Author |
Topic  |
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 24/03/2010 : 23:18:23
|
ja sam ubedjen da si ti pronasao neki lek protiv spavanja |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 24/03/2010 : 23:52:03
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Da li valja što ova nova serija sa Christian Slaterom na RTL-u? Nešto dva uma, jedno tijelo...
Meni je dobra. Ništa pretjerano, taman za opustiti se sa po jednom epizodom na tjedan. U seriji nema previše gluposti i glumatanja, na likove se navikneš, priča je lagano komplicirana, bez nekih pretjeranih cliffhangera. A sama kvaliteta glumaca također nije loša, za razliku od nekih serija sa sličnom tematikom (npr. ono smeće Bionic Woman). Ali nažalost, serija je ukinuta, pa ne vjerujem da ćemo dobiti pravi završetak. |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 25/03/2010 : 07:58:34
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
ja sam ubedjen da si ti pronasao neki lek protiv spavanja
Tesla je spavao par sati dnevno, ali je svejedno nula naspram mene  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 25/03/2010 : 08:00:08
|
quote: Originally posted by Windwalker
Da li valja što ova nova serija sa Christian Slaterom na RTL-u? Nešto dva uma, jedno tijelo...
Meni je dobra. Ništa pretjerano, taman za opustiti se sa po jednom epizodom na tjedan. U seriji nema previše gluposti i glumatanja, na likove se navikneš, priča je lagano komplicirana, bez nekih pretjeranih cliffhangera. A sama kvaliteta glumaca također nije loša, za razliku od nekih serija sa sličnom tematikom (npr. ono smeće Bionic Woman). Ali nažalost, serija je ukinuta, pa ne vjerujem da ćemo dobiti pravi završetak.
Ajde, možda i pogledam. Samo što ne mogu gledat jednu epizodu tjedno, to mi je presporo. Ja skinem sve epizode pa ih pogledam u nekoliko dana. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 25/03/2010 : 12:09:33
|
quote: Originally posted by Windwalker
Meni je dobra. Ništa pretjerano, taman za opustiti se sa po jednom epizodom na tjedan. U seriji nema previše gluposti i glumatanja, na likove se navikneš, priča je lagano komplicirana, bez nekih pretjeranih cliffhangera.
Al se zato serija zavrsava sa cliffhangerom i puff nema vise |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/03/2010 : 14:34:02
|
RTL izbacuje na tv samo loše i već ukinute serije. Mislim da je ovaj "Neprijatelj" s Slaterom ukinut nakon, kolko, 7 epizoda? Bionic woman također... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Posted - 25/03/2010 : 15:05:59
|
Pa da vidimo mogu li se sjetiti svih serija sto je RTL objavio da su ukinute
Vec Spomenuti My Own Worst Enemy sa Slaterom i Bionic Woman Putnik - JOURNEYMAN Dobrotvor (The Philanthropist) Dani straha / Kidnapped Invasion Vanished Terminator Sarah Connor Chronicles Life (put osvete) Traveler (put izdaje)
moze biti da ih ima jos, da se bar sjete uzeti Firefly :)
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 26/03/2010 : 15:18:49
|
Cudno da nitko od vas nije spomenuo seriju Generation kill koja je meni osobno najbolja serija koju sam ikad gledao.Serija ima sedam epizoda u trajanju oko sat vremena i temeljena je na istinitim dogadjajima.Serija prikazuje prve trupe americke vojske koje su okupirale irak.medju njima je bio i novinar rolling stonesa koji je po tim dogadjajima napisao knjigu po kojoj je poslije snimljena serija.Serija je ultrarealna i brutalno istinita bez ikakvih holivudskih preseravanja i prikazuje koliko je rat uzasna stvar.serija je deset puta bolja i realnija nego film Narednik James.Jedan od vojnika je u seriji glumio samog sebe i rekao je da je to bilo toliko realno snimano da je na trenutke mislio da je stvarno ponovno u iraku.Inace od poznatijih glumaca u seriji glume Alexander Skarsgard(True blood) i Lee Tergesen (Oz). |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 29/03/2010 : 18:32:07
|
