Poll Question:
Najboljih pet epizoda po glasovia clanova ovog foruma. Po meni ima dosta iznenadenja, medutim glasanje je bar regularno pošto nije moguce glasati više puta ili ako nismo registrovani.
Results:
Dugacki pozdrav
[27%]
23 votes
Dama u crnom
[24%]
20 votes
Poslije ponoci
[21%]
18 votes
Nekropolis
[14%]
12 votes
Sjecanja na nevidljivog
[13%]
11 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 84 counted »»
Last Vote:
03/05/2010 19:06:13
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Od predlozenih sam citao samo Nekropolis ostale nisam jer ih nemam. Nekropolis bas i nije mi ostavio neki poseban utisak.Mada ja nisam puno procitao od DD.Zato ne mogu glasati.
Tesko je ovdje izabrati, ali ako se bas moram odluciti onda je to Sjecanja na nevidljivog. Drugo mjesto dijele Poslije ponoci i Dugacki pozdrav, a i Nekropolis je odlican, ali bi ga ipak stavio na cetvrtu poziciju.
Dama u Crnom je simpaticna, ali nekako mi bas nije za prvih 5 mjesta. Da budem iskren, na mom spisku tesko da bi i medju 20 najboljih usla. Ali dobro, ukusi su razliciti...
Nakon dugog razmišljanja, ipak "Poslije ponoci". Sve ove price zaslužuju najviše ocjene, a mogao bih još barem deset nabrojat koje su mi istog statusa, znaci najbolje.