Da, da – znamo, znamo – ovaj broj ZZCPa je kasnio chitavih mesec dana… nije da je iko primetio ili se bunio ali samo da napomenem:)pPP Krivim Djoleta koji je u ovim brojevima odluchio da kanalishe Bendisa pa mi je u trenutku kad sam najvishe redovne shljake imao doshlo za vrat da upisujem 22 balonchitja po strani te se to oteglo vishe negoli je smelo i trebalo… No, da se iskupimo za taj zulum odluchismo da sa sledetjim brojem PORANIMO mesec dana tako da smo sve lepo iznivelisali, ne?:))
Drugovi i Drugarice(jednina:) - ZZCP #06(novembarski broj) i ZZCP #07(januarski broj) od ponedeonika 15og 12og u prodaji u Vashim omiljenim srBskim striparnicama. Kod komshija verovatno koji dan kasnije ako uspeshno izmuljamo Mafest goste da to preshveraju natrag:)PPP
cena standardna(za sada) - 150 dinusa/15 kunulingusa.
Generalije, privju kavera i zahvale:
Za #06: Chike Oljacha i chika Igor koji su svojski zalegli te iscrtali punih 25 strana stripa + izmazali prednjicu.
Chika Kerac koji je odradio flip kaver zadnjicu kojoj smo od miloshte odma nakachili naziv “bukkake dzeni”:)
Te chika Peka koji je odradio flip back story(8 strana)
Sveukupno - konachan skor za ZZCP 06 – 33strane stripa + flip kaver – malo li je?:)
Za #07:
Kaver + 28 strana sitnog stripskog veza by Oljacha i Igor + BenDjoleIS na scenaristichkom kormilu.
kao i obichno, sve zapakovao i lepo nashminkao nash sexy dizajner chika Plavi.
Hvala svima na trudu i cimachini + hvala nashoj malobrojnoj publici na strpljenju. Nadalje idemo ustaljenim tempom, shto the retji – nova tura u martu! Al mi se svakako prekucavamo i pre toga jer 2009a tje biti zabavna (no pun intended) za Lavirintanje ekipu… a time, nadam se, i za Vas.
Tudls!
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Krivim Djoleta koji je u ovim brojevima odluchio da kanalishe Bendisa
Jašta! U sledećem broju vukodlaci sede za stolom, i pričaju. Na 24 strane, sa tri kadra po strani, i 278 reči po kadru.
Ali pričaju jako dobro.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Pre ćeš dočekati da Fibra serijalizuje Love & Rockets u sveskama. ;)
Khm... spletom nes(p)retnih okolnosti primjerci za Hr su završili kod mene u Gradcu a ne u Zagrebu. Nisan ništa kriv, majke mi! Znan, znan, teško je u to povjerovati ali stvarno nije moja krivica. Elem, daklem ili tako to, potrudim se da nove brojeve po praznicima doturim u ZG.
PS Odlični su...
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
fala momci. ZZCP kao serijal je poprilichno nashiroko(da ne kazem - epichno) osmishljen tako da treba malo vishe vremena negoli uobichajeno da se sve to pokrene i dodje na svoje. stay tuned - prave stvari tek dolaze - ovo je samo uvertira.
@Renky - no frx, lutko. javni samo meni na PM ili ovde na topiku kad isporuchish robu chika VJislavu:)) tnx.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
dekara, kako bi rekao Đasmin, pa ti uopšte nemaš smisla za biiiznis. Ne samo da izdaješ to što izdaješ, ajde de, nego si još i Renkyju dao da ti nosi robu!
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
I, hvala svima, trudimo se da budemo sve bolji iz broja u broj (pa, svi osim Dekare - on je odavno savršen ). A tek kad stignu vukodlaci u narednom broju... :)
Inače, stalno zaboravim - probranih Lavirintarija ima i kod čika Columba odnedavno, pa vi sa obale - navalite. ;)
Evo i ja konacno procitao prvi broj. Utisci simpaticni,tehnicki korektno odradjen(bolje od mnogih izvikanijih izdavaca). Nastavicu s kupovinom,prosli ste probu Imam i Zorku,al' o tom potom,kad je procitam. Pozdrav za celu ekipu,a posebno Dekaru - ne bi ni kupio ovo da mi nisi doneo majce sa Mafesta 2008 Ovako,dobili ste i 25.kupca Naso sam da je izaso i Brit od Mura bre(ako nisam pogresio). Jel' to samo jedan broj pa puklo ili ide i dalje? I Okruzen mrtvima - gotov ili ne? Prekinut ili zavrsen serijal?
Evo i ja konacno procitao prvi broj. Utisci simpaticni,tehnicki korektno odradjen(bolje od mnogih izvikanijih izdavaca). Nastavicu s kupovinom,prosli ste probu Imam i Zorku,al' o tom potom,kad je procitam. Pozdrav za celu ekipu,a posebno Dekaru - ne bi ni kupio ovo da mi nisi doneo majce sa Mafesta 2008 Ovako,dobili ste i 25.kupca Naso sam da je izaso i Brit od Mura bre(ako nisam pogresio). Jel' to samo jedan broj pa puklo ili ide i dalje? I Okruzen mrtvima - gotov ili ne? Prekinut ili zavrsen serijal?
ah, nova zrtva... milina:) znao sam ja da tje se isplatiti na kraju ono njakanje sa shvercom boneli letnje garderobe:)) glede Brita - to nije ONAJ moore na kojega (pretpostavljam) mislish:) u pitanju ustvari ugodna superherojska limunadica pisana od strane roberta kirkmana te crtana od TONY moorea, iste ekipe koja je radila i famozni okruzen mrtvima(prvih 6 brojeva, makar). Brit je tako bedno prodavan da smo radje pustili da nam vetj platjena prava za drugi broj isteknu negoli da izvrshimo josh jedan $$$ suicid. Okruzen Mrtvima(i njegova znatno lepsha i bolja polovina - Nepobedivi) se drzao neshto duze(13 brojeva) i skonchao svoje ovdashnje puteshestvije kada su cifre za prava i materijale otishle u nebo. svako tako neko od ovdashnjih izdavacha priupita kakav je status toga i ne sumnjam da tje se uskoro neko i upecati te to nastaviti dalje. nek im je sa sretjom.