Author |
Topic  |
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 20/05/2009 : 13:49:51
|
jel izlaze nova četiri bluberija sad za mafest? ima li neko provjerenu informaciju (kićo :P)? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 20/05/2009 : 21:14:32
|
Sa sajta SMG!...
ZANIMLJIVOSTI BY NEBULOZNI: Sillage, Navis i Belladona su albumi nešto većeg formata nego niz naslova koje smo sada objavili. Oni čekaju da se nakupi još albuma istog formata (u pripremi su) pa da budu otisnuti svi zajedno. Kada?... Teško je reći jer prije toga moramo izgurati 4 Corto Maltese naslova (kraj veljače, početak ožujka), 5 Marvel knjiga (krajem ožujka ili u travnju), niz novih integrala (5 novih integrala kao i nastavak dijela integrala započet ranije, koji idu krajem travnja, početkom svibnja), 5 Lucky Lukeova, (kraj svibnja, početka lipnja) 4 Iznogouda (kraj lipnja, početak srpnja), 2 Bluebbberyja, 2 Mladi Blueberry, 2 Maršal Blueberry, (kraj srpnja, početak kolovoza), 6 ili osam grafičkih novela (uključjuju Doba bronce, kao i neke posve nove naslove o kojima više možete čitati na portalu SMG!, kao i 2 g.n. pod nazivom RG, o čemo možete čitati na stripvesti, a što će sve biti objavljeno u rujnu). Dakle, već po ovome je jasno da će neki naslovi morati pričekati drugu polovicu godine, a možda ni tada neće doći na red jer smo ove godine zagrizli prilično (izgleda nekih sedamdesetak albuma, znači, oko 1,5 strip album tjedno) pa se može dogoditi da slaba prodaja uspori cijelu produkciju. Ali siguran sam da se to neće dogoditi s obzirom na interes i kupovnu moć ljubitelja stripa. |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
Posted - 20/05/2009 : 23:41:50
|
Cuo sam da je Silage i Navis nesto slicno, ili cak isti serijal, ali sta se prvo cita ako je tako?
|
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27621 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 21/05/2009 : 06:51:33
|
quote: Originally posted by Obelix
Cuo sam da je Silage i Navis nesto slicno, ili cak isti serijal, ali sta se prvo cita ako je tako?
Silage možeš i čitaj posebno.Navis je mladost glavne istoimene junakinje iz Sillagea. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
Posted - 21/05/2009 : 10:46:56
|
quote: Originally posted by jaki Silage možeš i čitaj posebno.Navis je mladost glavne istoimene junakinje iz Sillagea.
Hvala |
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts
Posted - 21/05/2009 : 18:55:28
|
quote: Originally posted by I like girlz
ne benda nas niko za bluberija...
Pa lepo pise kad i koliko... 2 Bluebbberyja, 2 Mladi Blueberry, 2 Maršal Blueberry, (kraj srpnja, početak kolovoza) |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Posted - 21/05/2009 : 19:39:08
|
quote: Originally posted by axle munshine
Pa lepo pise kad i koliko... 2 Bluebbberyja, 2 Mladi Blueberry, 2 Maršal Blueberry, (kraj srpnja, početak kolovoza)
loša vijest, u smislu da sam makar 2 nova bluberija očekivao sad za mafest... btw, gdje to piše? |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 21/05/2009 : 19:58:24
|
Sa sajta SMG!...
2 Bluebbberyja, 2 Mladi Blueberry, 2 Maršal Blueberry, (kraj srpnja, početak kolovoza),
Odlicno! |
Edited by - dsormaz1 on 21/05/2009 19:58:47 |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 21/05/2009 : 21:05:29
|
Stara je vijest da dolaze po 2 albuma iz svake sage, ali KOJI albumi? Dali će nastaviti serijal o indijancima (Fantomsko pleme, itd.), hoće li objaviti zadnji album koji dolazi poslije Dusta(Apachi), hoće li započeti serijal odpočetka sa Fort Navaho, hoće li objaviti bilo koju od prvih 12 epizoda, hoće li Mladi Blueberry ići odpočetka ili će se nastaviti sa šestim albumom, zašto odmah ne objave sva tri nastavka Marshall Blueberryja pa da smo barem s tim gotovi, hoće li objaviti Chihuahuu Pearl i Čovjeka vrijednog 500 000$ u HC formatu, hoće li, hoće li...?
Ako će albumi biti objavljeni za dva-tri meseca, onda valjda znaju o konim je albumima riječ. Mislim jbga, ako će kasniti - n prvi ni zadnji put, valjda neće biti veliko zakašnjenje, ali onda barem možemo znati što kasni.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27621 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 21/05/2009 : 21:25:33
|
Postoji ekipa koja zagovara Texa od prvog broja. Ja ih podržavam makar to ne bi kupovao Ali mislim da bi sada Blueberry od prvog broja(odnosno da sada u dve-tri ture kronološki izbace prvih 12 epizoda)imao dovoljno ozbiljnih kupaca. |
|
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts
Posted - 21/05/2009 : 21:42:13
|
quote: Originally posted by mladjo
Postoji ekipa koja zagovara Texa od prvog broja. Ja ih podržavam makar to ne bi kupovao Ali mislim da bi sada Blueberry od prvog broja(odnosno da sada u dve-tri ture kronološki izbace prvih 12 epizoda)imao dovoljno ozbiljnih kupaca.
