Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Posted - 30/10/2012 : 09:22:22
|
Glava neke beštije prelazi preko slova U, pa ti se samo tako čini, ali na slici je jasno da to nisu tri I za redom, jer I ima serife na vrhu, a U nema. |
Trouble will find me |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 30/10/2012 : 10:39:15
|
Ne znam kakve su kvalitete ovi stripovi ali da izgleda jebački, bome izgleda. |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 30/10/2012 : 15:46:07
|
savršeno! Markose, svaka ti čast!! ja imam u marvelovom izdanju 3,4,5 i 6, sa kraja 80etih u mint izdanju ali svjedeno ču kupiti i opet ovako komplet jer ovo zelim imati u tom divnom izdanju također, marvelovi ne pitaju ni jest ni pit, neka stoje, prodat ču ih možda jednog dana:) |
 |
|
ziki
New Member

279 Posts
Member since 22/08/2010 |
Posted - 30/10/2012 : 20:48:30
|
Markos, gledao sam ponovo trogodišnji plan sa stranice pa iako znam da ne voliš takva pitanja, zanima me da li je u 2013 plan izbaciti nešto od Coseya? |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Posted - 30/10/2012 : 22:26:06
|
quote: Originally posted by ziki
Markos, gledao sam ponovo trogodišnji plan sa stranice pa iako znam da ne voliš takva pitanja, zanima me da li je u 2013 plan izbaciti nešto od Coseya?
Dva integrala Jonathana su gotova, samo treba negdje naći slobodno mjesto i višak novca da ih ubacim u plan. Previše izdanja, premalo vremena i novca za sve tiskati:( Ali mislim da bi Jonathani trebali upasti u 2013. Nemam definitivan plan, trenutno je fokus da se završi ova godina, pa ću slagati iduću. |
Trouble will find me |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 30/10/2012 : 23:25:36
|
quote: Originally posted by supermark
jel citao tko ove moebiuse? jel valja sto? Boyan?
Naravno prvo naglasiti da je crtez apsolutno savršen, potpuna sloboda crtanja, ideje i izvedbe sa drugoga svijeta, predivne letjelice, svijetovi, bića, vanzemaljci, svakakvi ljudi, svakakvih odjevnih kombinacija i popis je nepregledan,moze se uvjek gledati i i uvjek se nesto novo vidi, recimo kao kod hermeticke garaze, znaci ja sam citao u marvel orginalu 3,4,5, 6, u orginalu je 3jka hermeticka garaza i veliki album, mislim glede cjelovite price , ali je pisano i crtano idejom nadrealista i dadaista, tok misli je , sa puno twisteva, nikad neznas kamo ce prica krenuti, jednostavno nemoze se ni pretpostaviti, to mozda nekome naucen na standardno pripovjedanje nece sjesti, ali meni je bilo savrseno jer mi je dopizdilo bilo vise razmisljati sto ce biti iduce kod gledanja serija itd. i to je bilo nesto sto me iznenadilo i kao malo dijete se zabuljio u strip i promatrao sa isčekivanje di če sada ići , promatrati svjet koji nemozes svrstati u nikakav okvir i orjentaciju, to je meni veliki poklon, i recimo jako mi se svidjaju njegove kratke price u drugim albumima u ovom slip caseu, od doslovno stranicu dve pa do par stranica, od nekih koje mu netko napisao i većinom koje sam pisao, ima ih od toka misli, pa do intresantnih dosjetka, humorističnih ideja pa do iznenadjenja, garden of aedena takoođer odličan strip, crtez savršen priča zanimljiva, i nastavak na strip koji u moebius jedinici od marvela koji strip bio napravljen za citroen, od kojih 40 stranica i tako krenula prica, sa aedenom i jos u marvel 9etki , tako da ima svega, i najbolji pogodak je sto je ovako u slipcaseu, jer stvarno vrijede jako zajedno, arzak nijemi strip divota, hermetična garaza se moze posebno i ove kratke price, ali opet aedena ciklus je zajedno se provlaci kroz 3 albuma, zanimljivo je kad se ima razlicite albume pratiti drugacije stilove pripovjedanja a ista osoba, i najbitnije da uvjek iznenadi:) od mene preporuka eto |
 |
|
kibocaj
Starting Member
41 Posts
Member since 31/03/2012 |
Posted - 31/10/2012 : 16:15:11
|
Pitanje za Markosa: Da li je ovo sve za sad sto nameravate da izdate od Moebiusa u sledecih par godina u ovoj >Moebius bibliotici< ili ima jos nesto interesantno?
