Author |
Topic |
Rogan
New Member
Serbia
297 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 18/12/2010 : 22:11:05
|
Kresho - downside sprdanja s nekim ko se trudi da pokrene ozbiljnu diskusiju je to shto sve shto kazhesh mozhe ozbiljno da se shvati. :P
Nije svaka kritika puko kukanje - makar ovo moje ne bih tako okarakterisao. S druge strane, nije svako voljan da pliva uzvodno u nadi da che preokrenuti tok reke, te razumem da ljudi prosto istisnu forume gde ne dobijaju odgovarajuchi feedback iz svoje dnevne rotacije. Ja smatram da stvari mogu biti drugachije - i na s.com, i drugde. Ali to se neche promeniti ukoliko ne postoji volja da stvari budu bolje. Ne smeta meni zezanje, ali ne smatram da sam ja lud shto ochekujem da se moj (iole ozbiljan) post u temi posvechenoj komunikaciji sa jednim od strip-izdavacha shvati dovoljno ozbiljno i isposhtuje nekim promishljenijim odgovorima od zezanja ili skretanja teme na moj snobizam, ignorishuchi u potpunosti ostatak. |
"There is no Devil, it's just God when he's drunk"
-- Tom Waits |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7965 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 19/12/2010 : 00:36:52
|
Nigde je ne vidim ni prozivanja ni provokacije.
Čitaoci žele da znaju hoće li biti stripova u nekom narednom periodu ili ne. Ako niko ne može da da neki približan odgovor (ili neće), bollje je zaključati topik, dok ne dođe vreme za otvaranje topika BELI PUT RETURNS. Nikakve molbe ne mogu zaustaviti ljudsku radoznalost i nestrpljivost, ni promeniti ljudsku prirodu. |
|
|
Rogan
New Member
Serbia
297 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 19/12/2010 : 01:13:42
|
Zashto bi se zatvarala tema ukoliko Beli Put u istoj prilichno redovno obaveshtava chitaoce o akcijama, popustima itd.? Pritom, ova tema, ako se ne varam, sluzhi da Beli Putinformishe chitaoce o akcijama/izdanjima/dogadjajima, kao i da odgovori na ona pitanja chitalaca na koje zhele/mogu da daju odgovor, a ne samo da bi se izvesnom broju forumasha pruzhio odgovor na pitanje "hoće li biti stripova u nekom narednom periodu ili ne?".
I da zakljuchaju temu, shta onda? Dodje Beli Put Press (ili mozhda Boban) na forum u nameri da najave Hogara 2, Sendmena 6, Propovednika 4 i Torgala I, kad ono - katanac! I onda nechemo saznati odmah-smesta-odmah kada che nova izdanja, koliko che koshtati i gde che sve mochi da se kupe, kao i da li na njih vazhe popusti, akcije, hoche li biti nekih promocija, dodatnih materijala ili iznenadjenja...
Prozivanja i provokacija na rachun Beli Put Press i te kako ima (shto su neki od forumasha i sami uvideli, pa se chak i izvinjavaju za iste), samo prochitaj poslednjih 30-40ak strana, a najnovija je ta da se dovodi u pitanje identitet (a i integritet) osobe iza tog nick-a, which is where I came in, poshto su i mene pocheli da uzimaju u usta (no pun intended) u cilju otkrivanja identiteta/namera BP Press-a. |
"There is no Devil, it's just God when he's drunk"
-- Tom Waits |
|
|
Boban
Junior Member
Serbia
485 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 19/12/2010 : 02:08:58
|
U ovoj godini sigurno ništa od stripova neće izaći. U narednoj sigurno oće.
|
__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/12/2010 : 08:58:10
|
Hajde onda junački u novu 2011!!!! Nek bude zapisana zlatnim slovima u memoare Beli put izdavaća! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 19/12/2010 : 09:23:40
|
Ja bih samo ponovio pitanje, ako nije problem : Pitanje za BP press: ova akcija 5 velikih za 6900 dinara verovatno ne obuhvata nadzirače. Koliko bi koštali 4 velika i Nadzirači sa ovim popustom, ako je to izvodljivo ?
