Author |
Topic  |
|
mile.soric
Starting Member
Croatia
11 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 21/03/2009 : 21:24:54
|
Vjerojatno je i o ovome dosad bilo govora, ali svejedno, povodom rodjendana velikog Ferria, zanima me sto mislite, koju je pricu Ferri najbolje nacrtao? Pritom vas molim da se fokusirate iskljucivo na crtez, ne i na samu pricu, kako ne bi potpali pod sugestiju ukupnog dobrog dojma pa nekoj scenaristicki boljoj prici dali vecu ocjenu od one koja je, recimo, losija, ali je bolje nacrtana.
Ja sam dugo o tome razmisljao, i mozda moj izbor pada bas nekako u vrijeme za koje smatram Ferrievim zenitom, a to je 1981. i prica s Rakosijem (ZS Zagor protiv Barona, Noc demona, Raskrinkani vampir). Ne samo da je to njegov, barem po meni, najbolji period, vec je mozda prevagnulo i to da je to jedna od njegovih 'mracnijih' prica (kao ona kasnije s Hagotom).
Znam da je pitanje tesko, ali me bas zanima misljenje ostalih. Pitanje nisam zamislio u smislu pukog glasovanja, vec bih volio kad bi svatko u par rijeci obrazlozio svoje razloge.
|
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 21:54:03
|
Uh,tesko je odluciti se tu,malene su razlike kod crteza u njegovim najboljim periodima,ali evo ja cu zato reci da je meni najbolja naslovnica TESKOBA,za crtez stvarno ne znam. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25968 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/03/2009 : 22:01:57
|
Hajde da je tema o Ferriju na 7 strani ovog podforuma, ali topic je tu, na samom vrhu, pa mislim da ovo pitanje može da se postavi i tamo. Hvala na razumevanju. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|