forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 564

manhunter
Moderator

Switzerland
25527 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/06/2009 : 00:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

8/10!?!?!!?!

Subjectivity mode ON/OFF

Samo za tebe još jednom:

Sve u svemu, ovo je film koji sam najduže čekao, nije me oduševio, ali onaj klinac u meni odbija da kaže da ga je razočarao, tako da, njemu za ljubav 8/10.

A ja kažem 6/10.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/06/2009 : 00:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25527 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/06/2009 : 00:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Film mi se inače svideo zbog malih stvari, kao što je rečenica sa početka
filma "So that's what death tastes like." i pesma Rooster od AiC.
Ponekad su mi i takve stvari dovoljne.

Na žalost, i to ne može da pomogne da neki film bude STVARNO dobar.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 23/06/2009 00:50:47
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 23/06/2009 : 21:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
"Greystoke - the legend of Tarzan lord of the apes" sa Kristoferom Lamberom.
E ovo je STVARNO dobar film...

...
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 23/06/2009 : 21:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message  Reply with Quote

Skoro me sram priznati koliko mi svidio ovaj film. ;)
Sjajan je.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/06/2009 : 22:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja gledao taj u kinu
ima te zasto biti sram :)
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 24/06/2009 : 08:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

"Greystoke - the legend of Tarzan lord of the apes" sa Kristoferom Lamberom.
E ovo je STVARNO dobar film...

Možda... ako ga gledaš kao SF.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 24/06/2009 : 12:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Kako god ga definisali odličan je.
Možda su majmuni prikazani sa previše ljudskim
karakteristikama i pokretima ali to ne kvari
ukupan utisak. Dobri stari Tarzan...

...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/06/2009 : 16:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
http://movies.yahoo.com/feature/need-to-know-alice-in-wonderland.html

bice ovo fino i otkaceno; volim Bartonove filmove, lepo osvezenje u moru sezonskih gluposti u kojima plivamo svake godine

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 24/06/2009 : 19:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pogledaj L'enfant sauvage (1970) pa češ skužit koliko je ustvari glup film

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 24/06/2009 : 20:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Ćem da pogledam, si me zaintrigirao...

Upravo pogledah "Awakenings" sa De Nirom i Vilijemsom. Hearttouching...

...
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 24/06/2009 : 21:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Upravo pogledah "Awakenings" sa De Nirom i Vilijemsom. Hearttouching...

Taj je sjajan!

Every man dies,
not every man really lives.

Edited by - William_Wallace on 24/06/2009 21:43:42
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 24/06/2009 : 21:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Samo ti pogledaj
Garant ima na netu za skinit. Probaj na torrentu.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 25/06/2009 : 13:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam jeli bilo već priče o tome, ali gledao sam jučer u kinu "The Unborn" iliti "Izgubljena duša".. Neloš horror koji me ipak poprilično naživcirao, pogotovo jer se cijeli film bazira na momentima šokiranja (ono tipa: ja ću pogledat u jednom smjeru i kad se okrenem na drugu stranu tu će me dočekat demon!) i tako doslovce svakih 3 minute (od kojih su gotovo svi predvidljivi).. Po meni se premalo bazira na fabuli tj. na razrađivanju same premise tog demona, njegovog postanka, ciljeva, želja i nadanja :))), a Gary Oldman ima ulogu epizodiste.. Po meni trebali su ga više iskoristiti..

Sve u svemu 6/10
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/06/2009 : 15:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Terminator 7,5/10

Nekako imaju svi velika ocekivanja, kao da su ocekivali nesto novo sto ce ih oduseviti. Toga nije bilo, ali svakako solidan filmcic sa puno objasnjenja pocevsi od Kylea do oziljka na licu.

