forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Nova tura Bookglobe
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 15/02/2009 : 17:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by kico

Durango:

O jebemu,zašto nisu ovo radili od početka?

zato šta na prethodne albume prava ima druga izdavačka kuća.

To pitanje sam postavio još prije nego što je Markos obrisao topic
Čini mi se da sva prava ima Soleil, pa ne vidim razlog da nisu krenuli od 1. albuma.
Evo link za svih 15 albuma sa njihove stranice
http://www.soleilprod.com/serie|219|DURANGO (copy/paste)
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 15/02/2009 : 18:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay

A Axle Munshine?

To izdaje Strip Agent,ne Bookglobe.

Zna li se kad ce,okvirno?

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/02/2009 : 19:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axle munshine

Okvirno,ove godine.
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 15/02/2009 : 22:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by axle munshine

Okvirno,ove godine.

Tjah...pa godine ionako sve brze prolaze,proci ce i ova,znaci docekacemo...
Thanks Kico...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/02/2009 : 23:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Nakon dugo vremena odlučio sam se za Lincolna i Adlera, a možda i Kookaburra

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/02/2009 : 00:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Jel' ima neko da preporuchi Belu tigricu? To deluje potencijalno ok.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 16/02/2009 : 01:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

+1
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/02/2009 : 14:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Preporučio ju je već The Hammer of Hell na drugoj stranici topica.
Što se mene tiče: onako.
Vjerujem da bi serijal mogao i postati dobar s vremenom.
Ovako dobiješ vrhunski crtež i krnjavu priču.
Da su bar izdali dva albuma odjednom,vjerujem da bi to djelovalo mnogo,mnogo bolje...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 18/02/2009 : 18:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
I Kookaburre došle na red.
Dok u regularnoj seriji moraš dobro pazit da znaš koju radnju točno pratiš,a svaka je dobra,drugi Universe je naprosto odličan album.
I scenaristički i crtački.
Ovi albumi su pravo osviježenje na tržištu ponude.
I vrlo je pametan potez što je izbačeno odjednom nekoliko albuma.
Tim potezom i čitanjem ulaziš u zamršeni svijet budućnosti i uživaš u odličnom crtežu koji nudi Crisse.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19518 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/02/2009 : 18:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
dobro si nas narajcao Kico...mislio samo uzet Duranga a sad...neznam što neću...i Soda mi je dobra...uh slatke muke...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 18/02/2009 : 18:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

dobro si nas narajcao Kico...mislio samo uzet Duranga a sad...neznam što neću...i Soda mi je dobra...uh slatke muke...

Nisam imao namjeru.Ovo pišem samo za potencijalne kupce,onako kako bih volio da meni netko napiše.
No,nije nužno,da ti & ja,ili ja i bilo tko,imamo sličan ukus što se tiče stripova.
Durango je dobar,vrijedi ga uzeti,imam samo jednu (sad već odgovorenu na pitanje) primjedbu u vezi njega.
Sodu sam čitao u Comic Stripu. Da su izašla dva albuma - uzeo bih oba.Ovako ću mu prepustit sudbinu sličnu Largu Winchu.
Sad mi dolazi Adler na čitanje,a volio bih kad bi mi netko preporučio valjaju li ostali albumi koje nisam kupio.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 18/02/2009 : 18:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
A to su ova dva:
Universal War One 1: postanak
Universal War One 2: plod spoznaje

Martin Milana ne kupujem,Murena mi je preporučena,a Theodorea Poussina nikako da uzmem,a Djole se kune da je odličan!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27632 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/02/2009 : 21:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
UWO je vrlo dobar ali jednu cjelinu(ajde,dio cjeline)čine prva tri albuma.Ja se mislim za Marvelovo izdanje(prva 3 albuma u HC).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 19/02/2009 : 10:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Preporučujem Martin Milana.

Ova dva nova albuma imaju bolji tisak (čistiji crtež i boje), crtež odličan, scenarij duhovit i zabavan.

Ako netko još ne zna, Godard je pisao scenarije za Astera Blistoka ('Le Vagabond des Limbes')

http://lambiek.net/artists/g/godard.htm

Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 19/02/2009 : 14:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Preporučujem Martin Milana.

Ova dva nova albuma imaju bolji tisak (čistiji crtež i boje), crtež odličan, scenarij duhovit i zabavan.

Ako netko još ne zna, Godard je pisao scenarije za Astera Blistoka ('Le Vagabond des Limbes')

http://lambiek.net/artists/g/godard.htm

Više o stripu Martin Milan pročitajte na: http://www.stomugromova.com/rubrike/tekstovi/tko-je-martin-milan.html
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/02/2009 : 14:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

UWO je vrlo dobar ali jednu cjelinu(ajde,dio cjeline)čine prva tri albuma.Ja se mislim za Marvelovo izdanje(prva 3 albuma u HC).

Onda da čekam treći album?
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 19/02/2009 : 15:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Kićo, da li možda znaš, zašto je uz ovaj 21 album Bookglobea naveden i Maslin Granko (negdje sam pročitao i da me ubiješ, ne sjećam se gdje)? Je li taj album malo kasni, ili je netko zabucao?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/02/2009 : 16:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nisi zabuca, ja san te zva na mob i reka da je najavljen... Bija je na popisu i sad gledam i ja, stvarno nema najave... a bija je 100%.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 19/02/2009 : 16:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Nisi zabuca, ja san te zva na mob i reka da je najavljen... Bija je na popisu i sad gledam i ja, stvarno nema najave... a bija je 100%.

quote:Originally posted by The Hammer of Hell

A za nas četvoricu šta čekamo Maslin Granka, šta je s njim?

Neznam točno. Vjerovatno ide u sljedećoj turi tj. krajem trećeg ili početkom četvrtog mjeseca...
SMG! PORTAL (urednik & webmaster) www.stomugromova.com

Sa topica o SMG-u. Sljedeća tura čega? Corto je trebao ići kao sljedeća tura, krajem 2., početkom trećeg.

www.stripgen.com

Edited by - The Hammer of Hell on 19/02/2009 16:47:45
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/02/2009 : 18:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ako sudim po jednoj pročitanoj epizodi, prvoj, u Comic Stripu onda mi je Soda ok. Čak za preporuku. Kako se dalje serijal razvija ne znam. Tu su pozvaniji Peyo i Pavel jer su ih pročitali više, ako san dobro skužija po postovima.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/02/2009 : 18:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Pročitao prvog Adlera.
I dok sam čitao imao sam prokleti deja vu da sam već to nekad,nekoć,jednom čitao.
Mladen kaže u Politikinom Zabavniku da je to izlazilo.
Možda tamo...ali znao sam svo vrijeme čitanja i kakva će biti radnja i kakav će biti kraj.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 20/02/2009 : 09:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Što se za Zagora ni u snu ne može reći...
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 20/02/2009 : 12:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey

Što se za Zagora ni u snu ne može reći...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/02/2009 : 12:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Još samo triba da mi se pojavljuje u snu

Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 27/03/2009 : 21:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:

Sinoć pročitao svih 5 albuma Lincolna u cugu.

Ljudi,ma to je fantastično!
Nisam mogao prestati čitati,a u par navrata sam se iskidao od smijeha!
Odlično!

Koliko toga ima još ili da li toga uopće ima još?

Potpisujem!

To je to. Upravo se crta 6. album.

Lincoln je remke djelo bez pogovora! Pametna prica sa neizmjernom dozom cninizma, crni humor do boli!

Upravo pročitao Lincolna. Stvarno strip do jaja!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000