jedna od mojih vecih stripovskih fantazija je da se objave sve epizode mister noa u ovakvom izdanju veselog cetvrtka... kao sto je libellus uradio sa magicnim ili libelus/fibra sa kenom ili kao sto libellus preti sa texom... (mada će to biti velika zezancija)... ili darkwood sa julijom... ne racunam predivne male serijale koje su odradili feniks ili darkwood ili libellus... to je samo po sebi super...
Stare dobre epizode Mr No-a. Interesuje me dali VČ objavljuje Tuto ili redovnu seriju? Ili da olakšam pitanje. Jeli inspektor u epizodama na Haitiju bijelac ili crnac?
Stare dobre epizode Mr No-a. Interesuje me dali VČ objavljuje Tuto ili redovnu seriju? Ili da olakšam pitanje. Jeli inspektor u epizodama na Haitiju bijelac ili crnac?
crnac je....a obradjuje se tutto jer italijani to salju....libelus je imao slican problem ali su se snasli i sami obradili iz svoje kolekcije redovnog mister noa gde je onaj pukovnik belac...koliko se secam bilo je tako pricano...uglavnom ovde je pukovnik crnac sto je ispravka italijana u tutto seriji...zato je uvek bolja redovna od tutte...
crnac je....a obradjuje se tutto jer italijani to salju....libelus je imao slican problem ali su se snasli i sami obradili iz svoje kolekcije redovnog mister noa gde je onaj pukovnik belac...koliko se secam bilo je tako pricano...uglavnom ovde je pukovnik crnac sto je ispravka italijana u tutto seriji...zato je uvek bolja redovna od tutte...
Libellus je tada iskoristio originalna Markosova izdanja
They have money for wars, but can't feed the poor!
Libellus je tada iskoristio originalna Markosova izdanja
Upravo sam i ja provjerio Libellus izdanje. Tamo je regularna serija. Nisam bio siguran, jer je recimo libellusov M.M. tuto izdanje. A interesovalo me je šta objavljuje VČ. Meni lično su draža orginalna izdanja.