forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 554

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/03/2012 : 22:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Drive je odličan!

Sta je odlicno?
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/03/2012 : 22:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
meni je taj film isto čisti prosjek više-manje. dobar za pogledat ak nemaš ništa pametnije za radit, al to ti je to. ne bih baš rekao da zaslužuje tolike pohvale koje je pobrao.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 15/03/2012 : 22:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

kako je ono kolega Dosada jednom rekao o ovakvim slučajevima:

izgleda da vrlo često filmovi koje kritičari uzdižu u nebesa zapravo i ne valjaju...

Ili: ljepota je u oku promatrača.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 15/03/2012 : 23:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Drive je odličan!

Sta je odlicno?

Apsolutno svaka sekunda filma.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/03/2012 : 23:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Apsolutno svaka sekunda filma.

Izvini, da li pises o kadrovima ili prici?

Moj odgovor na ovo je:
Apsolutno je losa aposolutno svaka druga sekunda filma

Edited by - Jasko on 15/03/2012 23:20:57
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/03/2012 : 23:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Vožnja (Drive), r. Nicholas Winding Refn

Iako je riječ o naglašeno žanrovski usmjerenom ostvarenju realiziranom u holivudskoj produkciji, akcijski triler „Vožnja“ darovitog danskog redatelja Nicholasa Windinga Refna posve je zasluženo na ovogodišnjem festivalu u Cannesu osvojio Zlatnu palmu i nagradu za najboljeg redatelja. Posrijedi je izvrsno režirano, inteligentno koncipirano, energično i odlično glumljeno modernističko ostvarenje u kojem se suvremenost sjajno spaja s tradicijom klasičnog Hollywooda. Štoviše, osim što naslov posuđuje od glasovitog „Vozača“ Waltera Hilla s Ryanom O´Nealom u naslovnoj ulozi, u filmu je lako prepoznati i posvete kultnim realističnim naslovima 60-ih i 70-ih poput „Bullitta“ Petera Yatesa i „Francuske veze“ Williama Friedkina, a sam redatelj je djelo posvetio znamenitom španjolskom strip-autoru, scenaristu i redatelju Alejandru Jodorowskom. Ipak, produkcija ovog projekta nije tekla glatko, jer su prethodno nakon dužih priprema od njega odustali čelnici studija Universal, da bi naposljetku bio realiziran kao zajednički projekt četiri manje producentske tvrtke. Zbog toga je i skupi Hugh Jackman, koji je isprva bio odabran za ulogu protagonista, zamijenjen znatno jeftinijim Ryanom Goslingom („Slom“), nadolazećom mladom zvijezdom koju u kinima upravo možemo vidjeti u zabavnoj romantičnoj komediji „Ta luda ljubav“, a navodno je izvrstan i u hvaljenim „Martovskim idama“ Georgea Clooneya s uspjehom prikazanima na nedavnoj venecijanskoj Mostri.

Gosling je i sve utjecajniji glumac, pa je tako on kao redatelja odabrao Danca Nicholasa Windinga Refna, potpisnika odlične trilogije „Diler“, ali i žestokog akcijskog trilera „Bleeder“, pomaknute biografske drame „Bronson“ te zapaženog horor-trilera „Strah X“. Kad je napokon glumačka postava upotpunjena sve traženijom Carey Mulligan („Sve o jednoj djevojci“, „Wall Street: Novac nikad ne spava“), markantnim Ronom Perlmanom („Hellboy“ 1 i 2), izvrsnim Bryanom Cranstonom (serije „Malcolm u sredini“, „Breaking Bad“) i zanosnom Christinom Hendricks iz „Momaka s Madisona“, moglo se krenuti u realizaciju priče temeljene na istoimenom bestseler-romanu Jamesa Sallisa objavljenom 2005. godine, prema kojem je scenarij napisao Britanac Hossein Amini („Jude – Tamno srce“, „Četiri pera“, „Šangaj“). Gosling glumi šutljivog i grubog kaskadera nadimkom Vozač koji danju izvodi kojekakve vratolomije na filmskim setovima, a noću dodatno zarađuje kao šofer u pljačkaškim akcijama. Takve mu angažmane pronalazi prijatelj Shannon (Bryan Cranston), automehaničar s dobrim vezama u podzemlju koji uz pomoć Vozača gangsterima osigurava brz i siguran bijeg s poprišta akcije. No sve će se zakomplicirati kad se mladić zaljubi u privlačnu Irene (Carey Mulligan), suprugu opasnog kriminalca Standarda Gabriela (Oscar Isaacs) koji je upravo izišao iz zatvora i koji će Vozača na ime starog duga nagovoriti na sudjelovanje u novom pothvatu.

