forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Mister No
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 278

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14018 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/07/2021 : 17:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Dojma sam da bi Pergam mogao iskoristiti situaciju. Pored najavljenih neobjavljenih epizoda 3/1, mogao bi odmah početi i s ostalim epizodam u istoj formi 3/1,pogotovo ako cijena ovog bude dostupnija širim masama, u što vjerujem.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2937 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 18/07/2021 : 17:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Dojma sam da bi Pergam mogao iskoristiti situaciju. Pored najavljenih neobjavljenih epizoda 3/1, mogao bi odmah početi i s ostalim epizodam u istoj formi 3/1,pogotovo ako cijena ovog bude dostupnija širim masama, u što vjerujem.

Svakako se nadam i tome.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26874 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/07/2021 : 18:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Zasto svi pišu da je Pergam jeftiniji?
Zar su objavili kolika će biti cijena?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14018 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/07/2021 : 18:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Zasto svi pišu da je Pergam jeftiniji?
Zar su objavili kolika će biti cijena?

Tisak u BiH je jeftiniji, nego u RH. Zadnja knjiga tiskana u BiH bila mi je 3,5 puta jeftinija nego da sam istu tiskao u RH. Pergam ako misli opstati, u početku mora imati kvalitetan i ne skup proizvod. Znaju to i oni. Vidjet ćemo skoro.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/07/2021 : 19:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wallace

quote:
Originally posted by teller

Sad uzeti pouzdan i skup Libellus ili malo manje pouzdan i malo manje skup Pergam, teska je dilema..
Bolje mi je način Pergam broj po broj i Meki uvez, ali sta su več ljudi izdali da bi bili sigurni da če izgurat serijal bar u 10 godina...
Ovih 60 brojeva če Libellus u 3 do 4 godine izpucat ko od sale...
Sad bi trebao Pergam izbacit bar 3 brojeve i obecat mjesečno po 2 broja, da bi to presudilo da ljudi sa cekaju njih..
Ovako preskočis Libellus a Pergam prdne u cabar i odleti Drejk Amazonski..

Činjenica je da Mister No nije uspio u HR kao kiosk izdanje i ne treba se nadati da ću Ludens izdati 3u1 kao Ken Parkera (kojeg i sad nisu rasprodali).
Kako kaže Teller, treba birati između skuplje, ali sigurnije opcije LL ili nepoznanice, ali jeftinije varijante Pergam. I to su trenutne 2 opcije, treća ne postoji.
S ozirom da imam LL izdanje c/b ne mislim uzimati u boji osim ako se jednom dogodi ta treća kiosk varijanta koja bi zadovoljila najviše čitaoca, ali ona trenutno nije realna

Da je krenuo kao Zagor,usporedo Extra i redovni,uspio bi.
Ili da je krenuo od prvog broja.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.

Edited by - roby05 on 18/07/2021 19:03:32
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7728 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 18/07/2021 : 19:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
Ma to je samo SA morao krenuti kao kiosk izdanje..if edizioni fazon, 2 u 1, 29.90 kn cijena...fazon bleka, mikija, malog rendzera, psdz...prodalo bi se valjda 800-1000 komada...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26874 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/07/2021 : 19:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ne bi.
Mozda bi nakon remitende u paketima.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7728 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 18/07/2021 : 20:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
Prvih 200 brojeva mister noa je nesto najbolje od SBE...po svemu...crtez, price, naslovnice ferrije i disa...bignoti, donatelli, diso, civiteli, biancini, monti, di vitovi...sve sami majstori...islo bi to sigurno i preko 1 000 komada sigurno...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47234 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/07/2021 : 20:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Biće zanimljivo vidit u koliko komada će to ići. Mislim da je 300 previše za LL.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/07/2021 : 20:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

Jebale vas dionice, mercedesi, bemvei i onda usporedbe sa stripovima.
Da su mi stripovi ulaganje onda bih sve ih spalio i počeo se baviti kripto valutama.

Pa jesi citao ove vec?
Cemu duplanje

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/07/2021 : 20:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Biće zanimljivo vidit u koliko komada će to ići. Mislim da je 300 previše za LL.

Ll zna samo za smanjivanje

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18939 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/07/2021 : 20:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
300 če se u Libellusu prodat bez problema, ali pilot zasluzuje da ga u takvom najboljem ruhu procita bar 1000 ljudi.. Ako kome odgovara kolor onda je to pilot u i amazonski motivi...kao i Mar sa Ontarijskim sumama..
Ovo i Marka TREBAO je Ludens u mekom uvezu na kioscima izbacit...
Ako se to ne usuduje neznam sta bi jos na kioscima proslo..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 18/07/2021 20:52:56
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14018 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/07/2021 : 21:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

Prvih 200 brojeva mister noa je nesto najbolje od SBE...po svemu...crtez, price, naslovnice ferrije i disa...bignoti, donatelli, diso, civiteli, biancini, monti, di vitovi...sve sami majstori...islo bi to sigurno i preko 1 000 komada sigurno...

