Grafički, tehnološki smjer Ti? Nešto u vezi informatike ili?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Veselo ide li? Ja evo nekako guran na drugoj godini... Očišćena cila prva i pola 3. semestra, pa eto.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ajd' bogati, polako, rješit će se to sve prije il kasnije, glavno je ne odustat
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Vjeruj mi bolje i jeftino vino neg doma ucit usrani asp
A u tri lepe, a sta ces voleti ako neces ASP? Tako lep i kul i koristan i zanimljiv predmet. Da si rekao "glupe baze" pa da i razumem... Osim ako nisi hardveras, onda je opravdano :P
Vjeruj mi bolje i jeftino vino neg doma ucit usrani asp
A u tri lepe, a sta ces voleti ako neces ASP? Tako lep i kul i koristan i zanimljiv predmet. Da si rekao "glupe baze" pa da i razumem... Osim ako nisi hardveras, onda je opravdano :P
Ma nisam u zivotu programirao dok nisam dosao na faks (ono nest malo sto smo u osnovoj radili u basic-u i pascalu sam vec i zaboravio), tak da mi to nije bila najjaca strana. A kod ASP-a nisam skuzio hashiranje, pa mi je odmah muka cim se sjetim toga i da cu to sad morat uciti.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Pajtos:Uhmm,procitao sam Druzinu Dardaneli,ko sad da doceka sledeci broj!dockE,ocemo na neku zurku da vatamo sveze kokice ili direktno u hitnu na transfuziju? kontraAstein:Kako 'oces,samo da ne naletimo ma neki kolac!Pozdrav,Paro!Kad se vratim,sredicemo strebere!
Pajtos:Uhmm,procitao sam Druzinu Dardaneli,ko sad da doceka sledeci broj!dockE,ocemo na neku zurku da vatamo sveze kokice ili direktno u hitnu na transfuziju? kontraAstein:Kako 'oces,samo da ne naletimo ma neki kolac!Pozdrav,Paro!Kad se vratim,sredicemo strebere!
Pajtose, ja te utepa tebe...opet si zajebao 'jednu stvar'...znas ti lepo, nemo' se pravis Tosha...zubonjo jedan belosveCki! Da pocistis lom sto si napraviJo u severnu kulu! I da vise ne dovlacis konkubine po dvorac...necu da ja zbiram qrtoni po tebe... OVO JE KULTNO MESTO, NEJE KUPLERAJ!