Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 12/12/2008 : 18:01:01
|
Možda jesam, možda nisam jedini koji je zloupotrebio pravo glasa - point is, može biti zloupotrebljeno, vrlo lako, i samim tim nije verodostojno, sve ostalo na stranu. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 15/12/2008 : 17:52:03
|
Dobro, kiky, pobogu, nađi na internetu podatke o prodaji Marvelovih Essential izdanja i stvar riješena :) A opet, ta izdanja uz nedostatak boje nude 500+ plus stranica stripova koji su originalno bili u boji...za smiješno male pare, dakle, cijena se, htio ne htio, mora uzetu u obzir |
Diplomiraj brzo i bez puno truda:
http://studirajlukavo.blog.hr/ |
|
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 15/12/2008 : 22:59:59
|
mislim da bi jos trebalo napomenuti, kad citam dosta starija boneli izdanja opet mogu da se uzivim u radnju, dok kod dosta starijih marvel/dc izdanja ne mogu preci vise od par stranica da ne bacim strip o zid, pa to ni danasnji petogodisnjaci ne bi progutali |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/12/2008 : 00:12:48
|
Such as? |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 16/12/2008 : 18:07:39
|
Batman, Spiderman ne bitno mozda ipak trebam uzeti u obzir da je Dylan poceo '86 a Batsy '39 . Ali ne mogu vjerovati da narod cak i u to vrijeme kupovao tako nesto. Mislim i dan danas se moze naci dobar film iz recimo 50ih 60ih, a strip??? |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 16/12/2008 : 18:27:49
|
Kao srednjoškolac sam bio izrazito kritičan prema srednjovjekovnoj književnosti, ali profesorica mi je objasnila da umjetničko djelo uvijek treba promatrati u kontekstu vremena u kojem je nastalo. To mi je u početku bilo smiješno, ali s godinama sam shvatio što je htjela reći s tim...dakle, have mercy, Billy :) |
Diplomiraj brzo i bez puno truda:
http://studirajlukavo.blog.hr/ |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 16/12/2008 : 18:27:55
|
Ajznerov Spirit je, recimo, jako blizu savrshenstva. Ima i dosta drugih. Stvar je u tome shto si iz tog perioda chitao malo shta, ali to je vrlo lako ispraviti. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/12/2008 : 18:28:56
|
Trebalo bi uzeti u obzir datum nastanka, da. Iako je Spajdi odličan od samog početka.
A za dobar stari strip, uzmeš recimo Spirita iz četrdesetih. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/12/2008 : 18:33:22
|
Preteče me Samuraj. ;) |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Topic |
|