Bravo! Ja recimo jednostavno ne shvaćam tuširanje i bojanje kistom. To mi nikada neće ići. Uvijek sve zamrljam ili zaserem a ti to lijepo i uredno radiš. Tebi to ide odlično. Izvrsni radovi, svi do jednoga!
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
ja mislio kozure okami dok nisam vidio da piše dexter
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Pozdrav! U ovom vremenu mojeg izbivanja s ovog topica nastalo je petnaestak radova, uglavnom bez stripovske tematike (grad Varaždin bila je glavna inspiracija i tema za poklone užoj i široj obitelji za blagdane i rođendane :)) Ali došlo je vrijeme i da ja osvježim ovaj topic sljedećim crtežom:
Crteza je bilo, ali uglavnom bez stripovske tematike. Moje zadnje vaznije ostvarenje na podrucju crtanja je nagrada na MUGI natjecaju u sklopu kojega cu imati izlozbu od 15.12. u "Kinu Galerija" u Varazdinu. Tema mojih pet radova za natjecaj bila je "Hitchcock - lik i djelo", a tek nakon otvorenja izlozbe slike mogu postaviti na internet.