I još jedna stvar: U Čačanskoj biblioteci imaju na raspolaganju sledeće vaše albume : Dečije odelenje - Metabaroni I,II, Grad greha (Žuto kopile) i 300 Odrasli - Nadzirači, Sendmen (Preludijum i nokturna i Lutkina kuća, oba albuma po dva primerka) Direktorku ne poznajem baš dobro, ali njenog (budućeg) zamenika kao i većinu bibliotekara odlično - videću da urgiram, da se ako mogu otkupe još neke knjige - ne znam da li forumaši iz ostalih gradova ovo isto mogu da učine !
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 19/12/2010 09:24:40 |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 19/12/2010 : 16:19:45
|
quote: Originally posted by anto
Ja bih samo ponovio pitanje, ako nije problem : Pitanje za BP press: ova akcija 5 velikih za 6900 dinara verovatno ne obuhvata nadzirače. Koliko bi koštali 4 velika i Nadzirači sa ovim popustom, ako je to izvodljivo ?
E pa anto odluci se, ne moze tako. Prvo ih kudis a sad pitas za popuste. |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 19/12/2010 : 19:32:27
|
To su stare fore - prvo ih napadneš, napraviš frku,dreku,... a onda spustiš loptu, pitaš za nekakav popust, a oni ti daju i preko toga što si tražio, samo da se opet ne buniš!
Šalim se, jedan drugar bi uzeo Žibru 1 i 2,Torgala 2 i Nadzirače, pa računam da mu nađem još jednoga sa velikim albumom, pa da ga izađe 6900 + kolika je doplata za Nadzirače - 1380 dinara za album koji kupuje taj neko drugi. |
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Member since 27/10/2008 |
Posted - 20/12/2010 : 10:03:51
|
Pitanje za BP press: ova akcija 5 velikih za 6900 dinara verovatno ne obuhvata nadzirače. Koliko bi koštali 4 velika i Nadzirači sa ovim popustom, ako je to izvodljivo ?
Ovakvu akciju dosad nismo imali... Predlažem sledeće rešenje: kupiš (do Nove godine) 3 platiš 2! Izabereš dve Intergrala npr i Nadzirače, a platiš samo jedan Integral i Nadzirače. Mislim da je vrlo isplatljivo. |
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Posted - 20/12/2010 : 10:05:10
|
quote: Originally posted by Grujah.
quote: Originally posted by anto Molim da na ovaj post ne odgovara Beli Put Press, jer mi prijatelju ne znamo ko si/ko ste, pa ne možemo da te napadamo/pljujemo/vređamo ako nas slažeš/slažete, dok za Bobana znamo ko je .
Ti ne poznajes BPPress? Evo ti upoznaj coveka: http://www.live-e.tv/video-prilog/etv-07-11-2009/beli-put-na-sajmu-knjiga
Od mene podrska BPu, najdrazi stripovi koje imam su vasi, sad, to sto ne izlazi nista sto godina, jebiga, sta sad. Nadam se da ce vam u sledecoj godini biti bolje.
Hvala, i ja se nadam da će biti bolja.
Što se tiče mog identiteta, on nije nikakva tajna... |
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Posted - 20/12/2010 : 10:12:01
|
Grujo, nemoj da me zezaš da misliš da je to BP press; to je Draško Roganović, čiji je nik na Scom-u Rogan!
Ja sam Beli Put PRESS, a Draško je Rogan (i dragoceni saradnik Belog Puta!) |
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Posted - 20/12/2010 : 10:26:58
|
quote: Originally posted by Rogan
Zashto bi se zatvarala tema ukoliko Beli Put u istoj prilichno redovno obaveshtava chitaoce o akcijama, popustima itd.? Pritom, ova tema, ako se ne varam, sluzhi da Beli Putinformishe chitaoce o akcijama/izdanjima/dogadjajima, kao i da odgovori na ona pitanja chitalaca na koje zhele/mogu da daju odgovor, a ne samo da bi se izvesnom broju forumasha pruzhio odgovor na pitanje "hoće li biti stripova u nekom narednom periodu ili ne?".
I da zakljuchaju temu, shta onda? Dodje Beli Put Press (ili mozhda Boban) na forum u nameri da najave Hogara 2, Sendmena 6, Propovednika 4 i Torgala I, kad ono - katanac! I onda nechemo saznati odmah-smesta-odmah kada che nova izdanja, koliko che koshtati i gde che sve mochi da se kupe, kao i da li na njih vazhe popusti, akcije, hoche li biti nekih promocija, dodatnih materijala ili iznenadjenja...
