Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Gaston
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/02/2009 : 23:42:57
|
Doslo je vrijeme i za najavu novog albuma Spiroua i Fantasija pod naslovom: "Tora Torapa"!![](icon_smile.gif)
Naime, rijec je o 23. albumu prema originalnoj numeraciji, a potpisuje ga Jean-Claude Fournier.
Hvala od srca Melini na dizajnu; Darku na prijevodu, redakturi i lekturi; Bobu na upisu; Kowalskom na tekstu za straznju koricu te svima ostalima koji su na bilo koji nacin potpomogli ovo izdanje! Znam da se ponavljam, ali zaista ste najbolji!!!![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile.gif)
Jos jednom, Dado i ja posebno se zelimo zahvaliti svima vama koji citate nasa izdanja jer da nije vas nista od ovoga ne bi bilo moguce! Hvala vam do neba!!!![](icon_smile_approve.gif)
Inace, cijena u striparnici Libellus u ZG-u bit ce 90 kuna.
![](http://img267.imageshack.us/img267/4906/spirou23naslovnica1fq3.jpg)
![](http://img119.imageshack.us/img119/5576/spirou23naslovnicawebxa2.jpg)
|
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/02/2009 : 08:41:41
|
velik preskok ali neka je...bravo za Spiroja. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
KuntaKinte
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/MisterO-avatar(1).jpg)
Serbia
1706 Posts
Member since 25/09/2007 |
Posted - 02/02/2009 : 11:06:26
|
Veri najs. Ali stvarno, da li postoji ikakvo objašnjene vezano za redosled objavljivanja epizoda? |
Dosta je bilo praštanja! |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 02/02/2009 : 13:49:19
|
Kombinacija svega. Davno potpisani ugovor, tada dostupni materijali, neobjavljene epizode itd...
Ubuduce cemo vjerojatno ici strogo po redu. Dakle, do sada smo objavili originalne brojeve 1, 2, 4, 5, 7 i 23 sto znaci da ce sljedeci brojevi koje cemo objaviti biti 3, 6, 8, 9 itd. Doduse, mozda bude i malog odstupanja (kao uostalom i s ovom 23-com), ali ne nekoga pretjeranog.![](icon_smile_wink.gif) |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
Aftermath
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/5(1).jpg)
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
Posted - 02/02/2009 : 13:59:35
|
Moram priznati da nikada nisam čitao ovaj strip, iako mi djeluje zanimljiv. Gledao sam par puta onaj crtić Marsupilami koji mi i nije nešto. To je onako više dječji strip? |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/02/2009 : 14:05:35
|
Ni najmanje. Evo, imaš ovde textić (koji je malko zastareo, ali će poslužiti).
http://www.stripovi.com/spi.asp |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/02/2009 : 14:37:08
|
Bravo momci! Jupi! Super! Samo naprijed! Idemo do kraja! Napad! Juuuriš! Izdržite do zadnje kapi krvi! Pazi,Mirko,metak! Hvala,Slavko,spaso si mi život!
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/02/2009 : 14:37:42
|
Možda uzbunim duhove ali meni je Fournier dostojan nasljednik Franquina, na trenutke i više od toga pa mi sasvim odgovara ovo priskakanje.![](icon_smile_big.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/tenay.gif)
Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
9019 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 02/02/2009 : 15:42:23
|
Da li se u Srbiji negde mogu naći prethodni albumi? Alan Ford ih nema? Možda Darkwood? Hoće li ih biti? Da li se negde mogu videti naslovnice svih? |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
Raspucin
Senior Member
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 15/03/2009 : 14:19:29
|
quote: Originally posted by Gaston sto znaci da ce sljedeci brojevi koje cemo objaviti biti 3, 6, 8, 9 itd. Doduse, mozda bude i malog odstupanja (kao uostalom i s ovom 23-com), ali ne nekoga pretjeranog.![](icon_smile_wink.gif)
