forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Color me bad
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/12/2008 : 18:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Možda jesam, možda nisam jedini koji je zloupotrebio pravo glasa - point is, može biti zloupotrebljeno, vrlo lako, i samim tim nije verodostojno, sve ostalo na stranu.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 15/12/2008 : 17:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Dobro, kiky, pobogu, nađi na internetu podatke o prodaji Marvelovih Essential izdanja i stvar riješena :) A opet, ta izdanja uz nedostatak boje nude 500+ plus stranica stripova koji su originalno bili u boji...za smiješno male pare, dakle, cijena se, htio ne htio, mora uzetu u obzir

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 15/12/2008 : 22:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
mislim da bi jos trebalo napomenuti, kad citam dosta starija boneli izdanja opet mogu da se uzivim u radnju, dok kod dosta starijih marvel/dc izdanja ne mogu preci vise od par stranica da ne bacim strip o zid, pa to ni danasnji petogodisnjaci ne bi progutali

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/12/2008 : 00:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Such as?

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 16/12/2008 : 18:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Batman, Spiderman ne bitno mozda ipak trebam uzeti u obzir da je Dylan poceo '86 a Batsy '39 . Ali ne mogu vjerovati da narod cak i u to vrijeme kupovao tako nesto. Mislim i dan danas se moze naci dobar film iz recimo 50ih 60ih, a strip???

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 16/12/2008 : 18:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Kao srednjoškolac sam bio izrazito kritičan prema srednjovjekovnoj književnosti, ali profesorica mi je objasnila da umjetničko djelo uvijek treba promatrati u kontekstu vremena u kojem je nastalo. To mi je u početku bilo smiješno, ali s godinama sam shvatio što je htjela reći s tim...dakle, have mercy, Billy :)

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/12/2008 : 18:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ajznerov Spirit je, recimo, jako blizu savrshenstva. Ima i dosta drugih. Stvar je u tome shto si iz tog perioda chitao malo shta, ali to je vrlo lako ispraviti.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/12/2008 : 18:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Trebalo bi uzeti u obzir datum nastanka, da. Iako je Spajdi odličan od samog početka.

A za dobar stari strip, uzmeš recimo Spirita iz četrdesetih.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/12/2008 : 18:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Preteče me Samuraj. ;)

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/12/2008 : 18:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Haha, great minds, i sve to :)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000