ZAKON PUSTINJE (Mauro Boselli / Alfonso Font) iz 2000. ZADATAK U SIERRA VISTI (Claudio Nizzi / Andrea Venturi) iz 2001. dvije su epizode koje ce svjetlo dana ugledati u cetvrtom almanahu Texa Willera, a povezat ce ih fenomenalan tekst Zeljka Vele!
Cijena ovog izdanja u strip knjizari Libellus bit ce 90 kuna. Prije nego netko upita zasto 5 kuna vise od prethodnog, to je iznimka, zbog nesto veceg broja stranica i ukupnih troskova koje je ovo izdanje ima.
Gaston i ja se zahvaljujemo Doku Lesteru, Silviji, Dekari, Melini, Mirni, Zeljku Veli i svim ostalim suradnicima koji su nam pomogli pri izradi ovog odlicnog izdanja.
Ocekujemo ga u prodaji za 2 tjedna...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Originally posted by mladjo Ak Texa ovaj metak ne sjebe, neće ga nikad ništa.
Pazi ovako... Tex i Brka su bili u "šteti" kod dve bliznakinje Posle provoda se ispostavilo da čekovi koje su dobili kao nadoknadu nemaju pokrice Brka je odlučio da upuca onu debelu što beži a Tex ovu sisatu što vrišti
U Boneliju su se izvinjavali zbog ovog crtača amatera (neki CVILLA), koji je citaoce doveo u zabludu da drugari Tex i Brka pucaju jedan na drugog.
Koliko sam video na "uBC fumetti" - 87 % čitalaca je oprostilo ovu gresku neiskusnom crtaču a 13 % je smatralo da je neoprostiva greska što ova plavuša nije obnažena
Originally posted by hrvoje23 I ja sam mislio da ce biti ona druga, ali sad kad vidim ovu cijelu, sa zadnjom str., ipak je ova (neznam zasto ) bolja...
Pa i meni je bilo čudno što su stavili ovu, ali sad se zna razlog. Dovoljno da je neka ženska na naslovnici.