ajde nek bude:) i to bash brutalnog:)pPP onomad sam ischitao The Dream Machine, scanlation 46og albuma i to mi je, za razliku od ovih startnih, vetj bilo interesantno i DEFINITIVNO drugachije negoli shto smo navikli od Spiroua. ok, jeste to bio neuspeo experiment posle koga su shutnuli Toma i Janrya ali koga briga kad je meni ovo dopadljivo i kad mi se ne da chekati godinama na pochetak epizoda koje me interesuju:) malo sam shmeknuo i te kasnije brojeve i ekipa Munuera&Morvan(Navis) se chini da odlichno radi posao. modernije, zabavno a opet u duhu serijala. predlazem izokrenuti Nik Rajder sistem - tri stare i jedna(moze i dve, ne bunim se:) nova epizoda godishnje. chisto da imam neshto i ja da kupim:)
fala na paznji. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
Lex
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/cemmanx3.jpg)
Serbia
194 Posts
Member since 12/09/2004 |
Posted - 19/03/2009 : 05:34:58
|
quote: Originally posted by BlekenDekara onomad sam ischitao The Dream Machine, scanlation 46og albuma i to mi je, za razliku od ovih startnih, vetj bilo interesantno i DEFINITIVNO drugachije negoli shto smo navikli od Spiroua. ok, jeste to bio neuspeo experiment posle koga su shutnuli Toma i Janrya ali koga briga kad je meni ovo dopadljivo i kad mi se ne da chekati godinama na pochetak epizoda koje me interesuju:) malo sam shmeknuo i te kasnije brojeve i ekipa Munuera&Morvan(Navis) se chini da odlichno radi posao. modernije, zabavno a opet u duhu serijala. predlazem izokrenuti Nik Rajder sistem - tri stare i jedna(moze i dve, ne bunim se:) nova epizoda godishnje. chisto da imam neshto i ja da kupim:)
Ovo bi zaista bilo super. :) Chak mi se i ritam 3 stare + 1 nova chini vrlo fer i korektnim. |
Kick You Down Like Gravity! |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/03/2009 : 06:32:51
|
quote: Originally posted by kico
Moj primjerak stigao sinoć.![](icon_smile.gif)
Evo i ja se pridruzio ekipi s prva tri broja za pocetak. Sta je jos izaslo sa Spirouom? Jel' stigli Mr No 23,24; Demian 7-9; Magicni 17-20.Znam da je Tex 19,20 vracen u stampariju![](icon_smile_disapprove.gif) Oduzi mi se ovo cekanje. Jos smo u prosloj godini po onome sto je planirano a vec je kraj marta![](icon_smile_disapprove.gif) |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 19/03/2009 : 15:04:17
|
quote: Originally posted by Tex Willer Sta je jos izaslo sa Spirouom? Jel' stigli Mr No 23,24; Demian 7-9; Magicni 17-20.Znam da je Tex 19,20 vracen u stampariju![](icon_smile_disapprove.gif) Oduzi mi se ovo cekanje. Jos smo u prosloj godini po onome sto je planirano a vec je kraj marta![](icon_smile_disapprove.gif)
Izašao je samo Spirou. Jebiga,nisu momci iz Libellusa platili da im štampaju falične primjerke. Nažalost,moramo još čekati. A znate onu narodnu : "Strpljen - spašen".
![](icon_smile_approve.gif) |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 15:17:54
|
bolje malo kasnije pa odštampano ko treba nego na vrat na nos...šteta bi bilo da prekrasnu kolekciju kvare falični primjerki. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/03/2009 : 16:26:18
|
quote: Originally posted by kico
Izašao je samo Spirou. Jebiga,nisu momci iz Libellusa platili da im štampaju falične primjerke. Nažalost,moramo još čekati. A znate onu narodnu : "Strpljen - spašen".
![](icon_smile_approve.gif)
More kad se vidimo sledeci put,onom Gastonu ima sve kosu da pocupam. Sve od NN iz prosle godine je izaslo,tu ne prave falicne primerke![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 19/03/2009 : 16:55:44
|
quote: Originally posted by teller
bolje malo kasnije pa odštampano ko treba nego na vrat na nos...šteta bi bilo da prekrasnu kolekciju kvare falični primjerki.
Apsolutno se slažem. |
|
mateus82
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/HRV_3(1).jpg)
Croatia
265 Posts
Member since 19/11/2004 |
|
Obelix
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/j82q1z.jpg)
Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
Posted - 14/04/2009 : 15:28:35
|
Da li su ove epizode Spiroua objavljene negde u starijim edicijama, Stripoteci, Biser stripu? Jedna naslovnica mi je poznata-gljivom protiv diktatora. Imam onih 8 albuma od Decijih Novina, poklapa li se neka prica sa njima? |
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|