U svom dosad možda i najuspjelijem ostvarenju Nicholas Winding Refn naglasak stavlja na bučnu, dinamičnu i vizualno vrlo atraktivnu akciju, dodatno pojačanu zvučnim efektima i bombastičnom elektronskom glazbom Cliffa Martineza, no ne zapostavlja ni likove. Baš kao i Steve McQueen u „Bullittu“, i Goslingov je Vozač postuliran kao grubi, šutljivi, poslu potpuno predan i pomalo asocijalan momak nejasnih moralnih uvjerenja i nesređenog privatnog života. No dok je „Bullitt“ snimljen 1968. godine na svojevrstan način naznačio završetak „ludih“ 60-ih i anticipirao lik celuloidnog istjerivača pravde „prljavog“ Harryja koji će obilježiti sljedeće desetljeće, i koji se u sjećanje gledatelja urezao možda najspektakularnijom sekvencom automobilske jurnjave u povijesti sedme umjetnosti, „Vozač“ ipak ne posjeduje ta prijelomna obilježja. Svakako, riječ je o izuzetno nasilnom i iznimno stiliziranom djelu koje bi 60-ih i 70-ih oduševilo kritičare legendarnog francuskog filmskog časopisa Cahiers du Cinema, o filmu koji možda na najbolji mogući način spaja komercijalu i art te koji jasno daje do znanja da se u Ryanu Goslingu krije potencijalno veliki glumac. „Vožnju“ neće objeručke prihvatiti samo uže-žanrovski freakovi ludi za brzim vožnjama i kaskaderskim vratolomijama, već i zahtjevnija publika koja u filmu traži i intrigantnu dramu, sugestivnu režiju, punokrvne i slojevite karaktere te njihove suptilne i elaborirane međuodnose. Gosling je odličan kao eastwoodovski bezimeni, grubi i šutljivi profesionalac snažnog i primjereno podigranog glumačkog izraza, Carey Mulligan mu smirenim nastupom izvrsno parira kao „pogrešna“ ljubav iz radničke klase, a cjelinu dodatno obogaćuju Bryan Cranston u očinskoj figuri mehaničara koji je Vozačev mentor i jedini prijatelj, te zanosna Christina Hendricks u maloj ali pamtljivoj ulozi Blanche. Ukratko, „Vozač“ nudi sjajnu zabavu za sve gledatelje.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 15/03/2012 : 23:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Johnny, ponavljaš se :D
Usput, da te pohvalim, svojim recenzijama odlično doprinosiš ovom topiku (i uopšte filmskom podforumu), samo nastavi ;)
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/03/2012 : 23:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Sorry, zaboravio sam da sam ovo već stavio. Pogledao sam 7-8 stranica unatrag i nisam ništa našao, pa rekoh...
Ali dobro, povela se rasprava pa eto.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/03/2012 : 00:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Sorry, zaboravio sam da sam ovo već stavio. Pogledao sam 7-8 stranica unatrag i nisam ništa našao, pa rekoh...
Ali dobro, povela se rasprava pa eto.

