Nego, pokazujem ja sinoc topic ortaku, iskidali smo se zivi od smejanja (zamalo da postanemo klinichki MRTVI:) i on chovek, slusha narodnjake i pusti mi ovo: http://www.youtube.com/watch?v=telOTzWtqXk
Ja sam budaaan jehej...A oci mi se zatarvajuu....aaaa idem ja da sapvaams
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Zanimljivo...ja sam uvek nocu ovde ali ne zalazim bas cesto u svastaru pa nisam video ovaj topic,a kao da je pravljen za mene.... Ja inace studiram,blago neslavno,a radim nocne smene u jednom beogradskom hostelu....
Kad ima strankinja onda je zanimljivo,ali buduci da je sad zimska sezona najcesce sam sam do nekih 5 ujutru a tek onda uhvatim sna,a inace mi je dozvoljeno da spavam na poslu lepo je videti da ima jos nocobdija!!!
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
ovo naravno postuje Alfred ,kao Brus navodno radi u hostelu, a svi znamo da `skace po krovovima Gotama`!
Otkud znas.....ko ti je rekao.... :))))))
E a na kontu hostela evo sad mi je tu neki simpaticni nemac koji govori srpski....a naucio je srpski da bi muvao neku curu odavde!!!!! Koliko su nam samo opasne zene
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
Pozdrav nočnim pticama. Evo stigli sa pijanke, popio samo dva piva. Bio sam još na kolekcionaru zbog nekih albuma, poslao par "nočnih poruka" i popričao sa Sigisom, koji još neumorno posprema stripove, eh nikad kraja pospremanju Tražio sam i par stripova koja mi fale, a i makedonskog Alan Forda-broj 1-Grupata TNT, samo ako ga uspijem dobiti?
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!