forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 18/03/2010 : 12:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja uzeo Torgala 3 i Sninkela... A i Metabarone 1 i 2 za drugara.. Odlicna akcija... Stripovi onda izadju bas jeftino... 940 dinara komad..

Drugar se zahvaljuje

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 18/03/2010 : 13:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Drago nam je da vam se i ova akcija dopada i slažemo se da je ovo fantastična prilika da dođete do stripova po najpovoljnijim uslovima ikad. Podsećam da, pored u Klubu čitalaca, naša izdanja ovih dana možete kupiti i na sajmu u Domu sindikata u Beogradu...
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 18/03/2010 : 22:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Rekoshe uskoro Preacher 4(nadam se :D)
A i bilo je rechi o Ligi 2

Joj Preacher mi je na prvom mjestu!!
Jedva čekam!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/03/2010 : 23:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by sawitch

Ja uzeo Torgala 3 i Sninkela... A i Metabarone 1 i 2 za drugara.. Odlicna akcija... Stripovi onda izadju bas jeftino... 940 dinara komad..

Drugar se zahvaljuje

Hvala drugaru.. Taman sam procitao Metabarone..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/03/2010 : 23:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

Drago nam je da vam se i ova akcija dopada i slažemo se da je ovo fantastična prilika da dođete do stripova po najpovoljnijim uslovima ikad. Podsećam da, pored u Klubu čitalaca, naša izdanja ovih dana možete kupiti i na sajmu u Domu sindikata u Beogradu...

Stavi avatar majku mu.. Beli Put logo.. Kakav si ti PRESS predstavnik!?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 19/03/2010 : 23:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala na pomoći, Grujah.

Klub se nalazi u Kosovskoj ulici, broj 18. U pitanju je ulica iza (nekadašnje) savezne Skupštine. Odmah preko puta kluba je Kinoteka, a pored njega štamparija "Borbe".

U stvari, klub citalaca je odmah do cuvene krojacke radnje Konan!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/03/2010 : 20:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Zdravo Mene zanima jedna stvar
Unaprid se ispričavam ako je već bilo pitanje, al stvarno mi se ne da vrtit nazad 69 strana i čitat...

Uglavnom, htjedoh prvo reć da sam oduševljen vašim izdanjima Hogara i Redovog Billa, pa me zanima
oće u budućnosti bit još sličnih integrala sa ovim kratkim i smišnim stripovima? Bilo bi odlično
kad bi npr. imali integral Čarobnjaka iz Ida, ali pitanje se ne odnosi izravno na njega, već općenito
na stripove slične forme. Imate li išta slično u planu?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 20/03/2010 : 21:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Gaston/Gasha je u planu. Bar tako kazu ;)

Edited by - Grujah. on 20/03/2010 21:47:00
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 20/03/2010 : 22:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Zdravo Mene zanima jedna stvar
Unaprid se ispričavam ako je već bilo pitanje, al stvarno mi se ne da vrtit nazad 69 strana i čitat...

Uglavnom, htjedoh prvo reć da sam oduševljen vašim izdanjima Hogara i Redovog Billa, pa me zanima
oće u budućnosti bit još sličnih integrala sa ovim kratkim i smišnim stripovima? Bilo bi odlično
kad bi npr. imali integral Čarobnjaka iz Ida, ali pitanje se ne odnosi izravno na njega, već općenito
na stripove slične forme. Imate li išta slično u planu?

Jedan od velikih stripova i projekata na kojem Beli Put (sada već) godinama radi je objavljivanje Gastona. Planovi se odnose na objavljivanje gotovo svega što nosi ovaj naslov a što je objavljeno. Posao je ogroman, a veliki deo je gotov. Pored toga, objavićemo i kultni domaći strip "Dikan" koji itekako sadrži elemente humora. Što se tiče "Čarobnjaka iz Ida" - mi ga trenutno nemamo u planu.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/03/2010 : 22:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Dikan??? To je fenomenalna vest Pandan Asteriksu i Obeliksu. Pljes, pljes za Beli Put

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/03/2010 : 22:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

quote:

Hvala na pomoći, Grujah.

Klub se nalazi u Kosovskoj ulici, broj 18. U pitanju je ulica iza (nekadašnje) savezne Skupštine. Odmah preko puta kluba je Kinoteka, a pored njega štamparija "Borbe".

