Author |
Topic |
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 09/02/2010 : 16:25:59
|
Ma nemoj? zamisli i posecenost ovog topika. Koliko ljudi ga je (lepo)i kulturno koristilo i nije proganjalo ni Blazinu ni GG-a i sada gospodin koji se rukovodi pravednim principima okrece ledja sirokoj publici i prestaje da postavlja naslovnice ... Zar je sve u novcu i u naplacivanju frustracija na s.com, a ako je neko vredjao GG-a suprotno pravilima foruma zasto isti nije kaznjen i izbacen? Ovo mi lici na onu ispraznu pricu o kolektivnoj krivici...
|
Jel to štos iz Minhena? |
Edited by - culfis on 09/02/2010 16:28:16 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40287 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 09/02/2010 : 16:55:35
|
... umesto da covek stoicki podnese sve i nastavi da postavlja naslovne strane. A ako je i batalio Forum, jaka stvar, neka se reaktivira.
Ovo o kolektivnoj krivici je zaista isprazna prica, poput onih koje se pricaju u kafani posle utakmice "Zamisli budala... jedan jedini covek limenkom pogodio trenera protivnicke ekipe u glavu i sudija prekinuo mec. A gde je tu obaveza prema preostalim gledaocima? Umesto da mu stave novu glavu... ma idioti." |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 09/02/2010 : 16:59:33
|
Sudija ne prekida mec zbog toga Da je sudija pogodjen u glavu, e to je vec duga prica... |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40287 Posts
Posted - 09/02/2010 : 17:24:18
|
quote: Originally posted by Colt
... umesto da covek stoicki podnese sve i nastavi da postavlja naslovne strane. A ako je i batalio Forum, jaka stvar, neka se reaktivira.
Ovo o kolektivnoj krivici je zaista isprazna prica, poput onih koje se pricaju u kafani posle utakmice "Zamisli budala... jedan jedini covek limenkom pogodio trenera protivnicke ekipe u glavu i sudija prekinuo mec. A gde je tu obaveza prema preostalim gledaocima? Umesto da mu stave novu glavu... ma idioti."
Mislim da ces ubrzo postati Andy Murray foruma.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 09/02/2010 : 18:08:14
|
Mislim da ti nemas nikakvih argumenata za to sto pricas... kao sto je vec objasnjeno, VC ne mora da se reklamira na topiku ako nece, oni stripove objavljuju preko kioska, ne preko interneta. Covek koji je to radio je radio iz najbolje namere, a onda je neko skapirao kako je on jedini iz VC ko se jos koliko-toliko javlja na stripovi.com i resio da prospe zuc po njemu za to sto je neko drugi lose odstampao, dizajnirao ili doneo na kiosk. Da li ti na utakmici sve po spisku Tripkovicu, Strahinji Milosevicu, Stevanu Milosevicu, Vujosevicu ili ekonomu, maseru i portparolu? I posto covek iz VC ocito ne zeli da ga po topicima koji cak i nemaju veze sa tom firmom proganjaju nezadovoljni kupci, resio je da se povuce. Da li on ima ugovor sa ovim sajtom pa mora da odrzava ovaj topik? Ako je tako, onda se ja izvinjavam i povlacim sve sto sam rekao. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40287 Posts
Posted - 09/02/2010 : 18:20:35
|
Konacno si napisao nesto a da se ne podsmevas nekom... Pa da ljudski i odgovorim...
Jasno mi je da je GG radio to iz dobre volje.. Velika vecina je to cenila, sto se moze i videti po broju pregleda ovog topica... E sad, sto se par njih izdrkava na ljude iz VC nas 95% koji to ne radimo treba uskratiti za naslovnice? Primer: Imas 10-ak kucica, i hranis ih svaki dan jer ti je to drago, ispunjava te ili jednostavno hoces da budes covek.. Jedan te gricne i iscepa ti farmerice, znas da ce kad poraste da ti skoci za vrat.. I sta sad? Ostavljas njega bez hleba ali i onih 9 koji su normalni? Zar nije bolje resenje odstraniti uljeza? |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 09/02/2010 : 19:05:39
|
PRAVDA ZA GOING-GOING-a!
Dokle bre vishe da se u Srbiji radi za dz i da se to "postuje"?
Kad mu VC bude platio neka postavlja naslovnice.
Ko kupuje VC videce naslovnicu kad bude kupovao i kraj price.
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 09/02/2010 : 19:29:01
|
Da ne govorimo da ih ima na homepageu. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Striparnica BUCH
Average Member
Slovenia
650 Posts
Member since 21/03/2004 |
Posted - 23/03/2010 : 22:07:43
|
Going-Going!
Vaš spisak stripova Veselog četvrtka za mene je bila osnova za uvoz u Sloveniju. Pošto sam največa lenština koju ste (još niste?) upoznali u životu, vas molim, da dopunite spisak, jer sledeći uvoz bi trebao biti za 14 dana.
Hvala!
Aleksander Buh Strip.art.nica Buch www.stripi.si |
Striparnica BUCH |
|
|
Topic |
|