Author |
Topic |
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 15/10/2012 : 14:53:59
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by andi
ne.
A na Interliberu?
Ne. 20% je sasvim lijep popust.
Super za popust, nešto će uletjeti (Moebius sigurno)! Iako, u zadnjih par mjeseci ovaj popust na Fibre vrijedi i kod Lastana, samo što tamo nažalost nema baš novih naslova.
|
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 15/10/2012 : 14:57:57
|
Na CRŠu/Interliberu će cijena kutije s kompletom biti 500 kuna. Ako se uzme u obzir da ta kutija u Francuskoj, u originalu, košta ni manje ni više nego 140 Eura (http://www.humano.com/album/35827), mislim da je ta cijena i više nego povoljna.
Inače, Fibra će biti prisutna na Beogradskom sajmu knjiga/CRŠu/Interliberu sa svojim štandom i ove ćemo godine dati popust od 20% na cijeli katalog. Teška su vremena, ideja je da ljudima izađemo u susret što više možemo, bar taj jedan put godišnje. Žao mi je što ova najnovija izdanja nisu gotova na vrijeme za Beogradski sajam knjiga, ali budući da ipak ima 6 noviteta od ljeta (Rip Kirby, Matteo, Petra, Ipak), zainteresirani će svakako imati gdje iskoristiti popust (a da ne spominjemo ostatak kataloga). Ja ću biti prisutan na sajmu ponedjeljak, utorak i srijedu, pa svi koji žele nešto pitati, komentirati, kritizirati, mogu to učiniti uživo, bit će mi drago. Na zagrebačkim manifestacijama ću, naravno, biti prisutan cijelo vrijeme, a poziv na razgovor i druženje vrijedi i u ovom slučaju:)
I da, danas Fibra slavi 6. rođendan!:)
Ako sam dobro izracunao,komplet Moebiusa kosta 710kn,a na Interliberu i CRS-u ce slipcase biti 500kn. Sto ispada 30% popusta. Bolje od ovoga ne moze!!!! Mozda da razmislis o predbiljezbama, jer ne bih zelio ostati bez svog primjerka..
|
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 15/10/2012 : 15:28:29
|
Jedno pitanje. Zašto long tommorrow nije preveden? |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 15/10/2012 : 15:36:43
|
quote: Originally posted by Raven84
Jedno pitanje. Zašto long tommorrow nije preveden?
Nije preveden ni u francuskom izdanju. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2852 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 15/10/2012 : 17:52:33
|
Marko, me happy sto se tice svih novih izdanja. Jedino sto strepim (kao i svake godine), hoce li izdanja stvarno stici na datum koji je planiran.. |
Jack the Black. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 15/10/2012 : 18:06:33
|
I da, danas Fibra slavi 6. rođendan!:)
Sretan rođendan Fibra ! |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2852 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 15/10/2012 : 20:24:37
|
A to ne ovisi o meni:( Moebius je upitan, da.
A dobro, nadam se da ce onda za Interliber.. |
Jack the Black. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
Posted - 15/10/2012 : 20:50:59
|
ne.
A na Interliberu?
Super za popust, nešto će uletjeti (Moebius sigurno)! Iako, u zadnjih par mjeseci ovaj popust na Fibre vrijedi i kod Lastana, samo što tamo nažalost nema baš novih naslova.
Od Fibre su zastupljeni svi naslovi.I novi i stari,a čak i oni rasprodani se mogu pronać....Npr.Pakao,Bosanske basne,Eternaut,El Nino...Alvar...uglavnom,imaš krivu informaciju(ako si mislio na nova Fibrina izdanja,a ne za sve).
|
www.lastan.hr https://www.facebook.com/lastan.striparnica
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 15/10/2012 : 21:08:11
|
quote: Originally posted by Tex Willer @Anto Ajde iznapisi sta te najvise odusevilo od Fibrinih izdanja da vidim da iskoristim popust. Izostavi one poznatije - Ripa, Tvrdju, Zekane (to ionako uzimam)... daj nesto manje poznato. Npr. onaj Sam samcat me odavno vuce
Uzmi Trgovinu,Aldebarana,Betelgeza,El Nina,Ubojicu,Komu,Putovanje u italiju,Papka,OHF,Mausa,Fulu,Šaraz-De,Paula i Vrh Bogova - za početak.
Sam samcat je dobar, ali ovi gore pobrojani su mi bolji - a i skuplji, pa je i popust veći!
A mislim da ću i ja ovaj popust iskoristiti za Gospodare ječma. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 15/10/2012 : 21:28:52
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by Tex Willer @Anto Ajde iznapisi sta te najvise odusevilo od Fibrinih izdanja da vidim da iskoristim popust. Izostavi one poznatije - Ripa, Tvrdju, Zekane (to ionako uzimam)... daj nesto manje poznato. Npr. onaj Sam samcat me odavno vuce
Uzmi Trgovinu,Aldebarana,Betelgeza,El Nina,Ubojicu,Komu,Putovanje u italiju,Papka,OHF,Mausa,Fulu,Šaraz-De,Paula i Vrh Bogova - za početak.
