ovo je bio prvi eurosong kojeg sam pogledao od pochetka do kraja....chisto da vidim shta che sve biti,nikad vishe.A Tv mi je u funkciji 5 sati mjesechno..
dobar si.meni bi utrnija mozak
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
mala je bombon, a pjesmica je sasvim ok predobra za eurosong, lijepo da je pobijedila gledao sam od pola pa do kraja, i mogu samo reći da su ove balkansko-kavkasko-ruske države bile 'zabavne' za gledat majko mila
if you tolerate this, then your children will be next
Nisam slušao sve pesme jer nisam pratio prvi izbor a i jučer sam gledao samu našu i Hrvatsku a onda sam preklapao po kanalima ali od onog ašto sam video mislim da če pobijediti RUMUNJSKA jer ima pravi EUROVISION SOUND (iako se u poslednjih godina to nekako promjenilo recimo grupom Lordi,....i sve preokrenulo na glavu) ali mislim da če se ove godine vratiti "korijenima" eurosonga i onda bi mogli pobijediti ovi Rumuni,....
samo da se pohvalim,da sam bio vrlo blizu,Rumunjska je bila treča,do drugoga mesta im nije dosta falilo.... znači da se ipak razumem u muziku..... Njemačke uopšte nisam čuo prije toga tako da možda bi ja i njih imao za favorite no nema veze,Njemačka pijesma mi se isto tako sviđa i drago mi je zbog njih da su pobijedili
mala je stvarno lepa ali se ne mogu oteti dojmu da izgleda ko neka tajnica kod Gestapa u nekom njemačkom bunkeru 1945 godine.....(znam čudna usporedba ali stvarno mi izgleda ono odjevena je "čudno" "nekako uniformirano za tajnicu",frizura kao i styling (crveni ruž koji je nosila na eurosongu) je taman iz doba 1940-1950,....
Originally posted by 1Euro mala je stvarno lepa ali se ne mogu oteti dojmu da izgleda ko neka tajnica kod Gestapa u nekom njemačkom bunkeru 1945 godine.....(znam čudna usporedba ali stvarno mi izgleda ono odjevena je "čudno" "nekako uniformirano za tajnicu",frizura kao i styling (crveni ruž koji je nosila na eurosongu) je taman iz doba 1940-1950,....
Imaš neki čudan pogled na ženske komade, samo zato što je iz Njemačke ne mora odmah asocirati na gestapo i uniformiranu tajnicu iz Alo, Alo... Crveni ruž je naprptiv danas - in.
No, pjesma mi nije loša, catchy refren, neobičan izražaj, i bez kiča, jednostavna pjevačica. Bili su mi još dobri ekipa iz Islanda, a i ovi rockeri iz Turske nisu slabi...
gledao sam 5,6 zadnjih pjesama, svidila mi se rumunjska, Danska, Njemačka, pa čak i francuska. onaj cirkus i klaUNOVI u Španjolskoj pjesmi su glupost večeri.
Originally posted by 1Euro mala je stvarno lepa ali se ne mogu oteti dojmu da izgleda ko neka tajnica kod Gestapa u nekom njemačkom bunkeru 1945 godine.....(znam čudna usporedba ali stvarno mi izgleda ono odjevena je "čudno" "nekako uniformirano za tajnicu",frizura kao i styling (crveni ruž koji je nosila na eurosongu) je taman iz doba 1940-1950,....
Imaš neki čudan pogled na ženske komade, samo zato što je iz Njemačke ne mora odmah asocirati na gestapo i uniformiranu tajnicu iz Alo, Alo... Crveni ruž je naprptiv danas - in.
No, pjesma mi nije loša, catchy refren, neobičan izražaj, i bez kiča, jednostavna pjevačica. Bili su mi još dobri ekipa iz Islanda, a i ovi rockeri iz Turske nisu slabi...
da se ne razumijemo naopako,nemam ja ništa protiv Njemaca,čak imam rodbinu u Njemačkoj a i moji korijeni potiču iz Njemačke jednom davnom (sudeči po mom prezimenu) ali ja sam stvarno ovako doživeo ovu djevojku,kao tajnicu gestapa u stiyling smislu,....ja nju vidim tako haha. Baš sam dobio asocijaciju na njezinu odječu,frizuru i taj crveni ruž(pretjerano crveni,koji je nosila na eurosongu a u ovom klipu se ne vidi jer je to spot).... Inače volim da promatram ljude kroz svoje neke okvire,recimo ja i inače dosta ljudi koje vidim ja ih pokušavam ubaciti u neki film npr,u neku priču,....promatram kako su odjeveni,kakav imaju stil,kako se ponašaju,kakav im je karakter,....možda je to zbog toga jer sam pisac pa mi treba dosta ljudi koje onda ubacim u svoje priče u knjigama a pošto da se nitko ne prepozna ja sve to treba da iskombiniram i upotrebim maštu što mi i nije problem haha.....ili to ili mi je dosadno pa tako da mi prođe vrijeme.Recimo to je dobro i za "ice breaker" kada upoznaš na nekom tulumu neku djevojku,pa joj priđeš i trebaš nešto da započneš priču i tako. Zbog toga su mi super serije kao što su Seinfeld i bez oduševljenja molim jer meni je zakon ova situacijska komedija,....ono pričaš gluposti ili ne važne stvari sa potpunim neznancima....Jerry Seinfeld i Larry David su legende!!!!!!
ovo je bio prvi eurosong kojeg sam pogledao od pochetka do kraja....chisto da vidim shta che sve biti,nikad vishe.A Tv mi je u funkciji 5 sati mjesechno..
