forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Priče s Divljeg zapada
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/12/2011 : 13:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Mene više zanima kada će se to pojaviti na kioscima.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 08/12/2011 : 14:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Bude valjda do Božića.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/12/2011 : 14:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nakon pocetnog odusevljenja, moram priznati da polako gubim interesovanje u vezi ovog stripa poslije treceg broja. Nisam siguran da cu seriju i dalje uzimati.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/12/2011 : 15:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

nakon pocetnog odusevljenja, moram priznati da polako gubim interesovanje u vezi ovog stripa poslije treceg broja. Nisam siguran da cu seriju i dalje uzimati.

Pa poštarina je sigurno velika ako šalju do Švicarske.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/12/2011 : 15:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nema to veze sa postarinom, stvar je u tome da strip nije bas toliko zanimljiv da me zadrzi i u daljim epizodama.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/12/2011 : 15:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

nema to veze sa postarinom, stvar je u tome da strip nije bas toliko zanimljiv da me zadrzi i u daljim epizodama.

Ovo sam i ja primjetio, i to odmah posle prve epizode. Ako hocu da ucim istoriju Americkog divljeg zapada kroz strip, tu mi je Ken Parker, thank you very much.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/12/2011 : 15:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
@ace, meni nije toliko stalo do istorijskih dogadjaja, strip se drzi tih samo u grubim crtama. Prvi dio je bio zanimljiv i obecavajuci, drugi nesto manje interesantan, dok me treci ostavio ravnodusnim i nemam neku zelju da vidim kako ide dalje.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/12/2011 : 15:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Veliki problem bas u vezi ovog serijala sto je od strane nekolicine dizan u nebesa, bez nekog preteranog razloga, sem emotivnog & slicno. Tamo gde su velika ocekivanja, tu je i veliki pad. Ovo ma malo podseca i na VC & LL Kolor Tex kolekcionaraca od kojeg mnogi sada beze, sa razlogom. Ja sam pokusao da citam ovaj serijal pre 10tak godina, razocarao se i ostavio. Sad skupljam ovog Ludensovog, zapravo vise ga talozim. Citacu ga za par godina, kad se dodje do broja 30. Sto se samog seriala tice, ocekujem mnogo bolje epizode u kasnijem periodu, a ako ih ne bude zajeb

Edited by - kasper on 08/12/2011 15:22:38
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 08/12/2011 : 18:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
PSDZ meni su najdrazi Boneli serijal, kvalitetan vestern
Ali vecini mojih poznanika iz svijeta stripa nije ni u prvih 10
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 08/12/2011 : 19:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Ovo sam i ja primjetio, i to odmah posle prve epizode. Ako hocu da ucim istoriju Americkog divljeg zapada kroz strip, tu mi je Ken Parker, thank you very much.

Svaka čast Kenu, puno mi je bolji od PSDZ-a, ali teško ćeš naučiti širu povijest Divljeg zapada kroz njega, osim manjeg dijela koji se odnosi na 70-te godine 19.stoljeća.
PSDZ kasnije ima dosta zanimljivih epizoda. Nije ni "Alamo" tako loša glede povijesne pozadine.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/12/2011 : 19:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Sve se na kraju svodi na to da li ti se nešto sviđa ili ne.

Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 08/12/2011 : 22:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Ja sigurno ne odustajem.
Sve je stvar izbora.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/12/2011 : 22:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac

Ja sigurno ne odustajem.
Sve je stvar izbora.

+1

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 08/12/2011 : 22:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac

Ja sigurno ne odustajem.
Sve je stvar izbora.

+12.800

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/12/2011 : 23:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao i ja za Kena ,,ceo zivot pokusavam da ga citam i ne ide .Ma koliko sugestija imao o realnosti i vrhunskom scenariju stripa,ne ide pa ne ide.Mozda stvoris blokadu kao i ja prema Kenu i jebiga mozes ga jebati..Kupovao sam ga kao klinac ali ne znam jesam li procitao dva komada u cugu,moram da prekinem pa nastavljam i onda zaboravim da sam ga i citao.Pokusavao i pokusavao ali nikako ne ide..

