Jedan moj drugar ima slicnu "naviku", medjutim, on trazi od kolega da se menjaju i da on radi nocu a oni danju, jer tako lepo pobegne od zene i dece (klinci imaju 1 i 2 godine), a kad dodje iz nocne niko ne sme da ga budi, a na poslu ima racunar, ADSL (logicno, jer radi u telekomu), DVD plejer, TV... tako da se on na poslu ustvari odmori. Da nije i tvoja logika slicne vrste
uffff kako sam ja voleo nocne smene dok sam radio na tv-u milina radis a ustvari neradis nista spavas ili ti dodju ortaci pa zarakijamo pa navatamo trebi i dovedemo ih u stanicu pa snimaj malo ovo malo ono :) :):) joj kako su to lepa vremena bila.
sta reci uzeo sam Cat Claw album br 3,u prijatnom drustvu sa --dp-- i Krugerom proveo sam predivnih sat vremena u razgovoru sa gospodinom Banetom Kerecom i sa ostalim ljudima na standu Marketprinta.Za gospodina Baneta mogu reci samo reci hvale izvanredan covek,otvoren za razgovor i da ispuni svaku zelju svojim vernim citaocima.Sta reci takvi smo mi lalosi Vojvodjani srdacni i prijatni :) Cika Bane jos jednom Hvala od srca zelim vam sve najbolje jer vi ste ipak nas No1 ps:poster je na zidu hvala veliko.
Ja sam na sajmu dobio takodje dobar crtez uz katu 3,prelep crtez princ valijanta.Zahvaljujem se Banetu i molim ga da mi na private pusti mail adresu da bih mogao da mu posaljem sliku koju sam obecao
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
Znam da ovo bas ne spada u ovu temu, al nisam hteo da se rasipam po forumu. Dakle, trolujem sam sebe, to valjda smem? HAGGARD, beograd, SKC 19 novembar 2008 Koncert van vremena i pameti. Fe-no-me-na-lan!
Malo je falilo da i beograd ispusi. Jedva se skupilo 400 ljudi. Moramo biti zahvalni ovoj nasoj Pink kulturi gde likovi nebitni za muziku pune stadione, a prave kulturne vrednosti nemaju gledaoce jer su primitivcima koji imaju para za karte prekomplikovani i ''dosadni'' (citaj-nema teorije da nesto ukapiraju).