forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Aster Blistok izdanje?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

jaki
Advanced Member

Croatia
27665 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/09/2009 : 07:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
to je najnoviji potez izdavača;uz strip album dobiješ i sličice
kompletni doživljaj!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 02/09/2009 : 04:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Samo kod nas se jos krpe glanc nove carape......

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 12/09/2009 : 21:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand
Ima li u izdanju praznih oblacica i skole za mlade scenariste?

Ne, nema.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 13/09/2009 : 00:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

Na zadnjoj strani su 3 (pre)male slike, jedna ispod druge, koje su naslovnice od ove 3 epizode iz ovog integrala. Lijepo zamišljeno. Vjerojatno je tako i kod Francuza, ali su slike za moj pojam premale. E ona treća, najdonja, koja predstavlja 3. priču (Svemirski Lešinari), nije odštampana kao ove druge dvije, nego je to naljepnica!? Zašto? E to bi trebalo pitati one iz Strip-Agenta. Moje je mišljenje da: ili su zaboravili, previdjeli i sl. u štampariji odštampati je, ili su je odštampali krivo, pa su to popravili tom naljepnicom. Puno jeftinije nego raditi svih 500 korica nanovo. Neće ti to smetati, vidjet ćeš. Meni ne smeta, iako sam poznat kao picajzla.

Je, ali meni je to iskreno baš 'cool'. Dobro je urađeno, da ti prsti ne osjete malu izbočinu ne bih vjerojatno niti skužio da se radi o naljepnici.

quote:
Originally posted by axle munshine

E,bem ti stampare...mora nesto da useru pa to ti je...ako su vec zasrali onda je bilo korektno da drasticno smanje cenu stampanja,na sopstvenu stetu,sto se vidim nije desilo...za skupa i luksuzna izdanja totalno neozbiljan i neprofesionalan gaf...iskreno se nadam da se necu previse razocarati kad vidim kako je to ispalo...

Jaki gaf... iskreno.
Danas mi frend donio album iz ZG i sad sam otvorio topik da vidim o čemu se radi, da ne tražim "gaf" sam, jer sam primijetio da je bilo govora o nečemu na topiku.
I u biti sam sretan kad sam vidio što je u stvari "gaf".

Ne zaozbiljno, ne vidim kako ovo može biti stavljeno u neki ozbiljno negativni kontekst.
Evo kako to izgleda;

...posljednja sličica u nizu.

Konkretno, mislim da ćeš kao i ja (i ostali fanovi Astera) biti zadovoljan ovim izdanjem, evo mali preview jedna stranica nadam se da se izdavač neće naljutiti;

quote:
Originally posted by jaki

to je najnoviji potez izdavača;uz strip album dobiješ i sličice
kompletni doživljaj!

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 13/09/2009 : 02:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ako knjiga od 120 strana, pa josh Astera Blistoka, od kojeg mnogo komercijalnijih naslova na podruchju eks-ju nema, koshta 200 kuna, bolje bi joj bilo da je makar tehnichki savrshena.

Shto, ochigledno, ovde nije sluchaj.
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 13/09/2009 : 09:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message  Reply with Quote
izdanje je tehnički dobro napravljeno. to sa sličicom je nebitno, barem meni. prvi put sam se sreo s tim stripom i svidio mi se
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 13/09/2009 : 09:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
Postoje li kolor naslovnice za sve tri epizode unutar ovog Integrala u "normalnom" formatu i ispred svake epizode ili su stavili samo ove tri minijature na zadnjoj korici k'o na Marketprintovom Bluberiju?

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 14/09/2009 : 16:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Onda, neki jači dojmovi, jel se isplati ovo uzimat?
Zajeba me Tanguj, zna li ko kad on dolazi?

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 15/09/2009 : 20:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JefCostello
Postoje li kolor naslovnice za sve tri epizode unutar ovog Integrala u "normalnom" formatu i ispred svake epizode ili su stavili samo ove tri minijature na zadnjoj korici k'o na Marketprintovom Bluberiju?

Samo su te tri (pre)male.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 15/09/2009 : 20:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay
Onda, neki jači dojmovi, jel se isplati ovo uzimat?Zajeba me Tanguj, zna li ko kad on dolazi?

Naravno da da. To sa tom jednom sličicom je sitnica, (jedino su te slike koje predstavljaju naslovnice epizoda (PRE)MALE), ostalo je sve u najboljem redu. Evo, da vam pojasnim, to je daleko najbolje izdanje Aster Blistoka koje je izašlo na ovim prostorima, i niti jedno do sada mu nije niti blizu. "Must have" za ljubitelje Aster Blistoka i Sci-Fi stripa.
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 15/09/2009 : 20:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

quote:
Originally posted by JefCostello

Samo su te tri (pre)male.

e jbga, valjda su i u originalnom francuskom Integralu tako napravili pa Strip Agent nije mogao da menja nista...

