Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Tonto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8772 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 18/08/2016 : 15:59:19
|
quote: Originally posted by Windwalker
To sam zaključio još na prvom gameplay traileru za igru da će biti besmislena dosada.
Isto tako...![](icon_smile.gif) |
The less I have the more I am a happy man |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/jin01_001ewr.jpg)
4659 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/08/2016 : 08:10:12
|
God of war 3 Nije mi tako dobar kao kada sam igrao prvi put. Nekako kao da je vrijeme pregazilo taj koncept. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 25/08/2016 : 18:33:23
|
quote: Originally posted by Obi-wan
God of war 3 Nije mi tako dobar kao kada sam igrao prvi put. Nekako kao da je vrijeme pregazilo taj koncept.
U novom će promijenit koncept. |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5341 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 25/08/2016 : 22:37:26
|
![](http://i67.tinypic.com/ekjgwy.jpg)
...nabavio sam igru prvenstveno kako bi se kčerkica zabavljala/učila igrati, a na kraju sam sam sebe zarazio zabavljanjem na istoj... Nisam igrao (ili mi nisu bile zanimljive) niti jednu platformsku igru još od Super Mario World-a tamo negdje 1993. ili 1994.godine, ali eto, moram priznati da je ovaj Rayman pravi uzročnik žuljeva na prstima, pa sam nakon ohohohoho godina opet osjetio kako je to kada nešto igraš i uz to učiš biti strpljiv, miran i koncentriran (bez galame, ljutnje i živciranja;) kako bi uspio prijeći neki level.
Kčerkica svaki dan dobije dva puta po 20 minuta da prelazi ovaj level koji se prvenstvanu bazira na skokovima i udarcima (20 minuta joj taman treba da ga uspije priječi što uopće nije loše za curicu staru 4 godine i 7 mjeseci): https://youtu.be/RJMRsTBJb6o |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5341 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 25/08/2016 : 23:03:28
|
...orginal iz igre...ima više (svaki svijet u igri ima jedan "music level") ovih glazbenih levela u igri, a ovaj je najjednostavniji... |
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8772 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4659 Posts
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4659 Posts
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8281 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4659 Posts
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8281 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 22/10/2016 : 16:25:57
|
quote: Originally posted by nagor
RDR 2 izgleda epski. Nadam se da stiže na PC.
Ako dođe, bit će s kojom godinom zakašnjenja. Zasad nije najavljen. Ali PS4 se nađe za kakvih 1500kn. |
|
RadioClash
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/die toten.jpg)
Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 22/10/2016 : 22:04:24
|
quote: Originally posted by Mrkva
quote: nagorova slika o izgledu gejmerica
Ti tu foru o gejmericama ozbiljno koristiš kao neki argument o seksizmu na forumu ili se to meni samo čini?
Već vidim da sam došla na crnu listu feminističkih mimozica ovim komentarom, ali šta je, tu je.
Da, koristim. Prvo, znaš zašto su te slike slatkih cura s joysticima snimljene? Zato da se ugodi mašti prosječnog pubertetlije koji se guši u igrama i jedini mu je zivotni san naći curu koja se jednako kao i on guši u njima. Zašto gejmerice na Twitchu poput, primjerice, Pokket, imaju takvu prođu, iako ima boljih igrača od nje? Zato što su zgodne i igraju igre, a to je fap dream. Ali to nije dovoljno! Ako je fap dream, a zanimaju je igrice, onda mora da ima neki prikriveni cilj (pa se tu pojavljuje fenomen "fake geek girl", gdje se zene optuzuje da se pretvaraju da imaju neki interes samo kako bi draškale jadne muškarce i zadobile njihovo obozavanje, ili još gore, zaradile na njima masne pare). Znači, uvjerljivo je da gejmerica ili igračica tabletop igara ili stripoljupka bude neka ruzna zenska, ali nije uvjerljivo da to bude neka seksipilna. To nisi ti rekao, ali cijeli internet to govori.
Naravno, ja kuzim zašto je ta slika toliko popularna: zato što je jako bitno da cura koja s tobom moze igrati CoD: MW bude i zenska s kojom ćeš htjeti spavati, a pronalazenje takve zenske tretira se kao zgoditak na lutriji (a.k.a. takvih je, koliko ono, 30 posto?) Ali nije istina da to nije seksizam u svojoj srzi. Opet ponavljam: ne dopuštam da me se smjesti u ladicu neke fašistice političke korektnosti - zabole me za tvoju sliku. Ali valjda smijem komentirati mačo spiku kad je vidim - na forumu smo i nisam prekršila nikakva pravila.