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 08/12/2011 23:13:17
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 09/12/2011 : 00:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Veoma mi je smesno kada ovo citam,ljudi se ostrvili na ovaj jadni mali serijal.Tesko sa ovakvim mentalitetom mi mozemo da vidimo dalje od Texa i Zagora koje doduse obozavam ali su mi se izlizali do jaja.
Kada je njihov reprint stoti put onda je ladovina,nedamo ovim pricama ni da izadju prvi put.Po cemu sudite po 6 epizoda zar je ovaj danasnji Tex ili Zagor inace dobrim delom western nesto sveto ili vidim nesto novo.
Gadnije mi je da procitam Texa u unakrasnoj vatri bez ogrebotine po hiljaditi put i gomilu izlizanih fraza i dijaloga od svega ostalog.
Sada znam sta je zakon linca,i zasto masa podivlja,kazete nagovoreni ste ovo ono,veliki entuzijazam nema sta.Sta ste izgubili sa ove tri knjige nevinost,zasto ne pustimo da ovo izadje kada ce uopste vecina prestati da se vrti oko tri junaka i njihovih milionitih reprinta.
Cak sam siguran da dobra vecina kolekcionara ili ljubitelja stripa i ne posecuje bilo koje sajtove ili mozda nema kompjuter sto neznaci da ne kupuje stripove ili ne skuplja iste.nismo mi sud ovde.
Pratio sam razne diskusije o pravima zena,pravima dece pravima homosapiensa na paradu i vecina se ovde bori za neku humanost ili slobodu raznolikosti.fuj vidim koliko ima podrske da pruzimo sansu necemu novom i razlicitom.Strasno!!!Vidim samo bes i olajavanje.A novi i mladi strip izdavaci mogu da se obese pored vas.
Ako ste vi ovde predstavnici demokratije-cije onda se ja od vas ogranicavam javno.
Govor Rejsa Parkera u senatu o pravima i slobodama manjih strip serijala na ovim prostorima.Bez uvrede sloboda misljenja je zagarantovana.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 09/12/2011 : 00:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Cestitam izdavacima na odlicnom uvezu i otisku ovog izdanja. Kupovacu ovo do kraja jer zasluzujete svojim profesionalizmom i to mi je dovoljan garantan.U mom gradu vecina kolekcionara koje znam kupuje ovo izdanje,zar to nije dovoljan dokaz da je ovo dobro.Ako se u malom mestu kakvo je Kraljevo sigurno nadje 5-6 brojeva Prica sa Divljeg Zapada mogu zamisliti koliko se kupi u Beogradu,Zagrebu ili Novom sadu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18861 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/12/2011 : 02:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
teško je site nahranit!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/12/2011 : 08:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Puna podrška ovom izdanju, kupujem do kraja!
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 09/12/2011 : 08:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
imam ceo komplet crvenih pirata PSDZ i jako sam zadovoljan pricama...vrlo lep serijal
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 09/12/2011 : 10:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Izdanje SA je za 5.
Bilo bi još lepše da je svaka epizoda u posebnom stripu, sa svojom naslovnicom.

Ali svejedno podržavam i kupujem serijal.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/12/2011 : 10:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Veoma mi je smesno kada ovo citam,ljudi se ostrvili na ovaj jadni mali serijal.Tesko sa ovakvim mentalitetom mi mozemo da vidimo dalje od Texa i Zagora koje doduse obozavam ali su mi se izlizali do jaja.
Kada je njihov reprint stoti put onda je ladovina,nedamo ovim pricama ni da izadju prvi put.Po cemu sudite po 6 epizoda zar je ovaj danasnji Tex ili Zagor inace dobrim delom western nesto sveto ili vidim nesto novo.
Gadnije mi je da procitam Texa u unakrasnoj vatri bez ogrebotine po hiljaditi put i gomilu izlizanih fraza i dijaloga od svega ostalog.
Sada znam sta je zakon linca,i zasto masa podivlja,kazete nagovoreni ste ovo ono,veliki entuzijazam nema sta.Sta ste izgubili sa ove tri knjige nevinost,zasto ne pustimo da ovo izadje kada ce uopste vecina prestati da se vrti oko tri junaka i njihovih milionitih reprinta.
Cak sam siguran da dobra vecina kolekcionara ili ljubitelja stripa i ne posecuje bilo koje sajtove ili mozda nema kompjuter sto neznaci da ne kupuje stripove ili ne skuplja iste.nismo mi sud ovde.
Pratio sam razne diskusije o pravima zena,pravima dece pravima homosapiensa na paradu i vecina se ovde bori za neku humanost ili slobodu raznolikosti.fuj vidim koliko ima podrske da pruzimo sansu necemu novom i razlicitom.Strasno!!!Vidim samo bes i olajavanje.A novi i mladi strip izdavaci mogu da se obese pored vas.
Ako ste vi ovde predstavnici demokratije-cije onda se ja od vas ogranicavam javno.
Govor Rejsa Parkera u senatu o pravima i slobodama manjih strip serijala na ovim prostorima.Bez uvrede sloboda misljenja je zagarantovana.

stvarno se ponekad tako nalupas da bih najradije sam sebi udario samar zasto uopste citam tvoje postove.

Edited by - King Warrior on 09/12/2011 11:00:04
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 09/12/2011 : 11:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Više ćeš o tome naučiti kroz ovaj strip serijal...
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 09/12/2011 : 11:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

KP je odlican strip ali sto se istorijske podloge tice

Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 09/12/2011 : 15:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Ja sam počeo čitati ovaj serijal sa SA izdanjima i totalno se oduševio. Dajem im punu podršku za nastavak.
Da barem izlazi još više brojeva godišnje.
Ovaj strip je jedini kojeg sa nestrpljenjem čekam da se pojavi na kiosku (uzbuđen kao malo dijete), uz Zagora naravno.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000