Author |
Topic |
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 30/04/2011 : 17:36:16
|
quote: Originally posted by Windwalker
Tekken 6
Bio mi pretežak u početku, no sad sam se naviknuo. Igram malo story mode (koji nije loš kao što neki kažu) i obične arcade fightove. Pure fun!
Virtua Fighter ripoff |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 30/04/2011 : 18:51:14
|
E to neznam, nikad nisam igrao to. Tekken sam igrao trojku davno, i u biti je ista mehanika.
Vidio sam trailer za neki novi Virtual Fighter i nimalo me ne zanima. No Tekken mi je zakon (vjerojatno zbog poznatih likova, atmosfere,...).
No ništa nije bolje od novog Mortal Kombata. Nisam ga još igrao, ali znam da će mi nadići sve tučnjave (čak i Street Fighter 4). |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 30/04/2011 : 22:23:33
|
E to neznam, nikad nisam igrao to. Tekken sam igrao trojku davno, i u biti je ista mehanika.
Vidio sam trailer za neki novi Virtual Fighter i nimalo me ne zanima. No Tekken mi je zakon (vjerojatno zbog poznatih likova, atmosfere,...).
Virtua Fighter ti je debitirao na arkadnim uređajima još 1993. godine. izašlo je još brdo nastavaka nakon toga... probaj, nije loš, vidjet ćeš da je Tekken dosta sličan njemu. |
|
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 30/04/2011 : 22:57:38
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by Mord
Castlevania Simphony of the night. Kako li sam samo ovo uspio preskociti Jedna od najboljih igara ikad.
verziju za Plejku 1 su dobrano zasrali (zbog točno određenog datuma do kojeg su igru morali pustit na tržište) jer je tamo samo Alucard igrivi lik, dok ona verzija za Segu Saturn (koja je izašla samo u Japanu!!!) bolja što se tiče postave likova jer uz Alucarda su Maria i Richter igrivi likovi. Baš su trebali napravit obratno. stvarno ne znam zakaj u Playstation verziji nema 3 dostupna lika s obzirom da je ova konzola bila daleko superiornija i popularnija od Sege Saturn. stvar je mogla puno bolje ispast na kraju. i btw, voice acting - katastrofa
Ja igram na psx emulatoru. Ok, fale 2 lika, ali i dalje je igra odlicna. Mislim da Richtera cak mozes izabrati s nekom sifrom. Uglavnom nije mi to toliki propust. Mada, ne razumijem sto su ih mucili rokovi. Pa u cijeloj igri ima mozda 10 dijaloga koji su uz to i dosta kratki.
Za voice acting se slazem. Inace ne obracam puno paznju na samu pricu u igrama. Ali ovo je toliko dno dna da ne mozes ne skuziti.
quote: Originally posted by okiboki
I ja sam tu stigao na nekih 95-96% i nikada nisam uspeo da predjem 100% a igrao sam ga do besvesti i trazio male misije koje donose procente.Ne znam da li je uopste moguce doci do 100%. [/quote]
Ja imam checklistu, imas po netu hrpu takvih stvari. Moze se do sto posto naravno. Ostale su mi neke stvari kao utrke kroserima, zlatne medalje autima i avionima... Nekako mi se ne da sad toga uhvatiti. Evo bas igram tu utrku dirt arena i svaki put se nazivciram.
|
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 30/04/2011 : 23:30:09
|
Virtua Fighter ti je debitirao na arkadnim uređajima još 1993. godine. izašlo je još brdo nastavaka nakon toga... probaj, nije loš, vidjet ćeš da je Tekken dosta sličan njemu.
Možda jednog dana.
No prije toga su mi na redu Mortal Kombat, Soul Calibur 4, Super Street Fighter 4: Arcade Edition (da, još jedan dodatak igri),... i to samo od tučnjava. A da ne govorim o ostalim konzolaškim klasicima koje još nisam odigrao (Red Dead Redemption, Uncharted 1,2,...).
Toliko igara, a vremena fali. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 30/04/2011 : 23:36:11
|
quote: Originally posted by Windwalker No ništa nije bolje od novog Mortal Kombata. Nisam ga još igrao, ali znam da će mi nadići sve tučnjave (čak i Street Fighter 4).
I beg to differ. Guilty Gear XX #Reload. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/05/2011 : 01:47:13
|
Castlevania Simphony of the night. Kako li sam samo ovo uspio preskociti Jedna od najboljih igara ikad.
verziju za Plejku 1 su dobrano zasrali (zbog točno određenog datuma do kojeg su igru morali pustit na tržište) jer je tamo samo Alucard igrivi lik, dok ona verzija za Segu Saturn (koja je izašla samo u Japanu!!!) bolja što se tiče postave likova jer uz Alucarda su Maria i Richter igrivi likovi. Baš su trebali napravit obratno. stvarno ne znam zakaj u Playstation verziji nema 3 dostupna lika s obzirom da je ova konzola bila daleko superiornija i popularnija od Sege Saturn. stvar je mogla puno bolje ispast na kraju. i btw, voice acting - katastrofa
Ja igram na psx emulatoru. Ok, fale 2 lika, ali i dalje je igra odlicna. Mislim da Richtera cak mozes izabrati s nekom sifrom. Uglavnom nije mi to toliki propust. Mada, ne razumijem sto su ih mucili rokovi. Pa u cijeloj igri ima mozda 10 dijaloga koji su uz to i dosta kratki.