Ipak kod ove scene se zamalo nisam rasplakao, ozbiljno sav sam se bio najezio:
http://www.youtube.com/watch?v=aY57vJOQIlE
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 25/06/2009 : 16:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message  Reply with Quote
Vjerujte,jedinu reakciju ovdje imao bih na notornu glupost o FILMU ZIVOTA kada se nadjes u nekoj opasnosti.Nema toliko vremena za situaciju a kamoli da bi mozak reagirao na taj nacin.Definitivno cista fikcija koju su ljudi uzeli kao nesto prisutno.Moze se bilo koga uvjeravati da je tome tako ali fizicki sklop nasega mozga to nije u stanju tako obraditi.Tko ne vjeruje,neka prati pisano o svemu ali na malo visoj razini objasnjenja a ne preko raznih pisanja ili filmova.DOSLOVNO sam bio dva puta u takovom stanju da su lijecnici moje izvjestavali da je vjerovatnost 50 /50 pa nisam imao nikakve flash prizore niti ista slicno.
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 25/06/2009 : 17:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message  Reply with Quote
A ovaj najnoviji Petak 13.?

Po ničemu poseban ili izniman... dapače, konstantno nam serviraju jedne te iste stare, ofucane trikove, iz nastavka u nastavak. Jadno.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 25/06/2009 : 19:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Ne znam jeli bilo već priče o tome, ali gledao sam jučer u kinu "The Unborn" iliti "Izgubljena duša".. Neloš horror koji me ipak poprilično naživcirao, pogotovo jer se cijeli film bazira na momentima šokiranja (ono tipa: ja ću pogledat u jednom smjeru i kad se okrenem na drugu stranu tu će me dočekat demon!) i tako doslovce svakih 3 minute (od kojih su gotovo svi predvidljivi).. Po meni se premalo bazira na fabuli tj. na razrađivanju same premise tog demona, njegovog postanka, ciljeva, želja i nadanja :))), a Gary Oldman ima ulogu epizodiste.. Po meni trebali su ga više iskoristiti..

Sve u svemu 6/10

Mnogo očekivao (prokleti trejleri) a dobio jako malo.
Golemo sam se razočarao, sem par finih trzavica cio film je
sa stanovišta horora dosadan...

...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 25/06/2009 : 19:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve u svemu 6/10

Najgori film koji sam gledao...pa, jedno dve, tri godine. A sinoc sam gledao s.Darko. Pa vi vidite.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 25/06/2009 : 19:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Sve u svemu 6/10

Najgori film koji sam gledao...pa, jedno dve, tri godine. A sinoc sam gledao s.Darko. Pa vi vidite.

Nadam se da ću večeras stići da overim "Semi"... Pročitao sam sve najgore o njemu, ali kako mi je "Donnie" omiljeni film, moram i sekicu da pogledam.

Verovatno samo još jedan u nizu nastavaka za koje ću se pretvarati kao da se nikad nisu ni desili, ali dobro sad. Ne prave se remek dela svaki dan. A ni svake godine...
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 25/06/2009 : 20:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Preksinoć pogleda Transformerse 2, neloš opuštajući filmić. U odnosu na prvi dosta više baza (šala, viceva i sl.) i naravno efekata. Svakako pogledati u kinu:))
I da odlična Megan Foxxx:))

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/06/2009 : 21:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne da je odlična nego bomba

šteta što je niska

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 25/06/2009 : 21:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

ne da je odlična nego bomba

šteta što je niska

Meni taaman

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 25/06/2009 : 21:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Sve u svemu 6/10

Doci ce nastavak. Tek toliko da se imas cemu veselit
D. Darka, ne Unborna.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 25/06/2009 : 22:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Nadam se da ću večeras stići da overim "Semi"... Pročitao sam sve najgore o njemu, ali kako mi je "Donnie" omiljeni film, moram i sekicu da pogledam.

Verovatno samo još jedan u nizu nastavaka za koje ću se pretvarati kao da se nikad nisu ni desili, ali dobro sad. Ne prave se remek dela svaki dan. A ni svake godine...

Shto je najinteresantnije, nije bash da se popisha po originalu, dosta prati logiku originala, ali je masterklas na temu kako od istih (sjajnih) ideja napraviti film koji je visheslojno imbecilan, pretrpan glupostima, a istovremeno i predugachak i dosadan.
Go to Top of Page
Page: of 564 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000