Author |
Topic  |
JefCostello
New Member

257 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 28/09/2009 : 10:56:35
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS
... dva Integrala Žibra. Obe knjige sadrže po dve epizode.
Žibra? |
"Comics will be the culture of the year 3794" Salvador Dali |
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 28/09/2009 : 11:12:16
|
Kakve su šanse da se pojavi Torgal? Prva ili druga knjiga, ili možda još bolje obe. Interesuje me i da li se može očekivati Betmen, drugo izdanje. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 28/09/2009 : 11:23:41
|
quote: Originally posted by goksi
Kakve su šanse da se pojavi Torgal? Prva ili druga knjiga, ili možda još bolje obe.
Ovo i mene interesuje? |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Member since 27/10/2008 |
Posted - 28/09/2009 : 11:32:10
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by goksi
Kakve su šanse da se pojavi Torgal? Prva ili druga knjiga, ili možda još bolje obe.
Ovo i mene interesuje?
Novih Torgala neće biti na ovom sajmu. Drugo izdanje Betmena je u pripremi, ali i ova knjiga će doći nešto kasnije, nadam se do kraja ove godine. |
 |
|
JefCostello
New Member

257 Posts
Posted - 28/09/2009 : 11:47:12
|
quote: Originally posted by Dok Lester
gibrat?
da, i jos da dupliraju Le Sursis tj. Odgodu... |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 28/09/2009 : 11:57:34
|
quote: Originally posted by JefCostello
da, i jos da dupliraju Le Sursis tj. Odgodu...
(za dupliciranje, ne za strip). Pa niss, ove godine se na sajmu nece kupovati nova izdanja... kako stvari stoje. |
Edited by - kasper on 28/09/2009 11:58:49 |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 28/09/2009 : 14:49:31
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS Drugo izdanje Betmena je u pripremi, ali i ova knjiga će doći nešto kasnije, nadam se do kraja ove godine.
Kako stojite sa Batmanom? Mislim,da li će u GN biti još Batamana? |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 28/09/2009 : 14:58:01
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by Beli Put PRESS Drugo izdanje Betmena je u pripremi, ali i ova knjiga će doći nešto kasnije, nadam se do kraja ove godine.
Kako stojite sa Batmanom? Mislim,da li će u GN biti još Batamana?
Neće u najskorije vreme. Ali, biće grafičkih novela: pre svega Grad greha, pa Liga 2... |
 |
|
shommy
Average Member

Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 28/09/2009 : 15:08:22
|
@Beli Put PRESS
Hoce li na Sajmu knjiga biti isti uslovi kupovine(akcije,cene...)kao u klubu citalaca u Kosovskoj? Ovo pitam iz razloga sto cu doci u nedelju a Klub citalaca ne radi nedeljom.I ako je sve isto da li se na Sajmu knjiga moze evidentirati kupovina za VIP karticu(ili se te sajamske cene ne ubrajaju u tu cifru od 16k). Jer cu nakupiti tu cifru sa novim izdanjima koja ce izaci za sajam plus nesto starih. I hoce li kartice biti gotove do tada ili cete uzimati podatke pa kasnije poslati karticu?Kad ce slike kartica:)
Ima li info o Sambrovima?Kakav je plan za nastavak serijala Sambrovi? Nije bitno kad samo da izadje vise(moze i u toku sledece godine ili zajedno sa Torgalom tj.Torgalima nadam se 2 komada u isto vreme:)) Pozdrav
|
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 28/09/2009 : 15:09:29
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS Neće u najskorije vreme. Ali, biće grafičkih novela: pre svega Grad greha, pa Liga 2...
Hvala na odgovoru. Nadam se da će najavljeni stripovi još ove godine. |
 |
|
shommy
Average Member

Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 28/09/2009 : 15:13:36
|
quote: Originally posted by shommy
Hoce li biti u prodaji i album 300?
Dajemo sve od sebe da bude. Pošto ne zavisi sve od nas, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da će stići za sajam. |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 28/09/2009 : 15:23:32
|
quote: Originally posted by shommy
@Beli Put PRESS
Hoce li na Sajmu knjiga biti isti uslovi kupovine(akcije,cene...)kao u klubu citalaca u Kosovskoj? Ovo pitam iz razloga sto cu doci u nedelju a Klub citalaca ne radi nedeljom.I ako je sve isto da li se na Sajmu knjiga moze evidentirati kupovina za VIP karticu(ili se te sajamske cene ne ubrajaju u tu cifru od 16k). Jer cu nakupiti tu cifru sa novim izdanjima koja ce izaci za sajam plus nesto starih. I hoce li kartice biti gotove do tada ili cete uzimati podatke pa kasnije poslati karticu?Kad ce slike kartica:)
Ima li info o Sambrovima?Kakav je plan za nastavak serijala Sambrovi? Nije bitno kad samo da izadje vise(moze i u toku sledece godine ili zajedno sa Torgalom tj.Torgalima nadam se 2 komada u isto vreme:)) Pozdrav
Da krenemo redom... O uslovima pod kojim ćemo prodavati knjige na sajmu ću vas informisati kada donesemo tu odluku. Prošle godine popust na sva izdanja je bio 20%.
Akcije i cene koje najavljujemo na ovom topicu i drugde su vezane isključivo za Klub čitalaca u Kosovskoj. Moguće je da se podudare sa onima na Sajmu, ali to nije pravilo.
Na sajmu ćemo svakako evidentirati kupovine koje donose pravo dobijanja zlatnih i VIP kartica. Oko toga nema dileme!
Kartice će biti gotove do sajma knjiga, a očekujem i ranije.
Peti album Sambrova nije u skorom planu, ali je logično da će nam je zanimljiv u nekoj budućnosti...
Nadam se da sam odgovorio na sva pitanja, a ako ne tu je mail, telefon...
|
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Ace of Spades
Junior Member

464 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 28/09/2009 : 16:24:58
|
Ja sam dobio nezvanicnu informaciju, ali iz vrlo pouzdanog izvora da Konan 3 i 4 stizu za Sajam. Molio bih potvrdu ili demanti ukoliko je to u skladu sa izdavackom politikom Belog Puta. |
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT! |
 |
|
JefCostello
New Member

257 Posts
Posted - 28/09/2009 : 16:25:00
|
Dakle, pre/za vreme/posle sajma se pojavljuje: Dikan, Salome, dva Gibrata (od kojih je jedan izdala Fibra), Sin City (2 kom?), Liga 2... |
 |
|
JefCostello
New Member

