Neverovatno,zaista je raj za oci :) Daj josh toga!
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
vidim da masni obožaba magičnog vjetra, zato jedna i za njega
Hvala za crtez , Ovaj magicni mi je puno bolji od Zagora , zagor mi malo kao da je zenstven. Magicni je zaista odlican skoro da je original. DA je detaljno crtan kao zagor , presiso bi ga za 5 milja
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Svidja mi se ovaj ken parker iako nije detaljno crtan Zagoru na lijani nije pogodjena faca. Plus sto se on pati sa tom lianom bar tako izgleda na crtezu , a zagor je uvek to lako radio. Ja jako lose crtam (tj crtam ko dete u prvom osnovne) , ali nateracete me da i ja nesto nacrtam
Ova slika magicnog vetra me podsetila na sinosnji san.
Dodjem ja na trafiku kad tamo tri magicna vetra HC od sistema , a cena komada 130 din. Ja imam 400 din , koje sam spremio za stripove od veselog cetvrtka. Hocu da kupim magicne jer je to jako povoljno, ali imam ta 3 broja (inace imam samo 3 broja u HC 8 , 9, 10 koje mi je culfic kupio na sajmu u BGD) i u dilemi sam ne znam sta da radim. PA razmisljam da li da ih kupim da se ne iskidaju bezveze na trafici ili da kupim V.C. i u tim silnim dilemama probudim se i nemogu da verujem koliko sam PRSO
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Svidja mi se ovaj ken parker iako nije detaljno crtan Zagoru na lijani nije pogodjena faca. Plus sto se on pati sa tom lianom bar tako izgleda na crtezu , a zagor je uvek to lako radio. Ja jako lose crtam (tj crtam ko dete u prvom osnovne) , ali nateracete me da i ja nesto nacrtam
Ova slika magicnog vetra me podsetila na sinosnji san.
Dodjem ja na trafiku kad tamo tri magicna vetra HC od sistema , a cena komada 130 din. Ja imam 400 din , koje sam spremio za stripove od veselog cetvrtka. Hocu da kupim magicne jer je to jako povoljno, ali imam ta 3 broja (inace imam samo 3 broja u HC 8 , 9, 10 koje mi je culfic kupio na sajmu u BGD) i u dilemi sam ne znam sta da radim. PA razmisljam da li da ih kupim da se ne iskidaju bezveze na trafici ili da kupim V.C. i u tim silnim dilemama probudim se i nemogu da verujem koliko sam PRSO
Mozda se ne vidi dobro, ali Zagora je okrznuo metak ..pogodio ga je u glavu traper koji je daleko iza njega dole u sumi..
Originally posted by Zeljko Ferri Na ovom Zagoru radim vec 7 dana i jos nije gotov!! Ima puno detalja..zumirajte pa vidite. Ovo je jos olovka...posle tusiram i bojim! [/URL]
@Zeljko: previše daješ pozornosti detajlima okoline (listima na drveču), a premalo ljudima - centru događaja