forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 258

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 22/07/2010 : 11:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
sawitchu pocni gledati sons of anarchy, posto ti je sopranos omiljena serija ova ce ti bas sjesti

uostalom samo skini prvu epizodu, ostalo ce ici po inerciji

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41130 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/07/2010 : 12:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pustio sam da se skida... Videcemo...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 22/07/2010 : 20:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

sawitchu pocni gledati sons of anarchy, posto ti je sopranos omiljena serija ova ce ti bas sjesti

uostalom samo skini prvu epizodu, ostalo ce ici po inerciji

fenomenalna serija...tko ce docekat deveti mjesec kad se pocinje prikazivat treca sezona.
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
399 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 23/07/2010 : 18:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Ako se mogu uključiti u raspravu... Nabavio sam kompletan serijal The X-Files i nanovo uživam u dobrim epizodama prve tri sezone. Nikad nisam odgledao one sa Robertom Patrickom a i tokom četvrte sezone već se primjećuje lagan pad, to jest, čini se da sa Vanzemaljcima nisu znali šta da urade...
Od novijih serija, jedino što gledam je Pacific :)

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/07/2010 : 19:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja sam na prvoj jos uvijek jer gledam u paketu 12 epizoda pa pravim pauzu
ali uzivam jednostavno uzivam u toj seriji... one kasnije sam gledao na preskok kako bih koju skinuo
do 7. sezone sam sve gledao vise puta
8. i 9. slabo... mozda 40%
jedva cekam da dodjem do njih

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
399 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 23/07/2010 : 19:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Jel misliš na X-Files ili ovu gore spomenutu ? :D
Ovdje u Tuzli je prilično lako nabaviti komplet bilo koje serije. IZnenadio sam se kad sam našao Red Dwarf :)

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/07/2010 : 01:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
na x files mislim
upravo pogledao shapes ono s indijancima i vukodlacima u rezervatu
nije losa epizoda

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41130 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/07/2010 : 01:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja odgledao X-files pre nekoliko meseci, ugusio se do kraja...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 24/07/2010 : 09:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
The Big Bang Theory

Sudar dvaju univerzuma se dogada kada se cetvorica genijalnih ali svijetu stranih znanstvenika sprijatelje sa plavokosom konobaricom koja se doselila u njihovo susjedstvo.
U ovoj seriji stima sve , svaki je vic perfektno tajmiran , svaka scena prica za sebe .
Pop-kultura je ovdje prikazana na jedan nevjerojatan nacinkoji vem se jednostavno mora svidjeti.
Od stripovskih junaka, star warsa, star treka, gospodara prstena..sve ima svoje mjesto.
Fantasticno.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
399 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 24/07/2010 : 12:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

na x files mislim
upravo pogledao shapes ono s indijancima i vukodlacima u rezervatu
nije losa epizoda

Ah, epizoda Shapes. Sasvim dobra epizoda. NIje ni vukodlak loše napravljen i dobar kraj, što mi je naročito važno. Uglavnom, čini mi se da je u par psoljendjih sezona to bio problem - nedostatak takvih epizoda jer je trakavica sa vanzemaljcima vjerovatno i ugusila većinu gledatelja.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 24/07/2010 : 13:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Bljak. Uzasna komedija o stereotipima puna predrasuda zasuta pop-kulturom da bi izgledala inteligentno. 2/10 samo jer je Penny dobra riba.

BAZINGA! You fell for another of my classic pranks.

Sheldon je najjaci lik malih ekrana ikada, I-D-O-L (ponekad me uporedjuju sa njim ). Gotovo svaka epizoda je odlicna, tek tu i tamo se nadje neka losija. Nijedna serija me sigurno nije ovoliko nasmejala. Na primer, scena kada Sheldon napravi "Algoritam za stvranje prijatelja" ... ma sta, ja umrem od smeha samo kad vidim kakve majce nose (a neke sam i odstampao ). Najbolje je sto se serija dosta bavi tzv. "geekovskim fandomom" a ne moras biti potpuno upucen da bi svatio fore (iako je uvek mnogo smesnije kad se razumes u oblast).