257 Posts
Posted - 28/09/2009 : 17:05:01
|
sad videh, i drugog Gibrata ce izdati Fibra dogodine, bah...
mogli ste nekako da se dogovorite da ne duplirate izdanja na ovako malom tržištu... |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/09/2009 : 17:40:47
|
Dogovoriti se o ne-dupliranju izdanja je praktično neizvedivo, jer nitko neće otkriti svoje planove a da nema već potpisan ugovor. |
Trouble will find me |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 28/09/2009 : 18:51:10
|
Slazem se sa svima koji kazu da je dupliranje srpsko/hrvatskih ili hrvatsko/srpskih strip izdanja nepotrebno.Ionako ponuda nije bas sjajna,narocito srpska,a ima toliko drugih sjajnih naslova koje mogu objavljivati i jedni i drugi...Nekorektno je od strane BP da ne obavestava potencijalne kupce o svojim planovima,kao sto to recimo radi Fibra.Primera radi ja sam nedavno kupio Gibrata od Fibre,i prezadovoljan sam,ali da sam znao da ce to i BP objaviti i to odmah nakon toga,prednost bi dao izdanju BP,a istovremeno bih mogao da uzmem neko drugo Fibrino izdanje koje je sad na cekanju...Tako je bilo sa Metabaronima i ni tada se nije znalo do zadnjeg trenutka da ce BP to objaviti...Za jednu takvu ozbiljnu izdavacku kucu totalno neozbiljni potezi...Jednostavno dajte vise iznesite taj izdavacki plan za narednih bar tri godine pa da svako zna sta da ocekuje i da se izbegnu gorepomenuti "problemi"...u tom pogledu,nije sto smo na njegovom sajtu,kapa dole Markosu,daje svima primer kako se izdaju strip izdanja,slobodno se ugledajte na njega... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Posted - 28/09/2009 : 19:01:04
|
quote: Originally posted by Markos
Dogovoriti se o ne-dupliranju izdanja je praktično neizvedivo, jer nitko neće otkriti svoje planove a da nema već potpisan ugovor.
Sigurno je da BP nije juce potpisao ugovor o izdavanju Gibrata ako ce ga izdati vec do sajma knjiga u BG...to je definitivno dogovoreno mnogo ranije...kao redovnog kupca izdanja BP mene uzasno nervira takav njihov stav prema nama... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Posted - 28/09/2009 : 19:49:12
|
quote: Originally posted by Markos
Ja sam govorio o dogovoru medju izdavačima, to sto ti spominjes je drugo.
Da,u pravu si...ono sto sam hteo da naglasim je da ako vec bilo kakvi dogovori na relaciji izdavac-izdavac,oko izbegavanja dupliranja izdanja,otpadaju,onda je najkorektnije da izdavac iznese svoj izdavacki plan za naredni period kako bi citaoci i redovni kupci znali sta ih ocekuje...u slucaju kada se radi o dva izdavaca(Fibra i BP)koji izdaju vrhunska izdanja,sasvim je razumljivo da ce u slucaju dupliranja citaoci izabrati izdanje na svom jeziku...Ti si svoj plan izneo,objasnio kako,sta i kada,uz moguca odstupanja i iznenadjenja i to je za mene pravi odnos jednog ozbiljnog strip izdavaca prema svojim citaocima...s druge strane,uz sve pohvale na racun izdanja i pratece stvari,Beli Put kao ozbiljan izdavac,u tom segmentu,dakle planovi i najave,nastupa prema citaocima totalno neozbiljno i neprofesionalno...u tome svakako mogu da se ugledaju na tebe... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 28/09/2009 : 20:06:43
|
quote: Originally posted by axle munshine
Slazem se sa svima koji kazu da je dupliranje srpsko/hrvatskih ili hrvatsko/srpskih strip izdanja nepotrebno.Ionako ponuda nije bas sjajna,narocito srpska,a ima toliko drugih sjajnih naslova koje mogu objavljivati i jedni i drugi...Nekorektno je od strane BP da ne obavestava potencijalne kupce o svojim planovima,kao sto to recimo radi Fibra.Primera radi ja sam nedavno kupio Gibrata od Fibre,i prezadovoljan sam,ali da sam znao da ce to i BP objaviti i to odmah nakon toga,prednost bi dao izdanju BP,a istovremeno bih mogao da uzmem neko drugo Fibrino izdanje koje je sad na cekanju...Tako je bilo sa Metabaronima i ni tada se nije znalo do zadnjeg trenutka da ce BP to objaviti...Za jednu takvu ozbiljnu izdavacku kucu totalno neozbiljni potezi...Jednostavno dajte vise iznesite taj izdavacki plan za narednih bar tri godine pa da svako zna sta da ocekuje i da se izbegnu gorepomenuti "problemi"...u tom pogledu,nije sto smo na njegovom sajtu,kapa dole Markosu,daje svima primer kako se izdaju strip izdanja,slobodno se ugledajte na njega...
Zašto li me ovo podseća na jedan skorašnji vatreni topic (ne mogu da nađem na ženinom laptopu znak pitanja) |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
Topic  |
|