U stvari, klub citalaca je odmah do cuvene krojacke radnje Konan!

vala, bas volis tu radnju!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/03/2010 : 22:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Cini mi se da je pocetak maja termin za Torgala... makar bilo tako u zadnje dve godine. O li/ne li?
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 20/03/2010 : 23:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
Da li ima neko iz Novog Sada ili okoline ko će ići u Bgd da kupuje albume Belog Puta ? Ako ima , molim ga da mi se javi

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

Cancerman
New Member

106 Posts

Member since 03/05/2009

Posted - 21/03/2010 : 01:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Cancerman a Private Message  Reply with Quote
moj buraz ide sledeci utorak za BG pa ga mogu pitati da svrati, ne bi trebalo da bude problem. :)
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 21/03/2010 : 15:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Samo napred sa Gastonom, a ovo za Dikana me bash iznenadilo(u pozitivnom smislu :D)

A ima li shanse da cete krenuti sa objavljivanjem Y:The last man-a ili Transmetropolitana?

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 21/03/2010 : 15:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Belom Putu na stalnim akcijama tokom cele godine. To pokazuje da se brinu i za budzet svojih kupaca. Nema potrebe vise kupovati u stripotekama i knjizarama, jer akcija ima dovoljno. Trebali bi i drugi izdavaci tako. Samo napred, uz vas smo

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 21/03/2010 : 16:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Kakve šanse imaju stripoljupci u hrvatskoj da se uključe u vaše akcije?

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 21/03/2010 : 22:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cancerman

moj buraz ide sledeci utorak za BG pa ga mogu pitati da svrati, ne bi trebalo da bude problem. :)

Ajde mi se javi , molim te , ako on može da ode do Kluba BP , da se dogovorimo šta da mi uzme.

Jel si ti iz NS?

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/03/2010 : 23:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo napred sa Gastonom, a ovo za Dikana me bash iznenadilo(u pozitivnom smislu :D)

A ima li shanse da cete krenuti sa objavljivanjem Y:The last man-a ili Transmetropolitana?

U ovom trenutku to nam nije u prvom planu, ali ne znači da se u doglednoj budućnosti nećemo time pozabaviti.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/03/2010 : 23:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obelix

Svaka cast Belom Putu na stalnim akcijama tokom cele godine. To pokazuje da se brinu i za budzet svojih kupaca. Nema potrebe vise kupovati u stripotekama i knjizarama, jer akcija ima dovoljno. Trebali bi i drugi izdavaci tako. Samo napred, uz vas smo

Hvala, ovakve nam reči puno znače.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/03/2010 : 23:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

Kakve šanse imaju stripoljupci u hrvatskoj da se uključe u vaše akcije?

Odlične! Tačnije, iste kao i stripoljupci u Srbiji! Izvesne tehničke detalje u vezi sa slanjem možemo nekako završiti. Svima su vrata BP uvek i širom otvorena: pišite, dođite, predlažite - dogovorićemo se!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/03/2010 : 23:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U ovom trenutku to nam nije u prvom planu, ali ne znači da se u doglednoj budućnosti nećemo time pozabaviti.

taman za moje unuke

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/03/2010 : 09:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Sad ste me zaniteresovali.
Propovednika, Sendmena, Konstantina, 100 metaka i Betmena ne uzimam jer verujem da cete vi to izgurati do kraja.
E sad, razmisljam se da narucim YTLM i jos neke stvari koje su svojevremeno bile najavljivane na raznoraznim sajtovima.
E sad, glavno pitanje:
Imate li u planu YTLM u naredne dve godine, jer je to otprilike vreme kad zaboravljam sta se desilo u nekom stripu :)

I jos nesto:
Planirate li saradnju sa Marvelom?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/03/2010 : 14:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Sad ste me zaniteresovali.
Propovednika, Sendmena, Konstantina, 100 metaka i Betmena ne uzimam jer verujem da cete vi to izgurati do kraja.
E sad, razmisljam se da narucim YTLM i jos neke stvari koje su svojevremeno bile najavljivane na raznoraznim sajtovima.
E sad, glavno pitanje:
Imate li u planu YTLM u naredne dve godine, jer je to otprilike vreme kad zaboravljam sta se desilo u nekom stripu :)

I jos nesto:
Planirate li saradnju sa Marvelom?

Na oba pitanja odgovor je isti: verovatno ne.

Go to Top of Page

Cancerman
New Member

106 Posts

Member since 03/05/2009

Posted - 22/03/2010 : 20:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by C Celtic

quote:
Originally posted by Cancerman

Ajde mi se javi , molim te , ako on može da ode do Kluba BP , da se dogovorimo šta da mi uzme.

Jel si ti iz NS?

sto ne ukljuci pm? :)

buraz je odlozio putesestvije za Bg za neki drugi dan posto sutra najavise kishu itd pa ako bude isao u skorije vreme, javicu ti. ;)
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000