Copy paste dobro radi.
Šalim se, možda bi trebao napraviti listu recenziranih filmova i tako pratiti svoj rad. Zahvaljujući tebi sam i pogledao neke od filmova.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 00:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ma uglavnom sve imam pod kontrolom, ali ću razmisliti o posebnom fileu s postanim tekstovima! Ali dobro, lijepo da ljude navodim na gledanje nečeg što smatram kvalitetnim, a valjda i obrnuto.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/03/2012 : 00:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Cronenbergov "A dangerous method" temeljen na knjizi i predstavi, poluautobigorafski filmić o vezi Freuda i Junga, i mlade Sprielrein. Svojevrsna kombinacija Crasha i Spidera (na neki meni povezljiv način), i biografske drame temeljene na pravom romanu... Na momente mi je izgledalo da se Cronenberg vratio svojim korijenima bizarnosti, no tako neuobičajen Jungov slučaj koji se temelji na Freudovim tezama isključivih seksualnih izvora duševnih bolesti samo je bio neophodan primjer demonstriranja istog. Sve mi je bolji Cronenberg, drago mi je što je pred stare dane odmakao od sleazy hororaca... Mada i oni imaju svog šarma.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 16/03/2012 00:26:34
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 01:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Vidiš, meni se Opasna metoda nije svidjela, štoviše ovo mi je jedan od slabijih Cronenbergovih filmova. Za duži osvrt ću pričekati još koji tjedan dok mi tekst ne bude objavljen tamo gdje treba, a samo ukratko ovo mi je tako akademski,ukočeno, lažno i preglumljeno (osobito Keira Knightley), tako da se Cronenberg doima gotovo "uškopljenim", osobito nakon odlične Povijesti nasilja i jako dobrih Ruskih obećanja. Sva provokativnost ovdje mi je nekako pozerska i lažna, kao da se prestrašio baratanjem jakim i poznatim ličnostima. Slično Eastwoodu u blijedom i zamornom J. Edgaru, najslabijem njegovom filmu nakon duuuuugo vremena.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/03/2012 : 01:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Drive je dobar film sa odličnom mjuzom i pomalo razočaravajućim krajem.
Zanimljivo je da Nightcall ima već više od 12 milijuna klikova na Youtubeu, što je još jedan dokaz da televizijski glazbeni kanali sve više i više dotiču dno. Ne može se zaustaviti progres i to je u redu...A kako sam bio sretan kada sam dobio MTV '94...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/03/2012 : 13:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Vidiš, meni se Opasna metoda nije svidjela, štoviše ovo mi je jedan od slabijih Cronenbergovih filmova.

A možda i glumačka interpretacija izgleda preglumljeno, no na književni ili kazališni predložak mislim da i nije mogao toliko utjecati. Koliko je na glumce utjecala činjenica da je scenarij razvijen iz kazališne predstave, to ne mogu znati, no možda odatle takva preglumljenost.

Sviđaju mi se konverzacije i verbalni konflikti likova i općenito me fasciniraju same pretpostavke psihoanalize Freuda i Junga. Povijest nasilja i Ruska obećanja su potpuno drugačiji žanr i drugačiji predložak, jedan je strip, a drugi filmski scenarij. I njih je teško nadmašiti jer su filmovi zaista izvrsni, i režija i scenarij/priča, i odabir glumaca...

No eto ti su već iskusni filmski kritičar, tako da ti svejedno dajem za pravo, ono sve gore je moj subjektivni dojam filma (a i Cronenbergov sam fan od pamtivijeka).

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/03/2012 : 13:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ma sve je u redu, i sve je stvar osobnog gledateljskog doživljaja, ali mene ponajviše smeta baš ta teatralnost, osobito u drami unutar romantično-poslovnog trokuta. Recimo da to i jest posljedica kazališnog zaleđa, ali od Cronenberga sam ipak očekivao znatno više i bolje.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/03/2012 : 13:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Opstanak (The Grey), r. Joe Carnahan, SAD, 2012.