Evo jos par serija koje preporucam:SKINS-odlicna britanska serija o zivotu skupine tinejdjera.Ako su vam se svidile serije poput one tree hill,oc-a i slicne onda ovu seriju zaobidjite.JERICHO-jako dobra americka serija,THE WIRE-po mnogim izborima proglasavana za najbolju seriju svih vremena,to dovoljno govori o kvaliteti serije,THE SHIELD-dovoljno je reci da u cetvrtoj sezoni glumi glen close a u petoj Forest Whitaker. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Posted - 30/03/2010 : 21:47:43
|
Evo zavrsih i sa 4om sezonom Heroes-a. Nakon trece sezone jedva sam se natjerao da je pogledam, serija mi je bila vrh ali chapteri villains i fugatives su teski shit. Ali na svoje veliko iznenadjenje nova sezona je krenula da se vraca na stare staze, prica je krenula sporijim i normalnijim tempom i nije nastavila sa naglim obratima u svakoj sekundi kako je to cinila prethodna, Kneper iz Prison Break-a je bio odlican negativac a ono sto me najvise iznenadilo je povratak sporednih likova iz prethodnih sezona, ma koliko njihove uloge bile male uvijek je dobro vidjeti stara lica. Ipak i ova sezona ima svojih nedostataka, putovanje kroz vrijeme komplet mi je bio jedna velika rupa u cijeloj prici i nisu se u potpunosti vratili na stare staze prve sezone, da ne kazem sto me kraj asocirao na ponovni pocetak ''fugatives chaptera'' al valjda su se naucili na svojim greskama. |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 02/04/2010 : 13:35:19
|
U zadnjih nekoliko dana gledam True blood. Odgledao sam 8 epizoda i nimalo mi se ne svidja serija. Od početnog koncepta koji je glup (neka japanska firma je proizvela sintetičku krv i to je bio razlog da vampiri objelodane svoje postojanje i da dobiju ista prava kao i ljudi), pa do same realizacije koja me nimalo nije zadovoljila. Previše je klišea, previše je predvidljivo i neubjedljivo. Imam utisak da se pola svake epizode potroši na besmislene scene seksa, a kad ima toliko seksa znači da scenaristima fali ideja. Natjeraću sebe da odgledam do kraja prve sezone, pa ako nastave ovim tempom ne vidim razlog da nastavljam sa gledanjem. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 02/04/2010 : 14:15:42
|
Kod mene je ovako raspored: Ponedeljak: Fullmetal Alchemist: Broderhood Utorak: The Big Bang Theory Sreda: South Park
Sve tri ODLICNE! Novi South Park jedan od jacih u poslednjih 5-10 epizoda. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 02/04/2010 : 16:27:40
|
quote: Originally posted by Beren
U zadnjih nekoliko dana gledam True blood. Odgledao sam 8 epizoda i nimalo mi se ne svidja serija. Od početnog koncepta koji je glup (neka japanska firma je proizvela sintetičku krv i to je bio razlog da vampiri objelodane svoje postojanje i da dobiju ista prava kao i ljudi), pa do same realizacije koja me nimalo nije zadovoljila. Previše je klišea, previše je predvidljivo i neubjedljivo. Imam utisak da se pola svake epizode potroši na besmislene scene seksa, a kad ima toliko seksa znači da scenaristima fali ideja. Natjeraću sebe da odgledam do kraja prve sezone, pa ako nastave ovim tempom ne vidim razlog da nastavljam sa gledanjem.
Ne bih se bas slozio sa tobom,serija ima odlicnu atmosferu,glumci su fenomenalni ali sve je to stvar ukusa.i sam si napisao da ti se sam koncept serije ne svidja.Slazem se da serija ima dosta mana ali sveukupno je jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnje vrijeme. |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 02/04/2010 : 17:49:57
|
quote: Originally posted by Torghal
U zadnjih nekoliko dana gledam True blood. Odgledao sam 8 epizoda i nimalo mi se ne svidja serija. Od početnog koncepta koji je glup (neka japanska firma je proizvela sintetičku krv i to je bio razlog da vampiri objelodane svoje postojanje i da dobiju ista prava kao i ljudi), pa do same realizacije koja me nimalo nije zadovoljila. Previše je klišea, previše je predvidljivo i neubjedljivo. Imam utisak da se pola svake epizode potroši na besmislene scene seksa, a kad ima toliko seksa znači da scenaristima fali ideja. Natjeraću sebe da odgledam do kraja prve sezone, pa ako nastave ovim tempom ne vidim razlog da nastavljam sa gledanjem.