Gledao sam ga sa drugom i crkavali smo od smijeha,imitirali glasove,plakali francuzima,chudili se smjelosti i banalnosti ukrajinaca,pljuvali po tekstovima etc...
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Ja sad tek cuo pobednicku pesmu, EXTRA JE ! ! ! Super mi ritam, super glas, super ribica...
veoma podseca na svetski priznatu umetnicu"bjork".
Omg,nemoj bogohuliti,podsjecha na mjeshavinu lilly allen i amy whinehouse ili kako vech.Ne zna jezika na kojem pjeva,vech je izashao snimak nje gole,bash ukusno
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Originally posted by 1Euro da se ne razumijemo naopako,nemam ja ništa protiv Njemaca,čak imam rodbinu u Njemačkoj a i moji korijeni potiču iz Njemačke jednom davnom (sudeči po mom prezimenu) ali ja sam stvarno ovako doživeo ovu djevojku,kao tajnicu gestapa u stiyling smislu,....ja nju vidim tako haha. Baš sam dobio asocijaciju na njezinu odječu,frizuru i taj crveni ruž(pretjerano crveni,koji je nosila na eurosongu a u ovom klipu se ne vidi jer je to spot)....
Uglavnom fulao si u potpunosti... Niti je imala strogo držanje, niti krutu uniformu već jednostavnu haljinu i british naglasak plus modernu šminku. I tebe to podsjeti na gestapo tajnicu? Ajme. Žena mi je imala sličan styling i haljinu zadnji put na svadbi i mislim da je niko nije poistovjetio s gestapo tajnicom!
Evo SS djevojaka...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Gledao sam ga sa drugom i crkavali smo od smijeha,imitirali glasove,plakali francuzima,chudili se smjelosti i banalnosti ukrajinaca,pljuvali po tekstovima etc...
Uglavnom fulao si u potpunosti... Niti je imala strogo držanje, niti krutu uniformu već jednostavnu haljinu i british naglasak plus modernu šminku. I tebe to podsjeti na gestapo tajnicu? Ajme. Žena mi je imala sličan styling i haljinu zadnji put na svadbi i mislim da je niko nije poistovjetio s gestapo tajnicom!
Eto vidiš da si se super zabavio
Originally posted by 1Euro da se ne razumijemo naopako,nemam ja ništa protiv Njemaca,čak imam rodbinu u Njemačkoj a i moji korijeni potiču iz Njemačke jednom davnom (sudeči po mom prezimenu) ali ja sam stvarno ovako doživeo ovu djevojku,kao tajnicu gestapa u stiyling smislu,....ja nju vidim tako haha. Baš sam dobio asocijaciju na njezinu odječu,frizuru i taj crveni ruž(pretjerano crveni,koji je nosila na eurosongu a u ovom klipu se ne vidi jer je to spot)....
Evo SS djevojaka...
ne mogu se nikako slčožiti sa tobom. Jer to što si ti okačio to je sprdačina na gestapo tajnice,i on eu stvarnosti nisu bile ovako odjevene,nego je to zajebancija. A ja sam ti mislio kako su u stvarnosti bile odjevene i koji stil su furale. Eto na kratko možeš vidjeti na ovom linku
inače ja sam i mislio na tajnicu recimo baš iz ovog filma der untergang ali se ovdje na tom klipu i n evidi sasvim dobro ali trenirano oko kao što je moje odmah to zapazi inače takav stil su furale i glumice tog vremena koji sam ja spomenuo 1940-1950 kao što su bile Marlena Dietrich,Rita Harlow,....
iako ima dosta crno bijelih fotografija ipak se može uočiti ovaj pretjerani crveni ruž,a pogledaj i frizure i styling,.....
Naravno da ta njemica Lena ili kako se zove da nije ona baš kao ove na tom linku ali kažem ti da mene njezin stil podseča na ove i siguran sam da su i kod Gestapa u to vreme d asu se tajnice ovako odjevale a ne samo kod gestapa nego i u američkoj vojsci npr samo što su one osim crvenog ruža nosile haljinice svijetlih boja,dok se njemice nisu znale oblačiti haha pa je kod njih uvek sve tamno,bar u ta doba za vreme gestapa.....
a sad pogledaj ovaj link od ove njemice na eurosongu pa češ vidjeti da je u spotu imala tamno smeđu boju a sada nosi crnu,onaj pretjerani crveni ruž i frizura,...sve ukupno podsječa na gestapo tajnice haha,ali u pozitivnom smislu. Ne pričamo sada o politiki,i tajnice ko tajnice one nisu krive za sve te loše stvari iz drugog svijetskog rata,nego samo o stilu koji su furale i na koji mene podsječa ova Lena ili kako se zove. Inače djevojka je lijepa i meni je njezin stil skroz ok.