Kada se 2002. godine u kinima pojavila gruba, opora, naglašeno tjeskobna i vrlo uspjela egzistencijalistička kriminalistička drama "Narc", ekranizacija romana Marca Bowdena i drugi redateljski projekt Joea Carnahana, činilo se da je pred mladim i dotad anonimnim filmašem (njegov hvaljeni prvijenac "Krv, želudac, meci i oktanske pare" kod nas nikad nije distribuiran) prilično svijetla budućnost. Naime, djelo koje je podjednako dobro funkcioniralo i kao slojevita karakterna studija protagonista izgubljenih u limbu paklenog polusvijeta Detroita, i kao odlična posveta mračnim krimićima iz 70-ih godina poput Lumetova "Serpica" ili Friedkinovog "Cruisinga", privuklo je pozornost suproducenta filma Toma Cruisea, koji je Carnahana smjesta odlučio angažirati kao redatelja trećeg nastavka "Nemoguće misije". No do njihove suradnje naposljetku ipak nije došlo, a redatelj se izgubio u nemuštim pokušajima epigonstva tarantinovsko-ritchiejevske poetike, što je ponudio u slabašnom krimiću "Asovi iz rukava" iz 2006. Činjenica da je do njegovog sljedećeg projekta, akcijske ekstravagancije „A-Tim“ temeljene na popularnoj TV-seriji iz 80-ih, proteklo pune četiri godine dovoljno govori o tome koliki je ugled Carnahan tada uživao kod holivudskih producenata. Ipak, nakon što se taj zabavan film prometnuo u pristojan hit, Carnahanu je cijena ponešto narasla, pa je sad pred nama njegov novi film, vrlo solidna i visoko ocijenjena pustolovna akcijska triler-drama „Opstanak“.

Riječ je o atraktivnom, uzbudljivom i sigurno režiranom ostvarenju temeljenom na kratkoj priči „Ghost Walker“ Iana MacKenzieja Jeffersa koji s Carnahanom supotpisuje scenarij filma. U središtu zbivanja je grubi John Ottway (Liam Neeson), lovac na vukove na Aljasci koji trenutno radi za jednu naftnu kompaniju čije radnike u rafineriji štiti od mogućih napada životinja. John je šutljiv tip suicidalnih nagona, kojeg od jednog pokušaja samoubojstva spriječi upravo zavijanje vuka, ali dijelom i uspomene na suprugu Anu (Anne Openshaw) kojoj je već napisao oproštajno pismo. Njegovi klijenti, radnici u rafineriji, su šareno društvo sastavljeno i od bivših zatvorenika i neprilagodljivih tipova, a svi su usamljenici koje baš kao i Johna progone kojekakvi osobni demoni. Kad jednog dana nakon završetka petotjedne smjene ekipa zrakoplovom prema Anchorageu krene na odmor, njihov će se let ubrzo pretvoriti u pravu noćnu moru. Na jednom planinskom vrhu zrakoplov će se srušiti, a John i radnici predvođeni arogantnim Johnom Diazom (Frank Grillo), smirenim Talgetom (Dermot Mulroney) i obiteljskim čovjekom Peteom Hendrickom (Dallas Roberts) naći će se zarobljeni u nepreglednoj divljini. Neki među njima će ubrzo podlegnuti ozljedama zadobivenima pri padu, a ostali će shvatiti da na njih vrebaju krvoločni vukovi od kojih im je John jedini zaštitnik.

Nakon što se u Hollywoodu afirmirao sjajnom ulogom Oskara Schindlera u Spielbergovom remek-djelu „Schindlerova lista“, prije kojeg je surađivao s Woodyjem Allenom u filmu „Muževi i žene“ te nakon kojeg je nastupio u vrlo pristojnim naslovima „Rob Roy“ i „Michael Collins“, nekad cijenjeni i hvaljeni irski kazališni glumac Liam Neeson koji je tijekom 90-ih posjedovao i određene ambicije da postane respektabilni tumač karakternih uloga u ambicioznijim projektima, tijekom posljednjeg je desetljeća glumačku i egzistencijalnu nišu pronašao u nizanju nešto bolje produciranih i kakvoćom pristojnih akcijskih B-filmova poput „96 sati“ i „Ukradeni identitet“, kao i sporednih u primjerice hitovima „Kraljevstvo nebesko“ i „Batman: Početak“. To mu svakako omogućuje bolju i sigurniju zaradu, a njegovi uvijek pouzdani nastupi takvim filmovima daju određenu kvalitetu i jamče naklonost publike. On je inteligentan glumac koji sve svoje uloge obogaćuje emotivnošću i markantnom muževnošću sa zamjetnom dozom zagonetnosti i mraka koji se očituje u okrutnosti i brutalnosti likova koje tumači. Takav je i John Ottway, pomalo noirovski karakter, dobrano ruiniran čovjek koji se sa skupinom muškaraca nađe zarobljen u klopci iz koje čini se nema izlaza. Neeson se u takvim rolama odlično snalazi, pa iako je ova uloga bila prvotno ponuđena Bradleyu Cooperu, on se zasigurno pokazao kao bolji izbor. Najzanimljiviji sloj ovog u osnovi eksploatacijskog, no iznenađujuće uspjelog i vrlo sugestivno režiranog filma očekivano leži u tome da se ljudi oko Ottwaya i sami dijelom pokazuju kao nepouzdani tipovi, ponekad gotovo vukovi u ljudskom liku (čovjek je čovjeku vuk, zar ne?). Sve postaje dodatno intrigantno kad doznamo da „prave“ vukove utjelovljuju maskirani glumci (odličnu masku potpisuju Greg Nicotero i Howard Berger), što cjelini daje tjeskobni i pomalo zastrašujući ugođaj kojem pridonosi i sjajna fotografija Masanobua Takayanagija („Ratnik“). Ukratko, „Opstanak“ je film konstantnog tragičnog ugođaja koji sporetno i učinkovito nadilazi klišeje te iznevjerava gledateljska očekivanja, koji minimalistički ali iznenađujuće efektno profilira sedmoricu likova i njihove međuodnose, kojemu ne nedostaje atrakcije i uzbuđenja, ali i tjeskobnijih i provokativnijih detalja, pa zbog svega navedenog svakako zavređuje preporuku.

Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 17/03/2012 : 13:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Neko veče posvetio kratkim filmovima.

Talentovani mladi islandski režiser u dve adolescentske priče:

Smáfuglar

Anna

I sjajni Resnais u potresnom Nuit et brouillard, i u Guernici po motivima čuvene Picassove slike. Ne baš toliko dobro, ali sam tih 13 minuta mogao da utrošim i na gluplji način.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo

Edited by - zorglub on 17/03/2012 13:58:11
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 01:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote

http://www.balkaninsight.com/rs/article/svaka-slicnost-je-namjerna
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47129 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/03/2012 : 02:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
o čemu se radi u ovoj ustaničkoj ulici?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 04:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Triler. Ne bas savrsen, ali u odnosu na holivudske ispljuvke, dobar. Uliks i Rade glume maestralno.
Ukratko. Tuzilastvo za ratne zlocine ima jedan predmet koji nije sasvim razjasnjen. Taj predmet dobija mladi advokat tuzilastva. Vodjen iskrenim namerama i pocetnickom naivnoscu, on upada u jedan drugaciji, mracan svet. Taj svet je uticao na njegov zivot, a sada, opet, utice na zivot neke nove dece...

Edited by - Jasko on 18/03/2012 04:02:11
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47129 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/03/2012 : 16:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Triler. Ne bas savrsen, ali u odnosu na holivudske ispljuvke, dobar. Uliks i Rade glume maestralno.
Ukratko. Tuzilastvo za ratne zlocine ima jedan predmet koji nije sasvim razjasnjen. Taj predmet dobija mladi advokat tuzilastva. Vodjen iskrenim namerama i pocetnickom naivnoscu, on upada u jedan drugaciji, mracan svet. Taj svet je uticao na njegov zivot, a sada, opet, utice na zivot neke nove dece...

aha. fala

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47129 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/03/2012 : 16:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
prije par miseci na tv-u je bia dobar horor,radilo se negdi u Louisiani ,neka njegovateljica ,neka čudna kuča koju ljudi izbjegavaju i slično.
ne mogu se sitit naslova pa ako nekom pada napamet? noviji je film

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 18/03/2012 : 17:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam The Gray i priznajem jedan od najboljih filmova koje sam vidio.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 18/03/2012 : 17:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

prije par miseci na tv-u je bia dobar horor,radilo se negdi u Louisiani ,neka njegovateljica ,neka čudna kuča koju ljudi izbjegavaju i slično.
ne mogu se sitit naslova pa ako nekom pada napamet? noviji je film

Da nije skeleton key?

http://www.imdb.com/title/tt0397101/
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 18/03/2012 : 18:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
@ lwood

Da, to je The Skeleton Key (u Hrvatskoj preveden kao Ključ tajni) Iana Softleya iz 2005., s Kate Hudson u ulozi njegovateljice koja dobije posao u staroj kući u Louisiani.

Go to Top of Page
Page: of 554 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000