Ja trosim puno oko 2000 do 3500 dinara.Ljudima koji imaju mesecne prihode,ovo se mozda(mozda) ne cini puno,ali ja imam 13 godina i dzeparac od 1500 dinara mesecno.Nekad dobijem strip za dobre ocene ili tako nesto,ali uglavnom moram sam da se snalazim(prodam neki strip koji mi ne treba)
ukljuci privatne poruke. i ja sam iz cuprije, pa ako si raspolozen za razmenu ili trgovinu mozemo saradjivati.
Pajtose toliko te nerviraju moji topici da ne možeš da ih smisliš,a onda daješ iscrpan odgovor u kome nisi jedino pomenuo šta si doručkovao...ma uživaš ti da mi daješ odgovore nego se foliraš malo...al ajde nema veze. ..
Pa,bilo je kobasice uprzene s' kiselom paprikom(przene u masti,sve onako da curi niz bradu kad jedes... )domaceg,masnog sira,kiselog krastavca,krigle "Lav" piva...hm,dorucak na stranu,taman posla da me tvoji topici nerviraju,Inz!Samo sam dao odgovor na pitanje...posto je pitanje bilo bolno,takav je i odgovor! Inace,redovno se odusevljavam tvojim topicima! Evo,kao dokaz privrzenosti,odsad cu bojkotovati izvesnog Samuraja!
Hmm... nisam siguran koliko u procentima, ali trosim oko 200-250 evra mesecno.
...a zivis u Srbiji? Ti si neki milioner,barem za uslove dole
Ma nije to neka velika kinta. Drugar mi radi u nekoj menadzerskoj firmi i ima platu oko 1000 evra mesecno. Mozda je cudno jer sam student, ali do skora sam radio dva posla.
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
trosim koliko mogu da odvojim, da mogu sigurno bih kupovao 90% sadrzaja koje nude. Izvlace me skenovi, ne zato sto ne volim pravi strip vec zato sto ne mogu stici sve procitati. Znam da ima ljudi koji znaju preseravati o pravim kolekcionarima koji ne zale pare za strip, ali to je iz ne znanja o zaradi drugih ljudi.
Ne zarađujem nego studiram. Od kiosk izdanja uzimam sve od Texova, Dilana, Zagora, MN, MM i AF superklasik, priče broja 1 i magmanus Nikad ne znam kad naručujem. Mogu danas, ali mogu i sutra. To je nepredviđeno. Čekam Neustrašive ljude da izađu. Uglavnom sam se odrekoa brzo Bleka i Marka jer sam prema njima osječao samo nostalgiju.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...