Slažem se u potpunosti.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/07/2021 : 21:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
svi znamo da tržišna vrijednost nečega nema veze s njigovom umjetničkom vrjednišću

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/07/2021 : 21:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
libelus: cene idu gore a tiraži dolje
jer ste vi tako zaiskali :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1112 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 18/07/2021 : 21:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

quote:
Originally posted by mmihoci

Jebale vas dionice, mercedesi, bemvei i onda usporedbe sa stripovima.
Da su mi stripovi ulaganje onda bih sve ih spalio i počeo se baviti kripto valutama.

Pa jesi citao ove vec?
Cemu duplanje

Jesam čitao pa što? Čitat ću opet u koloru tvrdo, meko ili oboje.
Ako tako gledaš onda imaš i digitalne kopije (ilegalne ili ne) pa što će ti tiskani stripovi.

A to da će tiraži biti manji a cijene veće je sasvim normalno.
Pitanje je dana kad će si onaj koji hoće to (dakle ono što izdavač digitalno upakira) otisnuto morati sam napraviti ili će biti pretplate.

Čudim se da to već nije tako.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/07/2021 : 22:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Sto si se upalio
Ipak ima tu neceg
Dionice...akcije..
Burza berza...

Al svakom njegovo...radije kupujem knjige

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18939 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/07/2021 : 05:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Sto si se upalio
Ipak ima tu neceg
Dionice...akcije..
Burza berza...

Al svakom njegovo...radije kupujem knjige

Knjige su jos veće smeće od stripova...
Zao mi sto to reko, al sto je to je..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47234 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/07/2021 : 08:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Koliko potrošiš na knjige telleru? godišnje? A koliko na stripove?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26874 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/07/2021 : 08:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Boja je očajna na Mr.No.
Kod Bleka i Marka još može proći.
Kakvih 1000 komada?
Toliko se Zagora proda.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/07/2021 : 09:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Knjige su smece? Nije ni cudo da su nam djeca skoro pa nepismena i ne znaju sama ni prijavu za posao napisati.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1112 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 19/07/2021 : 09:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Na ovom forumu ima kojekakvih čudaka:
- kupuju i, navodono čitaju, knjige a trkeljaju na stripovskim forumima
- ovo je rijetka situacija gdje dva Izdavača produciraju na dva različita načina Mister No kolor pa im ne valja ovo ili ono već bi htjeli da bude onako kako su si oni zamislili za mizernu cijenu
- prosipaju žuć i ljubomoru (a i vrijeđanja) jer ne mogu smisliti Mister No u koloru u vrhunskim pakovanjima
- potajno se nadaju da će sve to otići u 3pm da bi mogli likovati i govoriti: "je sam li rekao da će tako to biti, bolje da ste skupljali knjige ili ulupali svoje novce u dionice ili kripto valute".

Nije mi to jasno i jedino što mogu je da vas žalim s mizernom dozom razumjevanja vašeg fizičkog i psihičkog stanja. Nije lako biti ljubomoran i zavidan.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7728 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 19/07/2021 : 09:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boja je očajna na Mr.No.
Kakvih 1000 komada?
Toliko se Zagora proda.

Lms mister no je bolji od novih zagora...usudio bih se reci da je u rangu nolitinog zlatnog perioda zagora...a zagora izdaje i vc pa su samim tim i manje cifre kod ludensa...prodaja mister noa bi na cijelom ovom podrucju bila i vise nego dobra...znaci, kiosk izdanje, 2 u 1 na 192 stranice - if edizioni fazon, cijena 30-ak kn...od pocetka, c/b...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47234 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/07/2021 : 09:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Boja je očajna na Mr.No.
Kakvih 1000 komada?
Toliko se Zagora proda.

Lms mister no je bolji od novih zagora...usudio bih se reci da je u rangu nolitinog zlatnog perioda zagora...a zagora izdaje i vc pa su samim tim i manje cifre kod ludensa...prodaja mister noa bi na cijelom ovom podrucju bila i vise nego dobra...znaci, kiosk izdanje, 2 u 1 na 192 stranice - if edizioni fazon, cijena 30-ak kn...od pocetka, c/b...

Čisto sumnjan da Bernard to ne bi pokrenija da je isplativo...

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 19/07/2021 : 09:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Boja je očajna na Mr.No.
Kakvih 1000 komada?
Toliko se Zagora proda.

U potpunosti se slazem!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page
Page: of 278 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000