10/10.

EDit: Ja sam milsio da je ovo topic: Oceni seriju.

Edited by - Grujah. on 24/07/2010 13:40:46
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/07/2010 : 13:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

The Big Bang Theory

Sudar dvaju univerzuma se dogada kada se cetvorica genijalnih ali svijetu stranih znanstvenika sprijatelje sa plavokosom konobaricom koja se doselila u njihovo susjedstvo.
U ovoj seriji stima sve , svaki je vic perfektno tajmiran , svaka scena prica za sebe .
Pop-kultura je ovdje prikazana na jedan nevjerojatan nacinkoji vem se jednostavno mora svidjeti.
Od stripovskih junaka, star warsa, star treka, gospodara prstena..sve ima svoje mjesto.
Fantasticno.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 24/07/2010 : 20:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Ko ne voili spojlere neka ignoriše - ja nisam mogao!
http://www.serijala.com/drama/dexter-5-sezona-promo-fotke-i-info/
Poslije ovoga i definitivno sam siguran - najbolja serija ever!
http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/07/2010 : 21:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sherlock!

Nije onaj novi film, već BBC-eva (mini)serija od 3 nastavka (toliko ih je mislim snimljeno, hoće li ići dalje?). Kreirali su je Steven Moffat i Mark Gatiss poznatiji (barem meni) po epizodama Dr. Whoa. Prva (mislim da je 90-minuta) epizoda već se može skinuti, a obrađuje poznatu Sherlockovu priču "A study in scarlet"... Napomena, ovo je adaptacija smještena u današnje vrijeme?!

Tko pogleda prvi, nek baci komentarčić!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 26/07/2010 22:37:29
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/07/2010 : 22:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

pa skontace nesto da nadomjeste... bice novih likova
inace ona mi je bila najlosija karika u seriji ona i ljubavna afera drotova

Indeed... Teško je balansirati cijelo vrijeme između obitelji i noćnih pohoda, a nakon par sezona, to već postane nemoguća misija. Čak ni gledatelji više ne mogu izdržati taj začarani krug i samo je bilo pitanje vremena kad će puknuti.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 26/07/2010 : 23:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Jedva cekam ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=FugGa_LGB-E&feature=related

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/08/2010 : 00:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Odgledao Dextera i mogu reci samo JEBOTE KOJE LUDILO OD SERIJE.Ko nije gledao do kraja neka ne gleda ove trejlere za petu sezonu koja ce izgleda biti odlicna.Definitivno cetvrta sezona najbolja do sada a ukupno serija jedna od najboljih serija ikad.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/08/2010 : 20:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Kill Point

Tko voli Heat ili 24 , voljece i ovu mini seriju .
Uzbudljiva igra macke i misa izmedu 6 naoruzanih pljackasa pod vodstvom irackog veterana i specijalnih snaga policije.
Dobro izabrani glumci i vrlo napeta radnja.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 18/08/2010 : 19:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
DEXTEEEER

http://www.youtube.com/watch?v=U79YJGCHWkw&feature=player_embedded

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/09/2010 : 15:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jel ko odgledao "Person Unknown" do kraja? Što kažete? Ja se zapravo slažem zapravo s većinom "negativnijih" natpisa o seriji, a posebno o nezavršenom kraju, kad se uzme u obzir da je jako malo vjerojatno da će se nastavak snimiti?! mada me interesira svašta, neću ovdje da ne bacakam spoilere. Teško je zapravo odgonetnuti koliko je vjerodostojan taj sociološko-psihološki eksperiment koji se provodi, jer su akcije koje provode nedovoljno konzekvenktne, barem po meni. A i cijelo vrijeme se mijenja ton priče i osobnosti likova. U zadnje dvije epizode sam se malo zainteresirao više nego obično, no središnji dio serije nije me se dojmio.

