Author |
Topic  |
provodina
Average Member

Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 28/10/2008 : 23:53:10
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by provodina
Danas sam dobio ova nova izdanja ... svaka čast bravo ..Iako imam jednu malu zamjerku ... zar nebi bilo bolje da smo epizodu tajna jetija i tothova knjiga imali u jednoj knjizi jer su pored prve knjige najtanje,a već smo imali primjer 2 epizode u jednoj
Imali smo primjer 2 epizode u jednoj knjizi, ali kad se radi o kracim epizodama koje bi imale jako mali broj stranica da smo ih objavili pojedinacno. I osim toga nisu imali ni svoje naslovnice. Odnosno jedna naslovnica za 2 price... Svaka prica koja ima vise od 90 stranica je kompletna, ima barem jednu naslovnicu vezanu za tu pricu i moze se objaviti pojedinacno.
Imale su naslovnice, ali nema veze ... Hvala na odgovoru ... ja i dalje tvrdim da bi mi bilo draže, jer mi je ža što ove godine neću vidit Misterija i Anabel Li  |
 |
|
DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/10/2008 : 05:12:48
|
Danas sam dobio ova nova izdanja ... svaka čast bravo ..Iako imam jednu malu zamjerku ... zar nebi bilo bolje da smo epizodu tajna jetija i tothova knjiga imali u jednoj knjizi jer su pored prve knjige najtanje,a već smo imali primjer 2 epizode u jednoj
Imali smo primjer 2 epizode u jednoj knjizi, ali kad se radi o kracim epizodama koje bi imale jako mali broj stranica da smo ih objavili pojedinacno. I osim toga nisu imali ni svoje naslovnice. Odnosno jedna naslovnica za 2 price... Svaka prica koja ima vise od 90 stranica je kompletna, ima barem jednu naslovnicu vezanu za tu pricu i moze se objaviti pojedinacno.
Imale su naslovnice, ali nema veze ... Hvala na odgovoru ... ja i dalje tvrdim da bi mi bilo draže, jer mi je ža što ove godine neću vidit Misterija i Anabel Li 
Naslovnice za price u trecoj knjizi postoje, zbog toga smo ih i objavili unutra, no ako tvrdis da su imale naslovnice, sto bi ti stavio kao naslovnice za dvije price objavljene u 16. knjigi?
OK, to sto bi ti bilo draze, to je naravno u redu, subjektivno... 
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
provodina
Average Member

Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 30/10/2008 : 20:55:22
|
Imale su naslovnice, ali nema veze ... Hvala na odgovoru ... ja i dalje tvrdim da bi mi bilo draže, jer mi je ža što ove godine neću vidit Misterija i Anabel Li 
Naslovnice za price u trecoj knjizi postoje, zbog toga smo ih i objavili unutra, no ako tvrdis da su imale naslovnice, sto bi ti stavio kao naslovnice za dvije price objavljene u 16. knjigi?
OK, to sto bi ti bilo draze, to je naravno u redu, subjektivno... 
Kako ste i napravili za 16 kjigu ... Bolje nije ni moglo ... Onaj post se odnosio na 3 knjigu koja ima dvi epizode i 2 naslovnice pa sam mislija da će tako izaći i ove dvije ...
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 30/10/2008 : 21:07:50
|
OK... Ja sam govorio opcenito o situacijama kad neka prica ima manje od 90 stranica... a uz to nemaju ni svoju naslovnicu. Ovako napamet, mozda ima jos jedna prica gdje se to spaja, ali nisam siguran, inace ostale svaka za sebe u jednu knjigu. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
?uvec
New Member

Croatia
170 Posts
Member since 06/06/2008 |
Posted - 30/10/2008 : 21:14:56
|
Jel ima tu neko iz Libelussa?! Naručio MM 24 prošli ponedjeljak, a još nije stiglo Znam da sam dosadan, ali nemogu to više dočekati Ajde da barem znam da li je na putu |
I'm only ten and a half years old! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 30/10/2008 : 21:45:25
|
To je najbolje da provjeris u ducanu, nazovi ih i pitaj. Predpostavljam da je krenulo, kad je tada naruceno. |
 |
|
?uvec
New Member