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

zkne
Average Member

500 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 15/09/2009 : 23:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
Nemoj pretjerivati Gand, tecaj eura je 7.3 pa to dodje 26 eura!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 15/09/2009 : 23:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Kad je Aster u pitanju novac ne igra nikakvu ulogu kod mene ( kao i kad je Modesty u pitanju ) i nikakve tehničke, prevoditeljske i slične greške me neće odvrati od kupnje.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 16/09/2009 : 07:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Le Samourai

Ako knjiga od 120 strana, pa josh Astera Blistoka, od kojeg mnogo komercijalnijih naslova na podruchju eks-ju nema, koshta 200 kuna, bolje bi joj bilo da je makar tehnichki savrshena.

Mora da je dobar strip, jer ne znam koji strip od 120 str u Eu kosta 28 Eura.

Cijena mu i jest jedina mana, prema mojem mišljenju.

Danas stripofil mora imati puno novaca...

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 16/09/2009 : 07:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

Kad je Aster u pitanju novac ne igra nikakvu ulogu kod mene ( kao i kad je Modesty u pitanju ) i nikakve tehničke, prevoditeljske i slične greške me neće odvrati od kupnje.

dobri stripovi.

Kada se sve uzme u obzir, Aster Blistok je ukupno gledajući jedan od kvalitetnijih stripova, kada listate neke od novijih, modernijih uradaka vidite da su oni neke od svojih uzora našli upravo u Asteru Blistoku.

Inače, sam početak stripa nije baš toliko obećavajući ali kako se radnja razvije pretvara se u fantastičan uradak.

Isto tako, smatram da ukoliko se i ne odlučite za kupnju barem ga pročitajte.

Ja sam osobno preskočio Metabarune, pa kasnije kada sam ih pročitao shvatio da se radi o jednom od najboljih strip uradaka koje sam držao u rukama... slično je bilo i sa Asterom (samo prije puuuno vremena, kada je izlazio u Stripoteci), tako da sam nestrpljivo iščekivao izlazak ovog izdanja.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 17/09/2009 : 17:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
to je ovaj integral skuplji od ostalih?

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27665 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/09/2009 : 18:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ne bih rekao.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 17/09/2009 : 20:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Le Samourai

Mora da je dobar strip, jer ne znam koji strip od 120 str u Eu kosta 28 Eura.

Aster Blistok integral ima 6 stranica uvodnih tekstova i 3 epizode po 44 stranice, ukupno 138 stranica.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16790 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 18/09/2009 : 10:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
isplati se u svakom slučaju

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 18/09/2009 : 16:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Vise ne mogu da se setim koliko sam platio XIII, Ramira, Tangija... ali cini mi se da su bili jeftiniji. Moguce je da gresim, odavno je bilo, a i ovde se menjao kurs dinara, pa sam se mozda preracunao

Svakako ovo jedva cekam, pa kupujem koja god da je cena

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27665 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/09/2009 : 16:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ramiro odgovara po broju stranica i košta 150 kn ali ne treba zaboraviti da je to bilo davno izdano(dvi do tri godine) a od tada su stripovi poskupili.
Aster mi je drag i kupovat ču ga.Nadam se samo dobrom prijevodu i brzom ritmu izlaženja.

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 18/09/2009 17:04:31
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 19/09/2009 : 20:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ramiro odgovara po broju stranica i košta 150 kn ali ne treba zaboraviti da je to bilo davno izdano(dvi do tri godine) a od tada su stripovi poskupili.
Aster mi je drag i kupovat ču ga.Nadam se samo dobrom prijevodu i brzom ritmu izlaženja.

Aster Blistok integral se najbolje moze usporediti s integralom Tanguy i Laverdure. Isti izdavac, isti broj stranica, ista cijena, s tim da je Aster nesto veceg formata (malo je siri).
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 22/09/2009 : 16:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
mene je samo strah da necemo docekati nastavke, ili mozda samo jedan, dva, jer sem Umpah Paha, ne secam se sta je Bookglobe zavrsio. Samo zapocinje sve vise serijala/integrala.
Nadam se da to nece biti slucaj i sa ovim

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 22/09/2009 : 18:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obelix

mene je samo strah da necemo docekati nastavke, ili mozda samo jedan, dva, jer sem Umpah Paha, ne secam se sta je Bookglobe zavrsio. Samo zapocinje sve vise serijala/integrala.
Nadam se da to nece biti slucaj i sa ovim

Astera radi strip-agent a ne bookglobe

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16790 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/09/2009 : 19:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
strip je prva liga

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000