forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Mister No
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 281

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/12/2017 : 02:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by velka031

Imamo već temu TOP 25 epizoda za pojedine junake, od tamo može izvuću dosta toga tko nije čitao neki serijal. Manje više se svi slažemo oko toga koje su najbolje epizode i tu se ne može puno pogriješiti.

ima neki link od top 25?

Pročitao bi ja sve od Mister Noa, ali nemam novca za čitav komplet, pa onda krpam (kupim i prodam p aopet kupim pa opet prodam),....tako da se Mister No nekako "sam financira" iako kad podvučem crtu izgubil polovinu novca, jer uvijek prodam jeftinije nego što sam kupio,....pa na kraju nemam ni stripova ni novca haha,...tako da se to definitivno ne isplati ali muka mi je dati 1000+ eura za neki polu komplet a komplet ionako ide više nego 1000+ eura,....pa eto,...pročitao sam dosta tog aveč ali dolazi zima pa ču sigurno još kupiti neke brojeve, pa da ne bacam novac na neke prosječne priče....

Da vidiš koju sam ja cifru puknuo za 22 komada u komadu,pamet bi ti stala, ali ajde malo me izvlači Dylan Dog 1-20 kojeg sam nabavio ispod svake moguće cijene.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19518 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/12/2017 : 04:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Legionari nisu tako losi..bar ne za 1!
Meni su za 6/10 recimo..nedavno sam procitao...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8128 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 16/12/2017 : 08:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Legionari nisu tako losi..bar ne za 1!
Meni su za 6/10 recimo..nedavno sam procitao...

Pa ukupna ocjena epizode je i meni 6/10, ali ja sam se u komentaru posebno osvrnuo na scenarij koji kao da nije Nolittino djelo i pušta na sve strane. Obrazložio sam zašto i dao mu ocjenu koju po meni i zaslužuje.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/12/2017 : 21:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Jel ovo preskočeno nekoliko epizoda ?
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1672 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 17/12/2017 : 06:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
Spock, preoštar si prema Legionarima.
Priča zaslužuje prelaznu ocenu makar zbog one scene sa škorpionom...
A i zato što nas je Nolita upoznao u njoj sa crtežima "marsovaca" sa Tasilija.

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/12/2017 : 08:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

jednom sam pronašao i neke besplatne online stripove na internetu, tako da se i tamo može čitati besplatno samo sam zaboravio link,...osim toga neke su stranice zablokirali ili su propale/ugasile,...ako ima netko neki dobar link, može mi ga javiti na PM...stvarno mi je muka davati 25+ eura za libellus Mister no, jer ne skupljam, a lms znam da se može besplatno čitati na internetu, ako budem pronašao neku stranicu....

Sledeći put kad ovako nešto napišeš, letiš.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/12/2017 : 10:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
kakva su vremena došla, pa da neki srbin sa švicarskom putovnicom naređuje slovencu na hrvatskom forumu.....ma slobodno izbaci, znam da jedva čekaš, a razloga ionako nikada nisi ni imao pa čemu sada ta nekakva patetika "da bude sve po pravilima jel da"? jer kako če drugačije forum funkcionirati bez tvog moderiranja, to se pitaš ti bar deset puta dnevno....nadam se da te moderiranje ne ometa previše u tvom društvenom,socialnom,porodičnom, službenom,... životu i da uhvatiš bar po neki sat-dva vremena za spavanje, pa da odmoriš od lova na kriminalce poput mene
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8128 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 17/12/2017 : 11:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jozzinelli

Spock, preoštar si prema Legionarima.
Priča zaslužuje prelaznu ocenu makar zbog one scene sa škorpionom...
A i zato što nas je Nolita upoznao u njoj sa crtežima "marsovaca" sa Tasilija.

Ocjena 61% kao ukupna je prolazna.
Scena sa škorpionom je odlična, ali razrješenje iste nije. Kao što sam u komentaru naglasio, lik Ahmeda nelogično mijenja karakter i, ničim izazvan, više se puta pojavljuje po potrebi scenarija.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 17/12/2017 11:37:26
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/12/2017 : 22:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kakva su vremena došla, pa da neki srbin sa švicarskom putovnicom naređuje slovencu na hrvatskom forumu.....ma slobodno izbaci, znam da jedva čekaš, a razloga ionako nikada nisi ni imao pa čemu sada ta nekakva patetika "da bude sve po pravilima jel da"? jer kako če drugačije forum funkcionirati bez tvog moderiranja, to se pitaš ti bar deset puta dnevno....nadam se da te moderiranje ne ometa previše u tvom društvenom,socialnom,porodičnom, službenom,... životu i da uhvatiš bar po neki sat-dva vremena za spavanje, pa da odmoriš od lova na kriminalce poput mene

Slažem se u vezi svega što si napisao,čak zahtjeva i deblju analizu,ali nije tema ovdje o tome.
Iako kako rekoh slažem se s tobom u vezi spomenutog,ipak ne bi trebao pisati baš o tome ovdje na s.com.
Njegov komentar uopće ne želim komentirati,sve se vidi.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2017 : 09:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Slažem se u vezi svega što si napisao,čak zahtjeva i deblju analizu,ali nije tema ovdje o tome.
Iako kako rekoh slažem se s tobom u vezi spomenutog,ipak ne bi trebao pisati baš o tome ovdje na s.com.