Za voice acting se slazem. Inace ne obracam puno paznju na samu pricu u igrama. Ali ovo je toliko dno dna da ne mozes ne skuziti.
quote: Originally posted by okiboki
I ja sam tu stigao na nekih 95-96% i nikada nisam uspeo da predjem 100% a igrao sam ga do besvesti i trazio male misije koje donose procente.Ne znam da li je uopste moguce doci do 100%.
Ja imam checklistu, imas po netu hrpu takvih stvari. Moze se do sto posto naravno. Ostale su mi neke stvari kao utrke kroserima, zlatne medalje autima i avionima... Nekako mi se ne da sad toga uhvatiti. Evo bas igram tu utrku dirt arena i svaki put se nazivciram.
[/quote]Ehhhh.Kad sam igrao nisam imao net a sada vise nemam te sejvove.A toliko sam zeleo da dodjem do 100% tada. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 01/05/2011 : 15:03:34
|
i ja isto igram na emulatoru... je, igra je odlična, ali bi definitivno bila još bolja da imaš tri lika na raspolaganju umjesto jednog. na kraju krajeva, replay value bi bio puno veći.
ipak, taj se propust ne može mjerit s katastrofom kao što je Dracula X za SNES (portana verzija igre Dracula X: Rondo of Blood koja je izašla za Turbografx-16 CD samo u Japanu).
no ok, barem su uspjeli popravit stvar u oba slučaja sa remakeom Dracula X: Chronicles za PSP. |
|
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Member since 08/11/2006 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Posted - 15/05/2011 : 13:26:10
|
eRepublik - pa, ima gomilu problema ali je zanimljivo i zarazno. :D Pridruzi se eRepu preko mog linka :D Vi Hrvati ste nIas pre par dana skoro obrisali sa mape (ostala samo Vojvodina) ali evo vracamo se polako.
A notPr0n sam igrao, zaglavio sam na 52 nivou (neka mapa Evrope sa ciodama ... uzas). Inace notPr0n je do zla boga dobar :) Singleplayer igra mora biti teska do zla boga da bi se primila kod mene :) |
Edited by - Grujah. on 15/05/2011 13:32:55 |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 15/05/2011 : 14:46:12
|
quote: Originally posted by Grujah.
eRepublik - pa, ima gomilu problema ali je zanimljivo i zarazno. :D Pridruzi se eRepu preko mog linka :D Vi Hrvati ste nIas pre par dana skoro obrisali sa mape (ostala samo Vojvodina) ali evo vracamo se polako.
pa da me proglase domacim izdajnikom?
quote:
A notPr0n sam igrao, zaglavio sam na 52 nivou (neka mapa Evrope sa ciodama ... uzas). Inace notPr0n je do zla boga dobar :) Singleplayer igra mora biti teska do zla boga da bi se primila kod mene :)
frend i ja smo dosli do minus 18og levela...trebalo nam je oko 4 godine...al ne stajemo do kraja |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Posted - 15/05/2011 : 15:04:36
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Originally posted by Grujah.
pa da me proglase domacim izdajnikom?
Nece! Ne mogu to nikako da saznaju, bice nasa mala tajna
A dobices i dzaba leba i oruzije |
Edited by - Grujah. on 15/05/2011 15:05:08 |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 16/05/2011 : 22:54:21
|
jučer sam počeo igrat dva beat'em upa od Capcoma, sa arkadnih uređaja:
The king of dragons - samo po sebi izgleda ko neki ripoff igrice Golden Axe, ali u RPG stilu - čak i jedan od igrivih likova, patuljak, podsjeća na Gilliusa Thunderheada. ali nije loše, sve u svemu. Captain commando - zabavna igra i podosta komična. zanima me jedna stvar: tko je osmislio igrive likove?
|
|
|
Hexen
New Member
Croatia
190 Posts
Member since 22/02/2011 |
Posted - 19/05/2011 : 18:55:44
|
Heroes of Might and Magic 3. Igra koja nikad neće izumrijeti. Jedini problem je što su kampanje u ekspanzijama PRETEŠKE. To nije normalno. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Posted - 21/05/2011 : 09:36:41
|
quote: Originally posted by Hexen
Heroes of Might and Magic 3. Igra koja nikad neće izumrijeti. Jedini problem je što su kampanje u ekspanzijama PRETEŠKE. To nije normalno.
ja sam sve preso... I,II,III,IV i V sa svim ekspanzijama i uvek na isti fazon (bar za prve 4) nabudzim samo jednog heroja i sa njim se setam po mapi, a ostale kasnije uzimam da mi cuvaju dvorce-zamkove. Mogu da ti kazem da je "Heroes I" mozda i najtezi ;) II i III su najinteresantniji! IV smor V ...
|
Pozdrav!!! |
|
|
Žiga
Senior Member
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 01/06/2011 : 18:45:03
|
Igra li netko DLC-je za New Vegas? Dva su vec izasla, a dva ce jos, jedan u juniju, a poslednji u juliju.
Posljednji ce biti bomba, napokon saznajes, tko je misteriozni Ulysses. |
|
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 04/06/2011 : 01:53:02
|
Super Mario World
Malo za opuštanje.
jedna od najboljih Marijevih igara. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 04/06/2011 : 11:43:11
|
I ja opet počeo sa San Andreasom. Zapeo na Og Locu i zadnjoj misiji za Rydera (Robbing Uncle Sam) u Los Santosu. Pogledao sam walkthrough i valjda ću sada uspjeti. Robbing Uncle Sam i nije tako težak ako znaš sistem, al Og Loc je zajeban totalno. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Topic |
|