao sam na Markosov post u kojem čak i on kaže da ne zna, a i u bilješkama piše da će to zasad ostati nerazjašnjeno.
Zna li netko što znači scena sa majkom i kćerima u četrnaestom poglavlju na strani 23? Nisam našao objašnjenje, listao sam stare topice i recenziju i nigdje ne piše. Nabasao sam na Markosov post u kojem čak i on kaže da ne zna, a i u bilješkama piše da će to zasad ostati nerazjašnjeno.
Pročitaj ovaj topic od početka i obrati pažnju... Netko je odgovorio na tvoje pitanje u topicu From Hell (Američki strip podforum). A odgovor na pitanje možeš pronaći i u zadnjim dijelovima 11. poglavlja kod Abberlineovog intervjuiranja stare Maxwellove i krojača Lewisa, i bit će ti jasnije. Nešto se ne slaže, hm...
Mislim da je scena dodatno nerazumljiva i zbog Campbellovog crteža.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
U topicu From hell Witchblade kaže da triba pročitati ponovo poglavlje 9 i uključiti maštu...? lol A to s poglavljem 11 mi odma nije bilo jasno, oni kažu da su vidili žrtvu u petak kad je već tribala biti mrtva. Preletit ću ta poglavlja još jednom. Teška zbunjoza. :S
Shvatio sam i bez ponovnog čitanja tih dijelova. Izgleda da je Jack dvaput ubio krivu, a ono na kraju je ta Kellyjeva sa svojom djecom kojima je dala imena svojih ubijenih prijateljica. Zbgo toga su oni ljudi i govorili da su je vidili sutradan. Baš jako. Još samo da vidim kako je on to opet pogriješio, vjerojatno je ubio jednu od onih s kojima je Kellyjeva spavala.
Darkvud je najavio u okviru edicije Supernova album Pakao, koji bi trebao izaći do kraja ove godine, tako da svi oni koji su čekali Fibrin reprint, dobiće ovaj strip brže nego što su se nadali.
Darkvud je najavio u okviru edicije Supernova album Pakao, koji bi trebao izaći do kraja ove godine, tako da svi oni koji su čekali Fibrin reprint, dobiće ovaj strip brže nego što su se nadali.
Bravo za From Hell. Taj strip pikiram već jako dugo, na aukcijama mi je izmicao iako sam bio spreman papreno platiti, a evo ga od Darkwooda, sigurno po jako pristupačnoj cijeni.
A ja sam davno obećao da ću raditi reprint i u Hrvatskoj postoji publika koja ga traži i čeka. Ne mogu sad odustati samo zato što će i Darkwood raditi svoje izdanje. Neću raditi 500 nego 300 i ok.
A ja sam davno obećao da ću raditi reprint i u Hrvatskoj postoji publika koja ga traži i čeka. Ne mogu sad odustati samo zato što će i Darkwood raditi svoje izdanje. Neću raditi 500 nego 300 i ok.
Jel to onda znaci da ce cijena ici gore ili ce ostati 280kn ili kolko je vec bila?
Jel to onda znaci da ce cijena ici gore ili ce ostati 280kn ili kolko je vec bila?
Hm, a sta znaci From Hell na naslovnici DW izdanja? Mislim, kad je vec sve prevedeno... a ovo na srpskom ne znaci nista. :ppppPPpPpPP
Kojoj naslovnici DW izdanja?
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.