forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ferrieva najbolje nacrtana prica
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mile.soric
Starting Member

Croatia
11 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 21/03/2009 : 21:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mile.soric a Private Message
Vjerojatno je i o ovome dosad bilo govora, ali svejedno, povodom rodjendana velikog Ferria, zanima me sto mislite, koju je pricu Ferri najbolje nacrtao? Pritom vas molim da se fokusirate iskljucivo na crtez, ne i na samu pricu, kako ne bi potpali pod sugestiju ukupnog dobrog dojma pa nekoj scenaristicki boljoj prici dali vecu ocjenu od one koja je, recimo, losija, ali je bolje nacrtana.

Ja sam dugo o tome razmisljao, i mozda moj izbor pada bas nekako u vrijeme za koje smatram Ferrievim zenitom, a to je 1981. i prica s Rakosijem (ZS Zagor protiv Barona, Noc demona, Raskrinkani vampir). Ne samo da je to njegov, barem po meni, najbolji period, vec je mozda prevagnulo i to da je to jedna od njegovih 'mracnijih' prica (kao ona kasnije s Hagotom).

Znam da je pitanje tesko, ali me bas zanima misljenje ostalih. Pitanje nisam zamislio u smislu pukog glasovanja, vec bih volio kad bi svatko u par rijeci obrazlozio svoje razloge.

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 21:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Uh,tesko je odluciti se tu,malene su razlike kod crteza u njegovim najboljim periodima,ali evo ja cu zato reci da je meni najbolja naslovnica TESKOBA,za crtez stvarno ne znam.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25968 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/03/2009 : 22:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Hajde da je tema o Ferriju na 7 strani ovog podforuma, ali topic je tu, na samom vrhu, pa mislim da ovo pitanje može da se postavi i tamo.
Hvala na razumevanju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000