Ja se samo nadam da vama dvojici broj u nicku ne označava IQ.

Evo sad da vam ovaj čika Srbin iz Švice objasni polako i natenane:
Pozivanje na pirateriju kao i njena distribucija je zabranjeno pravilnikom ovog foruma, zakonom EU, kao i posebnim zakonskim regulativama država u kojima živite.

Tako da je više nego očigledno zašto sam upozorio da se ne dodirujete te teme.

Molim vas još jednom da razumete moju reakciju, nije mi bila namera da bilo koga uvredim ili da mu povredim osećanja. A budete li mi sledeći put ovako nešto napisali, tako ću vas izbaciti da vas niko više neće naći.

Jasno?

A ukoliko vam se ne sviđa moj odgovor, evo vam Markos, čistokrvni Hrvat. Da vidim njegovu reakciju kad vidi da ovde pričate o pirateriji.

Edited by - manhunter on 18/12/2017 10:03:02
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2677 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 18/12/2017 : 10:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
Sta se krije iza lova na pirate? Autorska prava? Intelektualna svojina? Novac, brate. Cist truli kapitalisticki novac. Na kojem pociva citava industrija. I, naravno, kad imamo pare, imamo i zakone. Ko vas j***, plebejci!
A zar umetnost ne bi trebala biti svima dostupna? Kako oplemeniti i obogatiti siromasne duhom ako nemaju novca?

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2017 : 10:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
To kad ti uložiš desetine hiljada eura u objavljivanje stripova, kreni sa ovom filozofijom.
Objavi neki strip, a onda ga istovremeno ponudi besplatno online.
Može?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2017 : 10:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Svima bi trebalo biti dostupna hrana i čista voda, grejanje.
Molim te odi do tvog mesara i kreni sa tim da treba da ga je sramota što je truli kapitalista i da treba da sve deli besplatno.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 18/12/2017 : 10:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Zamisli molim te, neka industrija/biznis se temelji na novcu. U 21. stoljeću? Nikad ne bih rekao. Šok i vjeverica. Ja evo svoj posao radim iz čisto altruističkih pobuda i rekao sam ne svemu trulom materijalnom. Poput plaće.

Također je opće poznato da umjetnici žive od pozitivne energije koju im šalju ljudi koji uživaju u njihovim djelima, ne trebaju nit' jesti nit' plaćati račune.

Legalno i besplatno ili za jako malo novaca se može doći do više umjetnosti (kako nove tako i one kanonske) nego što je itko može za života primiti. A s obzirom da već nekoliko tisućljeća živimo u društvu koje funkcionira na razmjeni materijalnih dobara, najveći dio te umjetnosti nikad ne bi ni nastao da novca nije bilo u igri.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/12/2017 : 16:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Zamisli molim te, neka industrija/biznis se temelji na novcu. U 21. stoljeću? Nikad ne bih rekao. Šok i vjeverica. Ja evo svoj posao radim iz čisto altruističkih pobuda i rekao sam ne svemu trulom materijalnom. Poput plaće.

Također je opće poznato da umjetnici žive od pozitivne energije koju im šalju ljudi koji uživaju u njihovim djelima, ne trebaju nit' jesti nit' plaćati račune.

Legalno i besplatno ili za jako malo novaca se može doći do više umjetnosti (kako nove tako i one kanonske) nego što je itko može za života primiti. A s obzirom da već nekoliko tisućljeća živimo u društvu koje funkcionira na razmjeni materijalnih dobara, najveći dio te umjetnosti nikad ne bi ni nastao da novca nije bilo u igri.

da, baš se je Van Gogh obogatio slikajuči, jel da?

Čovjek crtao slike, poklanjao svoj adjela gostioničarima za zdjelu supe a danas svi kasiraju novac na njegov račun (muzeji, avkcijske kuče, carine, porezi, preprodavači,...), baš me zanim atko je to platio avtorska prava Van Goghu ili njegovoj porodici ako je imao nekoga, a sigurno je imao barem neku sestru, brata, ako nije imao vlastite djece...isto pitanje i za sve ostale slikare, čija djela vise po muzejima. Šta ima neka porodica od toga, da je Da Vinci nacrtao Mona Lisu?
Znači, svi koji idete u muzej i gledate umjetnička djela, podupirete pirateriju!
Isto to se ja pitam, šta imam od toga da sam izdao dve knjige, koje su sada u knjižnicama, pa ih ljudi mogu čitati?
Ove knjižnice meni su kunkurenti jer ja sada ne mogu prodavati svoje knjige, jer ih ljudi radije besplatno čitaju u knjižnici nego da ih kupuju od mene. A knjižnica je kupila npr 1. izvod, kojeg sada može bezbroj puta posuđivati.
To isto tako treba promjeniti. Treba nekakva online knjižnica, po sistemu "pay per read" pa da svatko tko želi pročitati MOJU knjigu, plača ISKLJUČIVO MENI, pa umjesto što se plača članarina u knjižnici, plača se direktno autoru knjige koj eželite pročitati npr 5, 10,...centi, nema veze, tako bi se poštivala avtorska prava, tako kako je sada to je za mene piraterija, ljudi koji čitaju moje romane u knjižnici ja od toga nemam ništa, a jednu knjigu sam izdao u samozaložbi, znači ja sam vlasnik 100% prava a i sam sam platio lektrora, prelom, tiskaru, porez državi,...a na kraju knjižnice kasiraju novac od MOG djela, kojeg sam ja ne samo napisao nego i TISKAO.
Isto če se vjerovatno dogoditi sa tom društvenom igrom koju sam napravio i koju če vjerovatno Portugalska firma izdati, i pošto Portugalski pričaju i u Mozambiku, Angoli, Brazilu, Timor Lesteju, Sao Tome i Principe, Macau, Gvineji Bisau,...baš me zanima koliko ču ja kasirati od svega toga i koliko če se u Mozambiku i Gvineji Bisau poštovati avtorska prava.