Što se tiče ovog boldanog... da, uvjerljivije je... ne znam što te toliko piknula činjenica da će se manje jebozovni ljudi (žene i muškarci), koji teže mogu pobijediti na, nazovimo ga, sex trgu koncentrirati na pobjede na drugim područjima. Što ne znači da ne postoje jebozovne geekuše ili geekovi. Tako da ova slikica gore, iako zajebancija, uopće nije daleko od istine.
|
|
Mrkva
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/rsz_img_20170624_141332.jpg)
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 23/10/2016 : 11:07:08
|
quote: Originally posted by Mrkva
quote: nagorova slika o izgledu gejmerica
Ti tu foru o gejmericama ozbiljno koristiš kao neki argument o seksizmu na forumu ili se to meni samo čini?
Već vidim da sam došla na crnu listu feminističkih mimozica ovim komentarom, ali šta je, tu je.
Da, koristim. Prvo, znaš zašto su te slike slatkih cura s joysticima snimljene? Zato da se ugodi mašti prosječnog pubertetlije koji se guši u igrama i jedini mu je zivotni san naći curu koja se jednako kao i on guši u njima. Zašto gejmerice na Twitchu poput, primjerice, Pokket, imaju takvu prođu, iako ima boljih igrača od nje? Zato što su zgodne i igraju igre, a to je fap dream. Ali to nije dovoljno! Ako je fap dream, a zanimaju je igrice, onda mora da ima neki prikriveni cilj (pa se tu pojavljuje fenomen "fake geek girl", gdje se zene optuzuje da se pretvaraju da imaju neki interes samo kako bi draškale jadne muškarce i zadobile njihovo obozavanje, ili još gore, zaradile na njima masne pare). Znači, uvjerljivo je da gejmerica ili igračica tabletop igara ili stripoljupka bude neka ruzna zenska, ali nije uvjerljivo da to bude neka seksipilna. To nisi ti rekao, ali cijeli internet to govori.
Naravno, ja kuzim zašto je ta slika toliko popularna: zato što je jako bitno da cura koja s tobom moze igrati CoD: MW bude i zenska s kojom ćeš htjeti spavati, a pronalazenje takve zenske tretira se kao zgoditak na lutriji (a.k.a. takvih je, koliko ono, 30 posto?) Ali nije istina da to nije seksizam u svojoj srzi. Opet ponavljam: ne dopuštam da me se smjesti u ladicu neke fašistice političke korektnosti - zabole me za tvoju sliku. Ali valjda smijem komentirati mačo spiku kad je vidim - na forumu smo i nisam prekršila nikakva pravila.
Što se tiče ovog boldanog... da, uvjerljivije je... ne znam što te toliko piknula činjenica da će se manje jebozovni ljudi (žene i muškarci), koji teže mogu pobijediti na, nazovimo ga, sex trgu koncentrirati na pobjede na drugim područjima. Što ne znači da ne postoje jebozovne geekuše ili geekovi. Tako da ova slikica gore, iako zajebancija, uopće nije daleko od istine.
Nemoj misliti da tjeram mak na konac s ovim, ali čini mi se da bi bilo fer da iznesem jednu distinkciju ovdje :) Muškarci će biti uspješni na trzištu seksa upravo ovisno o tome koliko su uspješni u zivotu. Znači, ako je muškarac dobar biznismen, ili informatičar, ili vojnik/ratnik, ili na bilo kojoj poziciji moći (sudac, profesor, votever), zenama će biti privlačan. Primjerice, da su Beatlesi vlastitu vrijednost na seksualnom trzištu temeljili samo na vlastitom izgledu, ne bi baš daleko dogurali. Ali često se čuje: "Zene vole glazbenike" pa su tako i Beatlesi manijačili po UK i Americi dok su zene sugestivno stiskale rubove suknji. Uostalom, nije slučajnost da u romanu Majstor i Margarita glavnu ljubavnu priču nosi upravo "majstor". Mozda bi najprimjerenije bilo reći: "Zene vole majstore". Ako mi još ne vjeruješ, navest ću ti primjer. Slučajnost je htjela da moja veoma dobra prijaljica sa mnom gleda svjetski kup u Magic the Gatheringu iz 2012. godine, premda ona sama nema nikakve veze s igrom. Instantno je zaiskrila prema jednom totalnom kuleru, Tzu-Ching Kuou, i zamisli čuda! Njegov tim je i pobijedio. To je samo jedan od bezbrojnih primjera gdje uspješnost u nekom polju diktira i auru kulera i uspjeh kod zena (da Stephen Hawking nije toliko uspješan u svom polju, ne bi UVIJEK bio ozenjen). Kod zena... to je već drugačije. Neću reći da nema iznimaka, ali zenski uspjeh u informatici, ratu, poslu, sportu ili nečem desetom znatno manje utječe na njihovu privlačnost na seksualnom trzištu. Tu se, dragi moj nagore, sve manje-više svodi na izgled. Tako da si u pravu, ali samo za jedan spol. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|