Alternativni završeci Casablance koji su bili u igri su: - Ilsin ostanak s Rickom, od čega se odustalo jer je u to vrijeme bilo kao nemoralno i neprihvatljivo da žena ostavi supruga, k tomu i pozitivca i borca protiv nacista; - Rickova pogibija dok Ilsa i Victor bježe, što se ocijenilo preradikalnim i nepotrebno tragičnim; - Victorova pogibija dok Ilsa i Rick ostaju zajedno, ali se zaključilo da bi se pogibijom borca protiv nacizma poslala pogrešna poruka;
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Od kuma stari je negdje načuo da postoji alternativni kraj Casablance. s obzirom da mu je to najbolji film, rekao je kumu da ga nađe, a ja sam rekao da bum pital na forumu :D Da li taj završetak uopće postoji i da li ga netko može naći?
Razmatralo se snimanje nekoliko alternativnih verzija završetka filma, ali oni nisu nikad snimljeni.
Od kuma stari je negdje načuo da postoji alternativni kraj Casablance. s obzirom da mu je to najbolji film, rekao je kumu da ga nađe, a ja sam rekao da bum pital na forumu :D Da li taj završetak uopće postoji i da li ga netko može naći?
Razmatralo se snimanje nekoliko alternativnih verzija završetka filma, ali oni nisu nikad snimljeni.
Ali ta verzija filma ne koristi nikakve nove ili alternativne materijale. Postojeće scene su premontirane da bi se dobio dojam alternativnog završetka.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Opet sam u potrazi za naslovom istog filma, i tako svakih par godina.. Film je o snijegu, tocnije o zeni koja ima sposobnost osjetiti snijeg i po tragovima zakljucuje da djecak koji je pao s krova nije pao slucajno.. Film je evropski i u njemu glumi pjevac cijeg se imena nikako ne mogu sjetiti također, a zena se zove nesto kao Scilla, i to njezino ime je u naslovu filma.
Opet sam u potrazi za naslovom istog filma, i tako svakih par godina.. Film je o snijegu, tocnije o zeni koja ima sposobnost osjetiti snijeg i po tragovima zakljucuje da djecak koji je pao s krova nije pao slucajno.. Film je evropski i u njemu glumi pjevac cijeg se imena nikako ne mogu sjetiti također, a zena se zove nesto kao Scilla, i to njezino ime je u naslovu filma.
Sada ne trazim naslov filma vec predugo tragam za filmom jer ga zelim ponovo gledati. Nema ga nigdje gdje ima filmova online, bas nigdje, na mjestima meni znanim. Film je Fedora iz 1978. redatelj Billy Wilder. Ima li koja dobra dusa saznanje kako doci do tog filma? Spremna sam na sve opcije, da ga posudim, popalim, sprzim, kupim, dođem gledati i ponesem pivo i kokice, platim kesom, karticama, pouzecem, na ruke, ne platim uopce,,, kazem, doista bih ga rado pogledala.
Sada ne trazim naslov filma vec predugo tragam za filmom jer ga zelim ponovo gledati. Nema ga nigdje gdje ima filmova online, bas nigdje, na mjestima meni znanim. Film je Fedora iz 1978. redatelj Billy Wilder. Ima li koja dobra dusa saznanje kako doci do tog filma? Spremna sam na sve opcije, da ga posudim, popalim, sprzim, kupim, dođem gledati i ponesem pivo i kokice, platim kesom, karticama, pouzecem, na ruke, ne platim uopce,,, kazem, doista bih ga rado pogledala.
ja ga imam ali prvo pogledam da li se da naći jer je tako lakše i meni i tebi, ali ako ne bude imat ćeš ga svejedno
Zna li neko koji film je u pitanju? Kao klinac krajem 80-ih ili pocetkom 90-ih gledao sam ga bezbroj puta, ali ne znam mu ni ime niti kako da ga pronadjem. Mislim da su ga tada preveli kao "Magicni kamen". Znam samo da je neka komedija tipa Dzeki Cen i da glume Kinezi. Hvala
Tražim dva filma ovaj jedan film i jednu seriju za djecu. Američki film (pričaju engleski) - odrastanje adolescenta, dva mlada zaljubljena cca 17-godišnjaka. Dečku je ime Homer, ima starijeg brata koji ga naravno prca svake tolko, ima samo mamu. Djevojci ne znam ime. Nešto se zakači mali sa bratom i odluči da pobegne sa curom. Noču. Al se nešto izjebe pa ništa od beganja. To je sve što se sečam. Star film cca 30+ godina.
Druga je serija za djecu. Engleski. Mislim, da je animirana serija ali su scene iz realnog sveta. Pratimo familiju trola ili goblina. Mama+tata+sin (ili dva ne znam više). Veliki su i slinavi i žive u gradu. Izlaze noču iz podruma i jama ispod zemlje. Izbegavaju kontakt s ljudima.
ljudi stvarno izvinite sto je ovo off topic, al vidio sam ovo na netu i znam da je rijec o nekom crtanom iz 90ih, sve zivo sam kucao na google i nista ne izlazi. Zna li iko?