Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
nagor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
split85
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8283 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 26/02/2016 : 17:46:14
|
quote: Originally posted by emirem
Da li je istina da se za PS3 kad dvoje hoce da igraju online (zatvoreni, privatni krug) treba platiti 42eura ili je to samo za PS4? Ja i frend hocemo igrati "LOTR-War on the North", imamo svaki po isti disk, poslali si pozivnice, ali cesto se pojavljuje poruka za network error 2104 i 4505(mozda sam promasio koji broj!) i navodno ja trebam ukucati njegov IP sec.key i on moj tako da se poveze. Bio bih jako zahvalan na informaciji, jer vec ima dugo da smo odustali od ove igre i ovog nacina igranja.
Sta niti jedan konzolas ne zna odgovor na ovo?![](icon_smile_shock.gif)
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 29/02/2016 : 18:09:02
|
Da li je istina da se za PS3 kad dvoje hoce da igraju online (zatvoreni, privatni krug) treba platiti 42eura ili je to samo za PS4? Ja i frend hocemo igrati "LOTR-War on the North", imamo svaki po isti disk, poslali si pozivnice, ali cesto se pojavljuje poruka za network error 2104 i 4505(mozda sam promasio koji broj!) i navodno ja trebam ukucati njegov IP sec.key i on moj tako da se poveze. Bio bih jako zahvalan na informaciji, jer vec ima dugo da smo odustali od ove igre i ovog nacina igranja.
Za PS3 se online ne plaća. No, budući da je WITN već stara igra, i to od Warner Brosa koje boli k.... za igre i izdali su je nedovršenu i punu gamebreaking bugova, sasvim je moguće da su ugasili servere pa je ne možeš više igrati online. Nisam siguran da je tako, no ne bi me začudilo. |
|
hello
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Freakazoid.jpg)
Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatars_Avengers_BlackWidow4.jpg)
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 01/03/2016 : 22:56:04
|
Dal je netko odigrao najnoviju Fifu, PC verziju?
Prva nogometna igrica u kojoj su nogometašice (čitaj: pičkice) igrive ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
"Nothing lasts forever." |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 03/03/2016 : 19:50:01
|
quote: Originally posted by Windwalker
Za PS3 se online ne plaća. No, budući da je WITN već stara igra, i to od Warner Brosa koje boli k.... za igre i izdali su je nedovršenu i punu gamebreaking bugova, sasvim je moguće da su ugasili servere pa je ne možeš više igrati online. Nisam siguran da je tako, no ne bi me začudilo.
Malo sam prosli vikend istrazio zavzlamu oko firme Snowblind i tih glitcheva,bugova kako tko naziva, cinjenica je da je firma zatvorena zbog loseg poslovanja. Svi se zale na igru online izmedju dva igraca online u privatnoj igri, dok inline se mogu prikljuciti "padobranci" sa neta. Serveri valjda rade,ali ne i za "private game". Svi pisu igra ima tako dobar potencijal, ali su na vrhu zaribali stvar. Steta... Ovih dana krecem sa "Shadows of Mordor", ali samo je jedan igrac moguc. Pricekat ce se bolja vremena za kakvu igru u ovom zanru i u ovom serijalu LOTR-a.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatars_Avengers_BlackWidow4.jpg)
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
|
kosinusoid
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/robotnic.gif)
190 Posts
Member since 30/05/2015 |
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8773 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/03/2016 : 21:35:55
|
D4: Dark Dreams Don't Die
jedna od najbizarnijih i najotkačenijih point-and-click avantura koje sam ikada zaigrao. uradak pomaknutog i nadrealnog storylajna koji kao da je izašao iz radionice davida lincha i uradak koji veliku pozornost daje upravo detaljima.
![](http://i.imgur.com/hKFaQPp.jpg) |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
![](AvatarUpload/jin01_001ewr.jpg)
4659 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
VALTER
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 31/03/2016 : 19:46:06
|
Kupio neki dan u Tisak Multimediji Age of Empires Collection, za 69 kuna. Age of Empires, Age of Empires: The Rise of Rome, Age of Empires II: The Age of Kings, Age of Empires II: Conquerors. Kad uhvatim vremena slijedi povratak u gimnazijske dane, kad sam s trupama Jeanne d' Arc tamanio pretke Crvenih mundira po Burgundiji. |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
|
Otto Kraus
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/ova.jpg)
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 02/04/2016 : 04:33:16
|
quote: Originally posted by VALTER
Kupio neki dan u Tisak Multimediji Age of Empires Collection, za 69 kuna. Age of Empires, Age of Empires: The Rise of Rome, Age of Empires II: The Age of Kings, Age of Empires II: Conquerors. Kad uhvatim vremena slijedi povratak u gimnazijske dane, kad sam s trupama Jeanne d' Arc tamanio pretke Crvenih mundira po Burgundiji.
