forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Priče s Divljeg zapada
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/10/2011 : 20:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Pa gdje je trojkaaa?? Nije valjda na snazi "zastoj" i sa PSDZ... Trebala je izaći u rujnu, ovo me već brine...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 09/10/2011 : 21:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Pa gdje je trojkaaa?? Nije valjda na snazi "zastoj" i sa PSDZ... Trebala je izaći u rujnu, ovo me već brine...

SA nas malo u zdrav mozak ...

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 09/10/2011 : 21:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Kad Veseli Četvrtak zakasni sa izdanjem to je kod mnogih neoprostivo.
Kad su drugi izdavači u pitanju onda niko ne komentariše.

Stvarno šta se dešava pa nema trojke PSDZ?
Rešio sam da kupujem, imam prva dva broja, zadovoljan sam izdanjem, ali već puno kasni.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/10/2011 : 21:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac

Kad Veseli Četvrtak zakasni sa izdanjem to je kod mnogih neoprostivo.
Kad su drugi izdavači u pitanju onda niko ne komentariše.

Stvarno šta se dešava pa nema trojke PSDZ?
Rešio sam da kupujem, imam prva dva broja, zadovoljan sam izdanjem, ali već puno kasni.

Ovoga ljeta je, za razliku od prošlog, Ludens kasnio i sa Zagorima, tako da me i ne čudi što PSDZ kasni... Kad bi znali podatke o prodaji možda bi tada bilo sve jasnije... U svakom slučaju, kupujem ovo izdanje do kraja, kako god bilo...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/10/2011 : 00:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
skoro će...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sofronije
Starting Member

79 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 10/10/2011 : 00:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sofronije a Private Message  Reply with Quote
Eto,stigla je i potvrda da sve tece svojim tokom.

Pojedem nekad sebi sorc.
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 10/10/2011 : 10:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

skoro će...

Samo da bude brzo.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/10/2011 : 10:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
baš juče HRT vrtio ALAMO sa Wejnom, baš me zanima koliko su kiksali u scenariju filma...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/10/2011 : 14:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
di je vise broj 3..kakvo je ovo ponasanje..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/10/2011 : 14:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

baš juče HRT vrtio ALAMO sa Wejnom, baš me zanima koliko su kiksali u scenariju filma...

Završni juriš se dogodio po noći i Jim je bio u groznici pa nije mogao pružiti ozbiljniji otpor. To je recimo razlika.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/10/2011 : 14:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Završni juriš se dogodio po noći i Jim je bio u groznici pa nije mogao pružiti ozbiljniji otpor. To je recimo razlika.

meni je to puno bolje prikazano u verziji iz 2004 iako je film na blagajnama jako lose prosa..ovaj sa Wayneom mi je vise kao neki trash, Steven Seagal shema samo sa radnjom u 19 stoljecu..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/10/2011 : 14:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=rw_fdgaCWpo&feature=related

evo u ovoj verziji posljednji napad..naravno po noci..

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/10/2011 : 15:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:

meni je to puno bolje prikazano u verziji iz 2004 iako je film na blagajnama jako lose prosa..ovaj sa Wayneom mi je vise kao neki trash, Steven Seagal shema samo sa radnjom u 19 stoljecu..

Stvarno ne znam zašto je tako loše prošao na blagajnama. Vjerovatno Ameri ne vole stvarne povijesne filmove. Pa i s prvi je jednva pokrio troškove snimanja.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/10/2011 : 15:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Stvarno ne znam zašto je tako loše prošao na blagajnama. Vjerovatno Ameri ne vole stvarne povijesne filmove. Pa i s prvi je jednva pokrio troškove snimanja.

ni ja ne znam..meni je film iz 2004 odlican a ova zadnja bitka je predobro snimljena..glumci isto odlicno izabrani..

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/10/2011 : 15:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Čak su se potrudili da bitku za San Jacinto prikažu vjerno. Možda su samo Santa Anu prikazali previše zlo.
http://www.youtube.com/watch?v=ZZdzHjEKy_w&feature=related

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/10/2011 : 15:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čak su se potrudili da bitku za San Jacinto prikažu vjerno. Možda su samo Santa Anu prikazali previše zlo.
http://www.youtube.com/watch?v=ZZdzHjEKy_w&feature=related

da a Ameri su sveci i cvice u pitaru..ali dobro to je tako..pobjednici pisu povijest..

Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 10/10/2011 : 17:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Meni su obe verzije filma Alamo drage, ali bit će mi još draže da imam strip na polici.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/10/2011 : 18:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ni ja ne znam..meni je film iz 2004 odlican a ova zadnja bitka je predobro snimljena..glumci isto odlicno izabrani..

Slažem se, ovaj novi je odličan film
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/10/2011 : 18:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@velka031

dobit ces po piksi..

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/10/2011 : 20:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

@velka031

dobit ces po piksi..

velka nam trlja sol na ranu.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/10/2011 : 22:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@velka031

dobit ces po piksi..

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/10/2011 : 08:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Uzeo na kioscima trojku! OČito je jedan dio stripova (MIki, Zagor) otišao u SNK, a PSDZ na kioske! Ovo je kraj jednog dijela sage o Mcdonaldovima, s opsadom Alama, jel tako? I mislim da ove priče nisu naknadno dovršavane, poput prijašnje četiri...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 11/10/2011 : 10:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Uzeo na kioscima trojku! OČito je jedan dio stripova (MIki, Zagor) otišao u SNK, a PSDZ na kioske! Ovo je kraj jednog dijela sage o Mcdonaldovima, s opsadom Alama, jel tako? I mislim da ove priče nisu naknadno dovršavane, poput prijašnje četiri...

Jel' to izašla trojka PSDZ?
Neka neko postavi sliku naslovnice ako je izašlo.
Da mi je znati kad će to stići u BG u striparnicu Darkwood.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/10/2011 : 10:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac
Jel' to izašla trojka PSDZ? Neka neko postavi sliku naslovnice ako je izašlo. Da mi je znati kad će to stići u BG u striparnicu Darkwood.

A što sam napisao gore u postu, možda da je izašla trojka i da sam je kupio na kiosku? U striparnicu ili još nije došla ili je samo nisu stavili gore. Naslovnica je od Komančera.

LMS izdanja:

Pirat:

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 11/10/2011 10:57:09
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 11/10/2011 : 11:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Hvala za naslovnice.
Uživam u naslovnicama dok ne bude u prodaji.
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000