Ali ne, treba podvuči crtu BAŠ KOD STRIPOVA i to sankcionirati smrču!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/12/2017 : 16:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

Pozivanje na pirateriju kao i njena distribucija je zabranjeno pravilnikom ovog foruma, zakonom EU, kao i posebnim zakonskim regulativama država u kojima živite.

Molim vas još jednom da razumete moju reakciju, nije mi bila namera da bilo koga uvredim ili da mu povredim osećanja. A budete li mi sledeći put ovako nešto napisali, tako ću vas izbaciti da vas niko više neće naći.

Jasno?

A ukoliko vam se ne sviđa moj odgovor, evo vam Markos, čistokrvni Hrvat. Da vidim njegovu reakciju kad vidi da ovde pričate o pirateriji.

Znači, ja kada se vozim svojim avtomobilom u Hrvatsku na more, mene može u Hrvatskoj zaustaviti neki čika Srbin iz Švice i napisati mi kaznu za prebrzu vožnju?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/12/2017 : 17:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jasno?

U vezi IQ,prvo pogledaj svoj IQ pa ćeš bolje vidjeti tuđi.
Nitko ti nije ništa rekao o pirateriji, već se gleda na to kako ljudima upadaš sa stavom frajera/razbijača.
Te svoje frajerske izjave tipa: " Izbaci ću vas da vas nitko neće naći " i " jasno ", slobodno možeš izostaviti kada se obraćaš meni u buduće,zato što me ni najmanje ne dotiču.
I zamolio bih te da mi ne nabacuješ indirektno nacionalizam i pirateriju zato što nemaš osnova.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2017 : 17:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne postoji komentar koji bi mogao da opiše očaj i beznađe u kojima se nalazim dok čitam ovo...
Kako god, napisao sam ono što je bitno. Čitajte, pa ako razumete onda super. Ako ne, biće opet da ste bez razloga izbačeni.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/12/2017 : 17:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Volio bih da komuniciramo bez trzavica,no vjerovatno ne želiš što je tvoje pravo i to ja poštujem.
Znam da se i vi moderatori svega nagledate i da ste pod paljbom često ali i dalje stojim pri svome da bi trebao " normalnije " komunicirati s ljudima,nema potrebe za teškim riječima.
Ništa...nećemo više o tome...nije tema.

Go to Top of Page

morski
Senior Member

2677 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 18/12/2017 : 19:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:

To kad ti uložiš desetine hiljada eura u objavljivanje stripova, kreni sa ovom filozofijom.
Objavi neki strip, a onda ga istovremeno ponudi besplatno online.
Može?

Da objavim svoje ili tudje autorsko delo? Oni koji imaju novca ne zive od umetnosti; oni koji ga nemaju, neko drugi zaradjuje na njima.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/12/2017 : 21:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bolja je ona objavljena, ovdje Mister No izgleda kao da su ga ukočila leđa.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/12/2017 : 09:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

LOL, sta bismo mi bez Ferrijevih pocepanih majica, gaca ... :DDD

(barem ovdje je Jerry zadrzao cijele gace... za sada)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2677 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 19/12/2017 : 12:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlladimir

quote:
Originally posted by morski

Oni koji imaju novca ne zive od umetnosti; oni koji ga nemaju, neko drugi zaradjuje na njima.

'ajde, mojne zapocinjati temu za koju ocigledno nisi kadar.

ako ti kazes, ipak si ti autoritet u svemu na ovom forumu.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/12/2017 : 13:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Malo iz kuhinje brace Di vitto, i gle gle...gde se to jedan komad selotejpa mota...

Sa krilcima ili bez, pitanje je sad?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17613 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 19/12/2017 : 14:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovde recimo imamo jedan raniji Disov opus, koji je radio sa Santom D'Amicom. Diso je radio olovku, a Amico tush.
A radili su na fantomu.

Zanimljivo. Je li Dizo radio na još nekoj epizodi Fantoma s Amikom? Obično je s njim radio Đorđo Kambioti.

Edited by - delboj on 19/12/2017 14:24:39
Go to Top of Page
Page: of 281 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000