Ne bih se bas slozio sa tobom,serija ima odlicnu atmosferu,glumci su fenomenalni ali sve je to stvar ukusa.i sam si napisao da ti se sam koncept serije ne svidja.Slazem se da serija ima dosta mana ali sveukupno je jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnje vrijeme.
Pa ne znam baš. Kad gledam film ili seriju o vampirima očekujem malo više horora, napetosti, jeze. Ovdje tim stvarima nije data prevelika pažnja, osim ako ne misliš na ujede tokom seksa . SPOILER: Jedina scena na koju sam se trgao je bila ona kad je Bila Komptona na povratku iz rata zaskočila ona vampirica. I to je to. Ne znam, daću joj šansu do kraja prve sezone, pa ako nastavi ovim tempom bataljujem. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/04/2010 : 18:13:51
|
Ja gledam Tvajlajt zone 1959 :D i Generation kill prva je s dobrim idejama ali naivnom realizacijom zbog starosti serije ali je sveukupni dojam odličan druga je sa sjajnom relizacijom ali malo smara jer prati jedinicu u iraku koja zapravo se samo dosadjuje :D kofa prema istinitim događajima sva sreća da ima samo 7 epizoda
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 02/04/2010 : 19:05:07
|
quote: Originally posted by Torghal
Ne bih se bas slozio sa tobom,serija ima odlicnu atmosferu,glumci su fenomenalni ali sve je to stvar ukusa.i sam si napisao da ti se sam koncept serije ne svidja.Slazem se da serija ima dosta mana ali sveukupno je jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnje vrijeme.
Pa ne znam baš. Kad gledam film ili seriju o vampirima očekujem malo više horora, napetosti, jeze. Ovdje tim stvarima nije data prevelika pažnja, osim ako ne misliš na ujede tokom seksa . SPOILER: Jedina scena na koju sam se trgao je bila ona kad je Bila Komptona na povratku iz rata zaskočila ona vampirica. I to je to. Ne znam, daću joj šansu do kraja prve sezone, pa ako nastavi ovim tempom bataljujem.
Iskreno govoreci ako ti se nije svidila prva sezona nemoj ni gledat drugu jer je druga sezona po mom skromnom sudu znatno losija od prve. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26014 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26014 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/04/2010 : 00:14:15
|
quote: Originally posted by zeljko
nisam gledao ali koristim topik da upitam jel ko gledao kakve korejske romase drame i tako to serije da preporuči koju
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 03/04/2010 : 00:22:43
|
:D mogo sam i ja to
dakle korejske serije jer ih smatram trenutno najačim što se tiče drama romantike i tome slično :D
surfam po ovom avistas.com tojest sada http://www.asiatorrents.com medjutim trebaju mi preporuke onih koji su actually gledali neku seriju |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 03/04/2010 : 00:34:56
|
quote: Originally posted by zeljko
:D mogo sam i ja to
dakle korejske serije jer ih smatram trenutno najačim što se tiče drama romantike i tome slično :D
surfam po ovom avistas.com tojest sada http://www.asiatorrents.com medjutim trebaju mi preporuke onih koji su actually gledali neku seriju
Mislim da su "Dae Jang-geum" (A Jewel in the Palace) i "Jumong" dvije povijesne drame koje se svakako isplati pogledati. Samo pazi da imaju dobre titlove. Ja sam bio skinuo jedan torrent sa epizodama "Dae Jang-geum" koji je imao jako loše titlove. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 04/04/2010 : 07:48:55
|
x-files,dogurao sam do chetvrte sezone,jedva.... |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
 |
|
Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Topic  |
|