forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: MARTIN MYSTERE Biblioteka 19-24
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 28/10/2008 : 23:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by provodina

Danas sam dobio ova nova izdanja ... svaka čast bravo ..Iako imam jednu malu zamjerku ... zar nebi bilo bolje da smo epizodu tajna jetija i tothova knjiga imali u jednoj knjizi jer su pored prve knjige najtanje,a već smo imali primjer 2 epizode u jednoj

Imali smo primjer 2 epizode u jednoj knjizi, ali kad se radi o kracim epizodama koje bi imale jako mali broj stranica
da smo ih objavili pojedinacno. I osim toga nisu imali ni svoje naslovnice. Odnosno jedna naslovnica za 2 price...
Svaka prica koja ima vise od 90 stranica je kompletna, ima barem jednu naslovnicu vezanu za tu pricu i moze se objaviti pojedinacno.

Imale su naslovnice, ali nema veze ... Hvala na odgovoru ...
ja i dalje tvrdim da bi mi bilo draže, jer mi je ža što ove godine neću vidit Misterija i Anabel Li
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 30/10/2008 : 01:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

Bring it on! Jednom ću ih kupit.

Definitivno kada se bude našlo dovoljno sredstava...

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2008 : 05:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Danas sam dobio ova nova izdanja ... svaka čast bravo ..Iako imam jednu malu zamjerku ... zar nebi bilo bolje da smo epizodu tajna jetija i tothova knjiga imali u jednoj knjizi jer su pored prve knjige najtanje,a već smo imali primjer 2 epizode u jednoj

Imali smo primjer 2 epizode u jednoj knjizi, ali kad se radi o kracim epizodama koje bi imale jako mali broj stranica
da smo ih objavili pojedinacno. I osim toga nisu imali ni svoje naslovnice. Odnosno jedna naslovnica za 2 price...
Svaka prica koja ima vise od 90 stranica je kompletna, ima barem jednu naslovnicu vezanu za tu pricu i moze se objaviti pojedinacno.

ja i dalje tvrdim da bi mi bilo draže, jer mi je ža što ove godine neću vidit Misterija i Anabel Li

Naslovnice za price u trecoj knjizi postoje, zbog toga smo ih i objavili unutra, no ako tvrdis da su imale naslovnice,
sto bi ti stavio kao naslovnice za dvije price objavljene u 16. knjigi?

OK, to sto bi ti bilo draze, to je naravno u redu, subjektivno...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 30/10/2008 : 20:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Naslovnice za price u trecoj knjizi postoje, zbog toga smo ih i objavili unutra, no ako tvrdis da su imale naslovnice,
sto bi ti stavio kao naslovnice za dvije price objavljene u 16. knjigi?

OK, to sto bi ti bilo draze, to je naravno u redu, subjektivno...

Kako ste i napravili za 16 kjigu ... Bolje nije ni moglo ... Onaj post se odnosio na 3 knjigu koja ima dvi epizode i 2 naslovnice pa sam mislija da će tako izaći i ove dvije ...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2008 : 21:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
OK...
Ja sam govorio opcenito o situacijama kad neka prica ima manje od 90 stranica... a uz to nemaju ni svoju naslovnicu.
Ovako napamet, mozda ima jos jedna prica gdje se to spaja, ali nisam siguran, inace ostale svaka za sebe u jednu knjigu.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 30/10/2008 : 21:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message  Reply with Quote
Jel ima tu neko iz Libelussa?! Naručio MM 24 prošli ponedjeljak, a još nije stiglo
Znam da sam dosadan, ali nemogu to više dočekati
Ajde da barem znam da li je na putu

I'm only ten and a half years old!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2008 : 21:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
To je najbolje da provjeris u ducanu, nazovi ih i pitaj. Predpostavljam da je krenulo, kad je tada naruceno.

Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 30/10/2008 : 22:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message  Reply with Quote
Hvala, Dado... Sutra sam u Zagrebu, pa ću pokušati navratiti do našeg hrama Libelussa

I'm only ten and a half years old!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 01/11/2008 : 14:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Dado,moze li mi dati odgovor hoce li i kad ce Libellus uvesti Web prodaju???

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/11/2008 : 01:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Dado,moze li mi dati odgovor hoce li i kad ce Libellus uvesti Web prodaju???

Ako pod Libellus mislis na izdavacki dio i nasa izdanja i ako pod web prodajom smatras ono "kliknes", "ubacis u kosaru"
i onda odes "na kasu" i platis (narucis), dakle uobicajena online kupovina, onda ti mogu reci da cemo
u 2009. nastojati staviti to na noge, na najboji nacin. U svakom slucaju imamo namjeru pozabaviti se time.
Smatramo kako je to u danasnje vrijeme itekako potrebno i u neku ruku se podrazumjeva.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/11/2008 : 01:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Btw. zanima me komentar od ovih koji su nabavili i procitali Panovu frulu...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/11/2008 : 01:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

užas,nikad gori strip,uvez nikakav,naslovnica očajna,satra me ovaj strip-reče heyoka

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/11/2008 : 02:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ti nemas kad ni citati, ne broji ti se misljenje...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/11/2008 : 09:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Ako je od Heyoke oprecnog, onda to znaci sve najbolje.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/11/2008 : 09:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=546

Trouble will find me
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/11/2008 : 16:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

Ako je od Heyoke oprecnog, onda to znaci sve najbolje.

Ja mislio to nas Heyoka rekao...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/11/2008 : 16:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=546

Vidio sam to...
Rekoh tu je samo 4-5 komentara a mozda mnogi ne komentiraju na recenzijama...

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 02/11/2008 : 17:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam pročitao neki dan. Pa priča mi je ok, ali ipak ispod prosjeka ako ju usporedim sa dosadašnjim objavljenim knjigama. Eto, odradili ste i tu neobjavljenu epizodu, a do slijedeče ima još puno posla!
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2658 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 02/11/2008 : 18:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Priča je vrlo provokativna, jasno je zašto ju je "Dnevnik" preskočio. Kraj vrlo zanimljiv.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 05/11/2008 : 14:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Da li knjiga 16 ima neku naslovnicu u boji unutra?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/11/2008 : 16:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Da li knjiga 16 ima neku naslovnicu u boji unutra?

Ne, jer za te price nema drugih naslovnica osim one koja je na koricama.
Sve naslovnice koje su prije ili poslije vezane su za druge price.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 05/11/2008 : 16:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Hvala Dado,sinoc sam ko sumanut ustao u 03.04 i poceo tuci po arretrati kod Sergio reko da vidim da nije fulano.
Dobro je sad mi je lakse :),sad mogu na miru poceti citati 17-ku a ne misliti na 16-ku.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/12/2008 : 09:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Vako, pitanje za ekipu... U Knjižari vam je nestalo #24 Panove frule pa me zanima kad će nove zalihe na njihov lager? NIje valjda da se rasprodalo?!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/12/2008 : 12:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Vako, pitanje za ekipu... U Knjižari vam je nestalo #24 Panove frule pa me zanima kad će nove zalihe na njihov lager? NIje valjda da se rasprodalo?!

Vrlo moguce racunajuci na to da ta epizoda nikad nije objavljena na nasim prostorima, pa su je kupovali i ljudi koji ne kupuju regularna izdanja MM Libellusa. Srecom ja odma' kupio.
Ali nemam 1 i 2 gigante! Pomagajte ljudi, ko da ceka reprint!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/12/2008 : 13:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Premda "Panova frula" ide k'o luda, ne, nije se rasprodala. Ocito je samo trenutno ponestalo zaliha u striparnici Libellus. Potrudit cemo se da se dostavi dodatna kolicina sto prije.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000