Prozivanja i provokacija na rachun Beli Put Press i te kako ima (shto su neki od forumasha i sami uvideli, pa se chak i izvinjavaju za iste), samo prochitaj poslednjih 30-40ak strana, a najnovija je ta da se dovodi u pitanje identitet (a i integritet) osobe iza tog nick-a, which is where I came in, poshto su i mene pocheli da uzimaju u usta (no pun intended) u cilju otkrivanja identiteta/namera BP Press-a.
Hvala Drašku i ostalima na lepim rečima, a ja da rezimiram:
1. Naravno da nastavljamo da komuniciramo na ovom forumu: ima toliko tema i pitanja...
2. Naravno da bismo mi iz Belog Puta voleli da se na ovom mestu pokreću i neka druga pitanja, a ne većinom ona o dinamici izlaženja naših stripova. (Ali, šta da radimo...)
3. Naravno da je moja uloga u ovoj priči da pospešim našu komunikaciju, bez obzira što ima različitih mišljenja, ljudi, raspoloženja, doba dana...
|
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Posted - 20/12/2010 : 10:29:00
|
quote: Originally posted by kreŠa
Više je bila sprdnja, kad ono međutim. Ljudi uglavnom kukaju kako je na forumu samo svađa, klanje, blablabla, a ne rade ništa da to poboljšaju. Kad bi se Leo Charm, Le Samourai i ostali vratili i barem probali da pokrenu masu na diskusiju, verovatno bi urodilo plodom. A i da ne uspe, bolje i to, nego da ćute. :)
Slažem se (i pozivam).
|
|
|
Boban
Junior Member
Serbia
485 Posts
Member since 05/11/2002 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 21/12/2010 : 07:25:27
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS
Grujo, nemoj da me zezaš da misliš da je to BP press; to je Draško Roganović, čiji je nik na Scom-u Rogan!
Ja sam Beli Put PRESS, a Draško je Rogan (i dragoceni saradnik Belog Puta!)
Sad videh i ja, ti si Vladimir, a Rogan je Draško,jasno kao dan. Završeno je sve za Nadzirače i integrale - hvala u svakom slučaju.
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7965 Posts
Posted - 21/12/2010 : 18:01:22
|
quote: Originally posted by REJS
Nadao sam se u ovoj godini Torgalu a i Konanu.Ali nista od toga,posto je proslo mnogo vremena,znam sigurno ali sigurno,Beli Put objavljuje ove stripove u Aprilu.
Prvog, pretpostavljam? |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 21/12/2010 : 21:13:18
|
Naravno,tako me je uveravala ljubazna gospodjica koja se javila,kada sam trazio informacije,a i po logici stvari mora izaci ove godina. Izdavacka kuca jos postoji sto znaci ako vec radi i izdaje nova izdanja logicno je da zavrsi ono zapoceto,da bi ih neko shvatio kao ozbiljne izdavace.Izdavati nesto novo obecavati gomilu projekata a iza ostaviti nezavrseno deluje neozbiljno.Prema tome prosudite sami Torgal i Konan stizu polovinom 2011. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7965 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 25/12/2010 : 01:21:16
|
Crna orhideja? Nadam se iskreno da nije u pitanju jos jedan serijal :/ |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7965 Posts
Posted - 25/12/2010 : 01:23:34
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Crna orhideja? Nadam se iskreno da nije u pitanju jos jedan serijal :/
U neku ruku da, ali ne - to je celovita mini serija. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 25/12/2010 : 08:01:17
|
quote: Originally posted by alexts
Bar su odradili naslovne strane.
http://www.znaksagite.com/ss7/GNd2010.jpg
A gde su naslovnice za Torgala i Gospodare ječma ???
Pitanje za BP Press - da li su pune cene nekih vaših izdanja sledeće : 300 - 1880 dinara konani - 1200 dinara sve knjige iz edicije grafičke novele - 1200 dinara ???
unapred hvala na odgovoru !!!!
|
Edited by - anto on 25/12/2010 08:03:57 |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 25/12/2010 : 09:22:49
|
ima li nekakve veze "kratki život" sa dream theaterom... ako ne, onda naslovnica i nije nešto...
|
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 25/12/2010 : 09:30:34
|
pre izgleda da je DT kopirao sendmena... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 25/12/2010 : 09:32:28
|
samo da vidimo čija je priča bolja... |
|
|
Topic |
|