I ja sam prosle godine odigrao sve AOE od pocetka do kraja.Iako je grafika sad vec blaga katastofa,igrivost mi je i dalje na zavidnom nivou,pogotovo kad ju usporedim sa vecinom danasnjih strategija,iako ih bas i nema previse za moj ukus. Jucer zavrsio "Sniper elite 3" te odmah poceo igrati "Metro redux" na ps4. Metro-ugodno iznenadjenje:preporuka. http://www.gamereactor.se/recensioner/185534/Metro+Redux/
|
|
vknez
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/untitled(6).JPG)
Croatia
611 Posts
Member since 02/09/2009 |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5341 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 13/04/2016 : 08:35:01
|
Pred više od 5 godina sam instalirao ovaj biljar na mobitel:
![](http://i64.tinypic.com/2qly1j5.jpg) Svih ovih godina gotovo nijedno obavljanje velike nužde nije prošlo bez odigravanja partije ili dvije![](icon_smile_big.gif) |
Edited by - Oki on 13/04/2016 08:36:03 |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5341 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
Gand
Advanced Member
![](AvatarUpload/medic.gif)
Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
Posted - 05/05/2016 : 22:55:53
|
S obzirom da je ovo ipak strip forum vjerujem kako tu ima dosta ljudi koji priču stavljaju ispred akcije. Svima njima preporuka; odigrajte Life is Strange. Nakon gledanja Melankolije tjedan dana nisam izlazio iz emocije koju Trier sugerira naslovom, e pa najbliže tome osjećam se nakon što sam završio ovu igru. Iako sam je završio prije tjedan dana još uvijek sam pod dojmom. Posebno me boli ego zbog spoznaje da ovakvu priču nikad neću moći zamisliti, kamo li napisati. :-) Igra je dobila BAFTU za najbolji scenarij, grafiku nosi Unreal engine, a soundtrack je pod obavezno za skinuti i ubaciti u slušalice bez obzira hoćete li je igrati. Priča ima reference na masu serijala koji su ili kultni ili su postali dio pop kulture (Twin Peaks, Donie Darko...) i iako se u početku čini kao teen kamilica, radnja vrlo brzo postaje slojevita, a to se može zahvaliti činjenici da svaku odluku i dijalog u igri možete izvesti na nekoliko načina zbog čega će svaki od njih imati posljedice za daljnji nastavak priče. O priči neću reći ni slova, otkrivajte je sami i uživajte. Samo napomena: Ako odete na YouTube naći ćete vojsku fanova koji vrlo emotivno komentiraju kraj igre (suze i histerija prisutni :-)) no nemojte pokleknuti i pogledati sam svršetak. Odigrajte igru, pamtiti ćete je cijeli život. Gejming remek djelo u svakom pogledu ili kako je rekao jedan moj frend: „Video igra koja nije igra već interaktivno umjetničko djelo. Pokazatelj da će jednom i taj medij moći stvarati kvalitetnu umjetnost i stimulirat mozak i emocije, a ne samo zabavljat.“
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/matan.jpg)
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 05/05/2016 : 23:40:41
|
quote: Originally posted by Gand
S obzirom da je ovo ipak strip forum vjerujem kako tu ima dosta ljudi koji priču stavljaju ispred akcije. Svima njima preporuka; odigrajte Life is Strange. Nakon gledanja Melankolije tjedan dana nisam izlazio iz emocije koju Trier sugerira naslovom, e pa najbliže tome osjećam se nakon što sam završio ovu igru. Iako sam je završio prije tjedan dana još uvijek sam pod dojmom. Posebno me boli ego zbog spoznaje da ovakvu priču nikad neću moći zamisliti, kamo li napisati. :-) Igra je dobila BAFTU za najbolji scenarij, grafiku nosi Unreal engine, a soundtrack je pod obavezno za skinuti i ubaciti u slušalice bez obzira hoćete li je igrati. Priča ima reference na masu serijala koji su ili kultni ili su postali dio pop kulture (Twin Peaks, Donie Darko...) i iako se u početku čini kao teen kamilica, radnja vrlo brzo postaje slojevita, a to se može zahvaliti činjenici da svaku odluku i dijalog u igri možete izvesti na nekoliko načina zbog čega će svaki od njih imati posljedice za daljnji nastavak priče. O priči neću reći ni slova, otkrivajte je sami i uživajte. Samo napomena: Ako odete na YouTube naći ćete vojsku fanova koji vrlo emotivno komentiraju kraj igre (suze i histerija prisutni :-)) no nemojte pokleknuti i pogledati sam svršetak. Odigrajte igru, pamtiti ćete je cijeli život. Gejming remek djelo u svakom pogledu ili kako je rekao jedan moj frend: „Video igra koja nije igra već interaktivno umjetničko djelo. Pokazatelj da će jednom i taj medij moći stvarati kvalitetnu umjetnost i stimulirat mozak i emocije, a ne samo zabavljat.“
da...divna "igra" (manje igra, a više interaktivni roman)
tako lijepo napisana, a uz to su i igračevi odabiri beyond good and evil....nema pravih i krivih izbora, svaki je sjeban i svaki je dobar na svoj način
|
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 06/05/2016 : 07:55:13
|
Igram na Wii:
Overlord: Dark legend Mario kart Wii sports Wii sports resort
Sve super zabavno. ![](icon_smile_tongue.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|