Zasivljeno zbog možebitnog spoilanja...
Kakve poslovne aplikacije bi se mogle izvući iz tih sociološko-psiholoških eksperimenata koje očito traju već desetljećima? Osim ako proučavaju mehanizme manipuliranja ili potčinjavanja pojedinaca ili grupa? Ili pokušavaju napraviti superskladnu grupu koja neće biti samouništiva, poput izabira ljudi savršenih predispozicija da naslijede svijet nakon njegovog uništenja?

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1601 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 07/09/2010 : 16:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Evo zanima me dal je možda netko gledao ovu seriju(2006.g).
Meni je serija inaće jako dobra.Jako dobar scenarij sa puno humora i odličnim glumcima.Sve skupa 3 sezone.

“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/09/2010 : 15:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Doduše, gledao sam par epizoda na jednoj slovenskoj televiziji (mislim da kod nas to nije izašlo), no nije me se baš dojmilo. Jeftina produkcija i ne baš uvjerljiva gluma je sve čega se sjećam. Dobro, možda sam gledao neke rane epizode, možda je poslije puno bolje?

Andrej, možeš baciti par teasera da se zainteresiramo?

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/09/2010 : 20:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Jel ko odgledao "Person Unknown" do kraja? Što kažete? Ja se zapravo slažem zapravo s većinom "negativnijih" natpisa o seriji, a posebno o nezavršenom kraju, kad se uzme u obzir da je jako malo vjerojatno da će se nastavak snimiti?! mada me interesira svašta, neću ovdje da ne bacakam spoilere. Teško je zapravo odgonetnuti koliko je vjerodostojan taj sociološko-psihološki eksperiment koji se provodi, jer su akcije koje provode nedovoljno konzekvenktne, barem po meni. A i cijelo vrijeme se mijenja ton priče i osobnosti likova. U zadnje dvije epizode sam se malo zainteresirao više nego obično, no središnji dio serije nije me se dojmio.

Zasivljeno zbog možebitnog spoilanja...
Kakve poslovne aplikacije bi se mogle izvući iz tih sociološko-psiholoških eksperimenata koje očito traju već desetljećima? Osim ako proučavaju mehanizme manipuliranja ili potčinjavanja pojedinaca ili grupa? Ili pokušavaju napraviti superskladnu grupu koja neće biti samouništiva, poput izabira ljudi savršenih predispozicija da naslijede svijet nakon njegovog uništenja?

Pogledao i uglavnom sam u nizu onih koji se priklanjam više kritiziranju nego hvaljenju...

Početak je još nešto i obećavao, no kad očekuješ da će kraj biti dobar... Dogodilo se totalno suprotno.

Što je najgore u cijeloj priči, cijelo vrijeme se pričalo o nekakvim odgovorima da je na kraju ispalo da je i Lost dao puno više odgovora od ove serije... Ja mislim da su to namjerno završili tako da ispadne "dubokoumno" a ispalo je težak promašaj... Level 2, ma daj. Nije svaka serija Lost.

"Velikodušnost bez premca"

Edited by - makikatalinic on 08/09/2010 21:00:30
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/09/2010 : 00:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Persons Unknown je običan wannabe Lost i ne zaslužuje da se o njemu piše išta više od ovog.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 09/09/2010 : 23:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Sherlock!

Nije onaj novi film, već BBC-eva (mini)serija od 3 nastavka (toliko ih je mislim snimljeno, hoće li ići dalje?). Kreirali su je Steven Moffat i Mark Gatiss poznatiji (barem meni) po epizodama Dr. Whoa. Prva (mislim da je 90-minuta) epizoda već se može skinuti, a obrađuje poznatu Sherlockovu priču "A study in scarlet"... Napomena, ovo je adaptacija smještena u današnje vrijeme?!

Tko pogleda prvi, nek baci komentarčić!

Mogu se skinuti sve tri epizode samo sta nema napravljenih titlova na hrvatskom jeziku.Pogleda sam prvu epizodu i meni je serija jako dobra.Dobri glumci,zanimljiva prica, sve u svemu isplati se pogledat.
Go to Top of Page
Page: of 258 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000