Croatia
170 Posts
Member since 06/06/2008 |
Posted - 30/10/2008 : 22:16:55
|
Hvala, Dado... Sutra sam u Zagrebu, pa ću pokušati navratiti do našeg hrama Libelussa |
I'm only ten and a half years old! |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 01/11/2008 : 14:39:36
|
Dado,moze li mi dati odgovor hoce li i kad ce Libellus uvesti Web prodaju??? |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 02/11/2008 : 01:33:10
|
quote: Originally posted by ponki
Dado,moze li mi dati odgovor hoce li i kad ce Libellus uvesti Web prodaju???
Ako pod Libellus mislis na izdavacki dio i nasa izdanja i ako pod web prodajom smatras ono "kliknes", "ubacis u kosaru" i onda odes "na kasu" i platis (narucis) , dakle uobicajena online kupovina, onda ti mogu reci da cemo u 2009. nastojati staviti to na noge, na najboji nacin. U svakom slucaju imamo namjeru pozabaviti se time. Smatramo kako je to u danasnje vrijeme itekako potrebno i u neku ruku se podrazumjeva. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 02/11/2008 : 01:33:56
|
Btw. zanima me komentar od ovih koji su nabavili i procitali Panovu frulu... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 02/11/2008 : 02:01:03
|
Ti nemas kad ni citati, ne broji ti se misljenje...   |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 02/11/2008 : 16:03:26
|
quote: Originally posted by Gaston
Ako je od Heyoke oprecnog, onda to znaci sve najbolje.
Ja mislio to nas Heyoka rekao... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 02/11/2008 : 17:39:17
|
Btw. zanima me komentar od ovih koji su nabavili i procitali Panovu frulu...
Ja sam pročitao neki dan. Pa priča mi je ok, ali ipak ispod prosjeka ako ju usporedim sa dosadašnjim objavljenim knjigama. Eto, odradili ste i tu neobjavljenu epizodu, a do slijedeče ima još puno posla!   |
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2658 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 02/11/2008 : 18:07:35
|
Priča je vrlo provokativna, jasno je zašto ju je "Dnevnik" preskočio. Kraj vrlo zanimljiv. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 05/11/2008 : 16:18:37
|
quote: Originally posted by Porter
Da li knjiga 16 ima neku naslovnicu u boji unutra?
Ne, jer za te price nema drugih naslovnica osim one koja je na koricama. Sve naslovnice koje su prije ili poslije vezane su za druge price. |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 05/11/2008 : 16:31:12
|
Hvala Dado,sinoc sam ko sumanut ustao u 03.04 i poceo tuci po arretrati kod Sergio reko da vidim da nije fulano. Dobro je sad mi je lakse :),sad mogu na miru poceti citati 17-ku a ne misliti na 16-ku. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/12/2008 : 09:37:17
|
Vako, pitanje za ekipu... U Knjižari vam je nestalo #24 Panove frule pa me zanima kad će nove zalihe na njihov lager? NIje valjda da se rasprodalo?! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 24/12/2008 : 12:05:45
|
quote: Originally posted by DeeCay
Vako, pitanje za ekipu... U Knjižari vam je nestalo #24 Panove frule pa me zanima kad će nove zalihe na njihov lager? NIje valjda da se rasprodalo?!
Vrlo moguce racunajuci na to da ta epizoda nikad nije objavljena na nasim prostorima, pa su je kupovali i ljudi koji ne kupuju regularna izdanja MM Libellusa. Srecom ja odma' kupio. Ali nemam 1 i 2 gigante! Pomagajte ljudi, ko da ceka reprint ! |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/12/2008 : 13:21:02
|
quote: Originally posted by DeeCay
Vako, pitanje za ekipu... U Knjižari vam je nestalo #24 Panove frule pa me zanima kad će nove zalihe na njihov lager? NIje valjda da se rasprodalo?!
Premda "Panova frula" ide k'o luda, ne, nije se rasprodala. Ocito je samo trenutno ponestalo zaliha u striparnici Libellus. Potrudit cemo se da se dostavi dodatna kolicina sto prije. |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Topic  |
|