forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 04/10/2010 : 10:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dare

quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Dare

quote:
Originally posted by Obi-wan

Imaš 2 formata: manje i veće. Ti veći su ti svi tvrdokoričeni.

Znači u veće spadaju i Žibra, Hogar, Redov Bili i 300?

Ja bih rekao da. Ne vidim razloga zašto ne. To nisu jako novi stripovi pa da ne uđu u popust.
Ipak, bolje da bude službena povrda.

U tu "grupu" spadaju svi stripovi iz biblioteka Integrali, 88, kao i Hogar, Redov Bili, 300, Žibra...

Još danas po ovim cenama.

Na žalost nisam stigao da odem danas do Beograda i iskoristim ovaj popust, ali se nadam da na predstojećem sajmu knjiga neće doći do nekog drastičnog poskupljenja.

Svakako će biti nivelacije: nešto će poskupeti, nešto pojeftiniti, ali drastičnih poskupljenja neće biti.

Videćemo još da li ćemo ostaviti ovakvu ponudu kompleta ili eventualno neku drugu: predlažite! Šta biste želeli da vidite u kompletu, pet ili deset grafičkih novela, tri, pet ili 10 stripova...?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 04/10/2010 : 10:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Sto vise novih stipova i po punoj cijeni
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 04/10/2010 : 13:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Videćemo još da li ćemo ostaviti ovakvu ponudu kompleta ili eventualno neku drugu: predlažite! Šta biste želeli da vidite u kompletu, pet ili deset grafičkih novela, tri, pet ili 10 stripova...?

Evo ja sam za Torgala u kompletu. Moze i Gaston van kompleta.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/10/2010 : 13:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
zar je izdat gaston :)

feka
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/10/2010 : 14:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

zar je izdat gaston :)

Hm, najavili su ga 2005, imali su vremena do sada
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/10/2010 : 16:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Svakako će biti nivelacije: nešto će poskupeti, nešto pojeftiniti, ali drastičnih poskupljenja neće biti.

Ovo po 5 novela ili 5 velikih mi se čini najbolje. Nadam se da će ostati ta akcija bar za sajam knjiga...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 16:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
To je mnogo... Bolje recimo bilo koja 3 izdanja ili pet sa nekim popustom.. Sta ja da uzmem kada me ne zanima 5 novela?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/10/2010 : 17:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

To je mnogo... Bolje recimo bilo koja 3 izdanja ili pet sa nekim popustom.. Sta ja da uzmem kada me ne zanima 5 novela?

Uzmeš jednu sa sajmskim popustom...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 17:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dobro, moze i tako.. Ti sto uzimaju na veliko svakako imaju one najbolje kartice sa najvecim popustom a ove akcije treba da budu na manje kolicine, 3 ili 5. Sve ostalo je cudno malo...

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 05/10/2010 : 11:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Nova izdanja! Bar 5 novih izdanja
To je moj predlog!
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 06/10/2010 : 12:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

To je moj predlog!

Hvala na predlozima - svako ko ima još neki neka ga iznese... svakako ćemo ih imati u vidu kada budemo donosili odluke o akcijama za sajam.

Edited by - Beli Put PRESS on 06/10/2010 14:14:45
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/10/2010 : 13:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je moj predlog!

Hvala na predlozima - svako ko ima koš neki neka ga iznese... svakako ćemo ih imati u vidu kada budemo donosili odluke o akcijama za sajam.

jel' se to meni čini ili je beli put press konačno ubacio malo sarkazma, ironije ili što već
ako je, moje čestitke na do sada pokazanom strpljenju,
iako su kritike o ubitačno sporom ritmu i više nego opravdane, i ja bi do sada već poludio

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 06/10/2010 : 14:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

To je moj predlog!

Hvala na predlozima - svako ko ima koš neki neka ga iznese... svakako ćemo ih imati u vidu kada budemo donosili odluke o akcijama za sajam.

jel' se to meni čini ili je beli put press konačno ubacio malo sarkazma, ironije ili što već
iako su kritike o ubitačno sporom ritmu i više nego opravdane, i ja bi do sada već poludio

Uvek ću imati strpljenja za sva vaša pitanja i truditi se da odgovorim kad god mogu.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/10/2010 : 17:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

To je moj predlog!

Došlo mi je da one što pitaju potražim i prebijem na mrtvo ime, ali nekako se suzdržavam.

Gulp...

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2010 : 14:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Beli Put Presse, dajte nam najave za nove stripove na sajmu knjiga. Lako ćemo za akcije.

Torgal? O da, može .
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/10/2010 : 15:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Beli Put će po 6. put učestvovati na Sajmu knjiga u Beogradu! Poznato je da izdavački kalendar vreme računa od Sajma do Sajma, pa će ovo biti i finiš jedne uzbudljive godine: teške ali i uzbudljive.

Biće ovo i početak jedne nove, važne etape u razvoju Belog Puta. Naime, po prvi put će naš štand biti u Areni Hale 1, što će reći među najznačajnijim izdavačkim kućama u našoj zemlji. Uvereni smo da ćemo opravdati poverenje stručne i čitalačke javnosti i u godinama koje dolaze.