Imas trenutno dva Marketprintova c/b integrala sa prvih sest epizoda,eto hronologije,i to jos u HC...Od Bookglobea ove godine ocekujem,iz redovne serije,Fantomsko pleme i Poslednju kartu... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 21/05/2009 : 22:43:11
|
Preferiram boju kod Blueberryja. Inače, mislim da će se sa izdavanjem na duže vrijeme ići na ovu shemu 2*2*2 Zašto tako mislim? Pozabavimo se malo nagadjanjem. Činjenica je da su albumi Dečjih novina ipak još lako nabavljivi i da ih starija generacija, koja pretežno čita ovaj strip, ima. Nadalje, sve su te epizode izašle po više puta svuda i u c/b varijanti, tak da ih ima napretek. S druge strane, ako se ne varam, Mladi Blueberry ima jedno desetak epizoda koje nikad nisu objavljene na ovim prostorima, a i Marshal Blueberry je (osim dve epizode u Comic Stripu, koje su vrlo kvalitetno odrađene i piratskog albuma koji je živi užas)poprilično deficitaran po tom pitanju. Tako da je moje, dakle osobno, mišljenje da se ovako izdavaču više isplati - dve epizode koje su već izašle plus dve, odnosno kada se ispuca Marshal 3-4 epizode koje su novina na ovim prostorima(ili 3*3 ili kak već) Mislim, da se razumijemo, i albume DN-a nema dosta kupaca tako da bi i oni sigurno bili dosta traženi, ali ipak bi, naravno, veća potražnja bila za neobjavljenim epizodama.
|
|
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts
Posted - 21/05/2009 : 22:53:59
|
Slazem se da treba forsirati epizode neobjavljene do sada u albumima...zato sam se i izjasnio onako za redovnu seriju... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27621 Posts
Posted - 22/05/2009 : 01:35:28
|
Postoji ekipa koja zagovara Texa od prvog broja. Ja ih podržavam makar to ne bi kupovao Ali mislim da bi sada Blueberry od prvog broja(odnosno da sada u dve-tri ture kronološki izbace prvih 12 epizoda)imao dovoljno ozbiljnih kupaca.
ne zovi đavla,pustimo ih da dovrše ovo započeto sa fantomskim plemenom do arizone love a onda neka idu na početak. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 22/05/2009 : 03:48:01
|
zna li se kako stoje stvari sa vec objavljenim bluberijima na lageru.imam dosta propusta pa da znam jel treba kupovati sto pre |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 22/05/2009 : 10:00:02
|
"Chihuahua Pearl" i "Čovjek vrijedan 500 000$" su rasprodani i mogu se naći samo po aukcijama i ako naletiš na koji po striparnicama. Za ostale nisam ziher, ali mislim da ih ima dovoljno, naročito ovih zadnjih tura. |
|
 |
|
Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 22/05/2009 : 14:33:00
|
Tako je u potpunosti se slažem! |
Oj, budi svoj! |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Posted - 22/05/2009 : 15:08:10
|
Pa lepo pise kad i koliko... 2 Bluebbberyja, 2 Mladi Blueberry, 2 Maršal Blueberry, (kraj srpnja, početak kolovoza)
loša vijest, u smislu da sam makar 2 nova bluberija očekivao sad za mafest... btw, gdje to piše?
Citas li ti postove uopste,pa rekoh da je na SMG portalu... http://www.stomugromova.com/strip-izdanja/album-izdanja/bookglobe-predstavlja-novi-strip-albumi.html
ma ne čitam, nego "upadnem" tu i tamo 
usput, možda si pogrešan link copy/paste, jer na tom koji si stavio nigdje se ne spominje najava bluberija... |
Edited by - I like girlz on 22/05/2009 15:12:22 |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts
Posted - 22/05/2009 : 17:48:53
|
loša vijest, u smislu da sam makar 2 nova bluberija očekivao sad za mafest... btw, gdje to piše?
Citas li ti postove uopste,pa rekoh da je na SMG portalu... http://www.stomugromova.com/strip-izdanja/album-izdanja/bookglobe-predstavlja-novi-strip-albumi.html
ma ne čitam, nego "upadnem" tu i tamo 
usput, možda si pogrešan link copy/paste, jer na tom koji si stavio nigdje se ne spominje najava bluberija...
Ma nije nego,em uskaces zbrda zdola na postove a onda ti ni link ne valja...pogledaj skroz dole na stranici pa se uveri... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
Topic  |
|