forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 pitanje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7874 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/03/2009 : 17:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
tražim ovih dana po forumu odgovor na pitanje iz stripa tajanstveni samostan - živi zakopani,čitao sam i recenzije ali nigdje nisam mogao naći,je li ono kraj epizode ili ne,čitao sam prije par mjeseci strip i sve mi se činilo da ono nije kraj iako piše kraj epizode meni se ne čini tako a i fali još jedna pasica,kao da je ostavljena za najavu za nastavak.

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/03/2009 : 18:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by zlatan bihac

tražim ovih dana po forumu odgovor na pitanje iz stripa tajanstveni samostan - živi zakopani,čitao sam i recenzije ali nigdje nisam mogao naći,je li ono kraj epizode ili ne,čitao sam prije par mjeseci strip i sve mi se činilo da ono nije kraj iako piše kraj epizode meni se ne čini tako a i fali još jedna pasica,kao da je ostavljena za najavu za nastavak.

Kreće u sd 3Kapetanova tajna,pa tajanstveni samostan i kraj u živi pokopani...solidna priča.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 29/03/2009 : 19:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
e da , i meni se svidja ... to je prva prica koja je prosla bez mene u to vreme ... posle sam je procitao , ali ...
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2969 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 29/03/2009 : 21:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Da, zaista solidna prica. Za preporuku.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000