Ja sam juce vidio jedan primjerak ovdje u Makarskoj, DeeCay je kupio sebi jedan, i ja sam ga prelisto. Cijena jeste 29,90 kuna, unutra su dvije epizode, tako da je 200 stranica svaka sveska.
Upravo kupih ovaj strip. Izdanje je odlično, plastificirane korice, popratni sadržaji, naslovnice unutra...Strip je vrlo dobar. Nije ovo nimalo naivno. Stvarno je dobro da ovo izlazi.
Mladjo je na prethodnoj stranici natuknuo nešto o tome. Samo što se podrazumijeva pod "popratnim sadržajima"?
Deluje mi da će to zaista biti pun pogodak. Svaka priča tu može da dobije 10-ak stranica propratnog teksta zasnovanog na istorijskim činjenicama. To bi bio odličan uvod u priče.
Još ako ima naslovnice unutra, i ako je dizajnirano dobro, u šta ne sumnjam kada je u pitanju Ludens-Strip agent, možemo biti zadovoljni.
Jučer sam kupila primjerak 1. stripa. Sviđa mi se taj koncept da prolazimo kroz značajne događaje u povijesti Amerike, tako da pratimo život jedne obitelji. Jedina mana ovog serijala je izdavač. Da je barem Fibra ili Libellus u pitanju jer mi oni jedini nude neku sigurnost da će se serijal objaviti u cijelosti. Iako je riječ od samo 38 brojeva (ako objave 2 epizode po primjerku)s Ludensom i SA nikad ne znaš. A ništa sada, ne može sve biti savršeno, dok ide ide. Nadajmo se da će prodaja biti dobra. Još sam malo razočarana zbog situacije s MM i mr. No pa me malo okrenulo na negativu i pesimizam. Najgore je kada kupac izgubi povjerenje, radilo se o pekaru koji ti je podvalio ne baš sviježu buhtlu ili o stripovima. Za svoj novac očekuješ da ćeš dobiti što si tražio. Ako se radi o serijalu koji ima glavu i rep, i zahtjeva čitanje po kronologiji onda se nadam da će biti objavljeni svi.
Grofice, mislim da si poprilično pesimistički raspoložena po pitanju ovog serijala, ja očekujem da izdavač ovih 38 knjiga izgura bez većih problema. Zanima me jedino ritam izlaženja, ako bude na dva meseca za šest godina imaćemo ceo serijal.
Samo da objave sve epizode i da ne kilave (razvlače) previše s ritmom izlaženja. Što se tiče usporedbe s kiosk izdanjima MNo i MM, budimo iskreni, to su uglavnom bezvezne epizode već isfuranih junaka koje se slabo prodavaju, dok PSDZ ima samo 75 uglavnom dobrih i zanimljivih epizoda.
Usudio bih se reći da ovo već vuče i na luksuzno izdanje, naročito s obzirom na cijenu. Korice su plastificirane i izvrsno izgledaju uživo. Nešto kao korice kod Malog rendžera, zapravo upravo tako.Na početku imamo sedam strana popratnog teksta o počecima naseljavanja Amerike i Divljeg zapada. Tekst je od Gina D'Antonia, a popraćen je izvrsnim ilustracijama Renza Calegarija. Nakon toga ide strip, pa onda još dvije stranice teksta o traperima i riječnim brodovima (sa ilustracijama). Nakon toga imamo drugu epizodu, nakon koje opet imamo ppratni tekst, ovaj put o samom izdanju Priča...
Sve skupa 210 strana.
Izvrsno.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Mislim da postoji dobra šansa da ovo vidimo izdano u cijelosti s obzirom da je Strip-Agent izdavač. Štoviše, možda čak dobijemo i tvrdoukoričeno izdanje, čemu se posebno nadam.
Prodaja bi mogla utjecati na to koliko ćemo često vidjeti PSDZ na kioscima. Barem ako je Maxmagnus ikakav pokazatelj.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Izdavači se sve više vraćaju proverenim epizodama iz vremena ZS i LMS,novije epizode slabije prolaze.
Ostaje još da se neko seti serijala "Tim i Dasti"...
Ne zaboravimo i drugog izviđača, Karabinu Slima... Iako bi ja najviše volio da se netko sjeti izdati Traper Kerija u jeftinijoj varijanti, jer taj serijal je
Mislim da postoji dobra šansa da ovo vidimo izdano u cijelosti s obzirom da je Strip-Agent izdavač. Štoviše, možda čak dobijemo i tvrdoukoričeno izdanje, čemu se posebno nadam.
Prodaja bi mogla utjecati na to koliko ćemo često vidjeti PSDZ na kioscima. Barem ako je Maxmagnus ikakav pokazatelj.
HC izdanje "Priča sa Divljeg Zapada" bi bilo prava poslastica!
Džudas je najbliži posle Mikija, u Karabinu ne verujem, sam strip je dugo bio dodatak Velikom Bleku. Tim i Dasti takođe imaju male šanse. Povratkom Mikija možemo reći slobedno - svi su tu kao nekada !
Izdavači se sve više vraćaju proverenim epizodama iz vremena ZS i LMS,novije epizode slabije prolaze.
Ostaje još da se neko seti serijala "Tim i Dasti"...
Ne zaboravimo i drugog izviđača, Karabinu Slima... Iako bi ja najviše volio da se netko sjeti izdati Traper Kerija u jeftinijoj varijanti, jer taj serijal je
Dobro, Traper Keri i nije toliki problem šta se tiče cijene jer su samo dvi knjige. Daš 180 kn i to je to, rješena stvar jednom zauvik. Problem bi bija da je ovo išlo u skupljoj varijanti jer bi to stvarno bija ogroman trošak.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Uzea san danas ovaj prvi dvobroj PSDz..strip je lipo skockan i stavljenje su obje naslovnice..doduse ova koja nije naslovna je u crno-biloj varijanti ali ne smeta..bravo..
Uzea san danas ovaj prvi dvobroj PSDz..strip je lipo skockan i stavljenje su obje naslovnice..doduse ova koja nije naslovna je u crno-biloj varijanti ali ne smeta..bravo..
Usudio bih se reći da ovo već vuče i na luksuzno izdanje, naročito s obzirom na cijenu. Korice su plastificirane i izvrsno izgledaju uživo. Nešto kao korice kod Malog rendžera, zapravo upravo tako.Na početku imamo sedam strana popratnog teksta o počecima naseljavanja Amerike i Divljeg zapada. Tekst je od Gina D'Antonia, a popraćen je izvrsnim ilustracijama Renza Calegarija. Nakon toga ide strip, pa onda još dvije stranice teksta o traperima i riječnim brodovima (sa ilustracijama). Nakon toga imamo drugu epizodu, nakon koje opet imamo ppratni tekst, ovaj put o samom izdanju Priča...
Sve skupa 210 strana.
Izvrsno.
Ovo je suvise lepo da bi bilo istinito.Najveci problem kako izdrzati dok ovo ne dodje u Srbiju.Najteze je cekati taj slatkis.