EMPEROR OF THE NORTH ERNEST BORGNINE I LEE MARVIN, KEITH CARRADINE izvrstan film ROBERTA ALDRICHA IŠAO KAO "JEDAN VLAK ZA DVIJE BITANGE" I "JEDAN VLAK ZA DVIJE SKITNICE"
Treba mi pomoć sjetit se još jednog filma. Noć je, obitelj se vozi u autu skoro ili cijeli film i neki crni kadilak ih prati, oni izgubljeni...ima par mrtvih....star film oko 10ak godina.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Evo opet mi treba jedan film. Glavna uloga Corbin Bernsen, al ne mogu pronać film na Imdb. Zarobljen od nacista koji pokušavaju izvuć od njega kad se planira napad na Normandiju, ali glume da se sve vec to odigralo i da je on samo u bolnici za oporavak.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Opet mi treba jedan naslov filma i opet se radi o vlaku. Neka 2 zaražena čovjeka uđu u vlak i među putnicima se zaraza brzo raširi, te vlasti naređuju da se vlak ne zaustavlja i planiraju ga srušit na nekom starom mostu. Na kraju, zaraza se povuče, al vlak se ipak sruši. Stari film...vjerovatno iz početka 70-ih, mozda i ranije.
Opet mi treba jedan naslov filma i opet se radi o vlaku. Neka 2 zaražena čovjeka uđu u vlak i među putnicima se zaraza brzo raširi, te vlasti naređuju da se vlak ne zaustavlja i planiraju ga srušit na nekom starom mostu. Na kraju, zaraza se povuče, al vlak se ipak sruši. Stari film...vjerovatno iz početka 70-ih, mozda i ranije.
Evo opet mi treba jedan. Egipatski đir, neka sedmorica se opet udružuju nakon dosta godina od zajedničkih akcija, u osvajanje neke kule na brdu kojoj je težak pristup.Ma sjetim se nekog filma iz djetinjstva i kako ću ga sad nać? Imam samo par slika u sjećanju. :)
Evo opet mi treba jedan. Egipatski đir, neka sedmorica se opet udružuju nakon dosta godina od zajedničkih akcija, u osvajanje neke kule na brdu kojoj je težak pristup.Ma sjetim se nekog filma iz djetinjstva i kako ću ga sad nać? Imam samo par slika u sjećanju. :)
Cisto da iskoristim topik, trazim tri filma. U jednom glumi Fara Foset i koliko se secam ubija neku decu. U drugom se radi o kolekcionaru stripova koji pripoveda o rivalitetu dva comic-shopa. Treci je o Crumb-u, koliko se secam, isto neki manijak-kolekcionar stripova.