Pripremili smo puno interesantnih događanja na štandu: svaki dan će biti prožet promocijama (Vonegat), žurkama (sreda u 18 za VIP članove Kluba), kreativnim radionicama (npr "Crtamo Hogara u nedelju od 13 sati), prodajnim akcijama i dobrom energijom koju ćemo emitovati.

Što se tiče strip vesti, ovaj sajam će biti specifičan po tome što će se po prvi put u priodaji naći dve knjige Sendmena sa ALTERNATIVNIM KORICAMA! U pitanju su "Lutkina kuća" i "Preludijumi i nokturna", a prodavaće se, kao i sva druga strip izdanja, sa popustom od 20% pa im je cena po 960 dinara.

A cene i akcije? Pripremili smo nešto dosad neviđeno:

- PUT U TULUM po ceni od 500 dinara
- komplet HELBLEJZER 1. i 2. deo po ceni od 1000 dinara i
- komplet JAGUAR i VELIKA MOĆ MALOG ŠNINKELA za 2000 dinara

Takođe su tu i paketi od 5 stripova (grafičkih novela), pa ćete moći da izaberete:

- 5 "velikih" stripova za 6900 dinara
- 5 grafičkih novela za 3900 dinara

Svaku kupovinu od 3000 dinara i više nagradićemo fantastičnom lutkom HOGAR STRAŠNI ili platnenom torbom Belog Puta.

Vidimo se u Areni Hale 1 Beogradskog Sajma!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 22/10/2010 : 15:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Nista od novih izdanja za sajam
Zar ce Beli Put zavrsiti godinu sa samo jednim (100 metaka 4) izdatim stripom u 2010 godini
Izgleda je njih kriza bas dobro pogodila
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/10/2010 : 15:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Beli Put će po 6. put učestvovati na Sajmu knjiga u Beogradu! Poznato je da izdavački kalendar vreme računa od Sajma do Sajma, pa će ovo biti i finiš jedne uzbudljive godine: teške ali i uzbudljive.

Biće ovo i početak jedne nove, važne etape u razvoju Belog Puta. Naime, po prvi put će naš štand biti u Areni Hale 1, što će reći među najznačajnijim izdavačkim kućama u našoj zemlji. Uvereni smo da ćemo opravdati poverenje stručne i čitalačke javnosti i u godinama koje dolaze.

Pripremili smo puno interesantnih događanja na štandu: svaki dan će biti prožet promocijama (Vonegat), žurkama (sreda u 18 za VIP članove Kluba), kreativnim radionicama (npr "Crtamo Hogara u nedelju od 13 sati), prodajnim akcijama i dobrom energijom koju ćemo emitovati.

Što se tiče strip vesti, ovaj sajam će biti specifičan po tome što će se po prvi put u priodaji naći dve knjige Sendmena sa ALTERNATIVNIM KORICAMA! U pitanju su "Lutkina kuća" i "Preludijumi i nokturna", a prodavaće se, kao i sva druga strip izdanja, sa popustom od 20% pa im je cena po 960 dinara.

Takođe su tu i paketi od 5 stripova (grafičkih novela), pa ćete moći da izaberete:

Svaku kupovinu od 3000 dinara i više nagradićemo fantastičnom lutkom HOGAR STRAŠNI ili platnenom torbom Belog Puta.

Koliko šuplje priče-nevjerovatno.
Samo akcije, akcije i akcije, a izdanja jedna velika 0.Očito ste se zaletili sa tiražima pa se prazne skladišta, i tako već par godina.
Pripremili ste kao svašta,a u ustvari niste pripremili ništa.
Od totalnog oduševljenja prije 3-4 godine pretvorili ste se u najveće razočaranje.Samo molin boga da završite Torgala,a od grafičkih san odusta jer je ritam ne loš, nego ritma uopće nema.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 22/10/2010 15:44:20
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/10/2010 : 15:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Nista od novih izdanja za sajam
Zar ce Beli Put zavrsiti godinu sa samo jednim (100 metaka 4) izdatim stripom u 2010 godini
Izgleda je njih kriza bas dobro pogodila

Nećemo završiti godinu sa jednim izdatim stripom u 2010. Biće toga još.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/10/2010 : 15:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Posto je Hogar sa maksimalnim popustom???

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 22/10/2010 : 16:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko ce kostati Potkazivac sa sajamskim popustom?
Zalosno je da nema bar jedno novo izdanje za Sajam
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/10/2010 : 17:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Posto je Hogar sa maksimalnim popustom???

Zavisi... Puna cena je 2280 dinara, sa sajamskim popustom je 1820 dinara, a kao deo kompleta od 5 stripova je 6900 dinara.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/10/2010 : 17:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koliko ce kostati Potkazivac sa sajamskim popustom?
Zalosno je da nema bar jedno novo izdanje za Sajam

Puna cena je 2280 dinara, sa sajamskim popustom je 1820 dinara, a kao deo kompleta od 5 stripova je 6900 dinara.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/10/2010 : 18:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Feniks
Nadjemo jos trojicu zainteresovanih da uzmu tri "velika stripa" i eto nam nasih po lepoj ceni...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/10/2010 : 18:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Feniks
Nadjemo jos trojicu zainteresovanih da uzmu tri "velika stripa" i eto nam nasih po lepoj ceni...

Dvoje, uzeo bih ja Žibru isto
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000