Sam samcat je dobar, ali ovi gore pobrojani su mi bolji - a i skuplji, pa je i popust veći!
A mislim da ću i ja ovaj popust iskoristiti za Gospodare ječma.
Anto, čo'ek će, ako sve ovo kupi, dobiti i bruh ;) |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2849 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 15/10/2012 : 21:44:47
|
quote: Originally posted by DeeCay
Auu, koja navlakuša... Ko na ovo ne padne... Praktički da nema smisla uzimati odvojeno.
Progutan je i mamac i udica i stap
Sretan rodjendan Fibra, neka bude jos puno dobrih i rasprodanih izdanja. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 15/10/2012 : 22:35:26
|
Precrtane vec imam (iako mi se OHF ne svidja, nisam uspeo da ga izguram do kraja). Aldebaran i Vrh Bogova (on i jeste, samo mi je smetao nacin citanja) me nisu privukli, ostalo cu da pogledam preview. El Nino i Trgovina su mi favoriti od ovog nabrojanog, al pogledacu sve Hvala majstore |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Posted - 15/10/2012 : 22:54:17
|
quote: Originally posted by Lastan
ne.
A na Interliberu?
Od Fibre su zastupljeni svi naslovi.I novi i stari,a čak i oni rasprodani se mogu pronać....Npr.Pakao,Bosanske basne,Eternaut,El Nino...Alvar...uglavnom,imaš krivu informaciju(ako si mislio na nova Fibrina izdanja,a ne za sve).
Ma mislio sam na najnovija kao npr. Rip 3,4 No možda sam krivo vidio, odnosno nisam vidio da ima... |
|
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
Posted - 15/10/2012 : 22:58:40
|
ne.
A na Interliberu?
Ma mislio sam na najnovija kao npr. Rip 3,4 No možda sam krivo vidio, odnosno nisam vidio da ima...
Imaju i nova izdanja.Uglavnom,hvala ti za ideju...sad mi je sinulo! Bilo bi dobro postavit jednu policu na vidnom mjestu,na kojoj bi bila samo nova izdanja... |
www.lastan.hr https://www.facebook.com/lastan.striparnica
|
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Posted - 15/10/2012 : 23:02:47
|
ne.
A na Interliberu?
Ma mislio sam na najnovija kao npr. Rip 3,4 No možda sam krivo vidio, odnosno nisam vidio da ima...
Imaju i nova izdanja.Uglavnom,hvala ti za ideju...sad mi je sinulo! Bilo bi dobro postavit jednu policu na vidnom mjestu,na kojoj bi bila samo nova izdanja...
Super ideja, ponekad se teško snaći u tom moru naslova koja se nalaze u striparnici, stvarno impresivno!
U svakom slučaju, ovo što sam napisao da ima i kod tebe trajno ovakvih popusta sam mislio samo kao pohvalu i besplatnu reklamu! Keep it up! |
|
|
Solim1
Starting Member
33 Posts
Member since 05/09/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 00:42:56
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Precrtane vec imam (iako mi se OHF ne svidja, nisam uspeo da ga izguram do kraja). Aldebaran i Vrh Bogova (on i jeste, samo mi je smetao nacin citanja) me nisu privukli, ostalo cu da pogledam preview. El Nino i Trgovina su mi favoriti od ovog nabrojanog, al pogledacu sve Hvala majstore
Ja bih ti pre svega ovog pobrojanog preporucio da uzmes SAM SAMCAT :) A odma posle njega Putovanje u italiju.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/10/2012 : 01:02:19
|
quote: Originally posted by Solim1
Ja bih ti pre svega ovog pobrojanog preporucio da uzmes SAM SAMCAT :) A odma posle njega Putovanje u italiju.
I meni se najvise svidja na osnovu privjua :-)) Merkam ga odavno, pa sam ili kratak s parama ili imam dosta toga pa ga ostavim za drugu priliku. Sad cu morati da ga resim Eto i 3 sjene niko ne pominje a mene je odusevio, fenomenalan strip |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 16/10/2012 : 09:42:04
|
ko nema, neka prvo uzme vrh bogova to je najbolji strip u zadnjih nekoliko godina, a s popustom vam dođe platiš 4, nosiš 5 |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 16/10/2012 : 10:21:02
|
quote: Originally posted by ken2
ko nema, neka prvo uzme vrh bogova to je najbolji strip u zadnjih nekoliko godina, a s popustom vam dođe platiš 4, nosiš 5
Točno. Sjajan strip i odlična prigoda za kupnju jer na kraju izađe vrlo povoljno.
Texu bih od Fibre svakako preporučio Sam samcat te Potočiće, Blast i Ubojicu. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
gjuro76
New Member
Croatia
135 Posts
Member since 14/09/2011 |
|
Topic |
|