Hvala unapred na odgovoru |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
|
kibocaj
Starting Member
41 Posts
Member since 31/03/2012 |
Posted - 31/10/2012 : 16:36:57
|
Dakle bice sigurno jos 8 albuma Moebiusa ili barem priblizne >debljine< 8 standardnih albuma, zar ne? Znaci, jedna kocka u mojoj polici rezervisana je samo za Moebiusa. Pa lepo... Sad kad ste raspolozeni za brze odogovore da pitam jos nesto :) ... Ima li sanse za objavljivanje Adele ili Neston Burme od Tardija i Noseni vetrom ili neki drugi serijal od Bourgeona?
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
Posted - 31/10/2012 : 17:37:07
|
Ja ne bi objavljivao Adele, ali za nju ima već dosta zainteresiranih, jedan izdavač već dugo drži prava, valjda će nešto i objaviti. Nestor Burma - ne znam, jednom, možda. Ali vjerojatno i za to postoji interes kod ostalih kolega. Bourgeon je čudna priča, još nisam odustao od toga, ali pregovori idu užasno sporo i teško. |
Trouble will find me |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Member since 09/09/2010 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 31/10/2012 : 17:49:43
|
quote: Originally posted by sandyboy
Dva Zenitha i prva dva Early Years albuma, spominjalo se već više puta ove godine :D
ma znam:) zato sam i stavio gnjav:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 31/10/2012 : 18:09:26
|
quote: Originally posted by Boyan.P
quote: Originally posted by supermark
jel citao tko ove moebiuse? jel valja sto? Boyan?
Naravno prvo naglasiti da je crtez apsolutno savršen, potpuna sloboda crtanja, ideje i izvedbe sa drugoga svijeta, predivne letjelice, svijetovi, bića, vanzemaljci, svakakvi ljudi, svakakvih odjevnih kombinacija i popis je nepregledan,moze se uvjek gledati i i uvjek se nesto novo vidi, recimo kao kod hermeticke garaze, znaci ja sam citao u marvel orginalu 3,4,5, 6, u orginalu je 3jka hermeticka garaza i veliki album, mislim glede cjelovite price , ali je pisano i crtano idejom nadrealista i dadaista, tok misli je , sa puno twisteva, nikad neznas kamo ce prica krenuti, jednostavno nemoze se ni pretpostaviti, to mozda nekome naucen na standardno pripovjedanje nece sjesti, ali meni je bilo savrseno jer mi je dopizdilo bilo vise razmisljati sto ce biti iduce kod gledanja serija itd. i to je bilo nesto sto me iznenadilo i kao malo dijete se zabuljio u strip i promatrao sa isčekivanje di če sada ići , promatrati svjet koji nemozes svrstati u nikakav okvir i orjentaciju, to je meni veliki poklon, i recimo jako mi se svidjaju njegove kratke price u drugim albumima u ovom slip caseu, od doslovno stranicu dve pa do par stranica, od nekih koje mu netko napisao i većinom koje sam pisao, ima ih od toka misli, pa do intresantnih dosjetka, humorističnih ideja pa do iznenadjenja, garden of aedena takoođer odličan strip, crtez savršen priča zanimljiva, i nastavak na strip koji u moebius jedinici od marvela koji strip bio napravljen za citroen, od kojih 40 stranica i tako krenula prica, sa aedenom i jos u marvel 9etki , tako da ima svega, i najbolji pogodak je sto je ovako u slipcaseu, jer stvarno vrijede jako zajedno, arzak nijemi strip divota, hermetična garaza se moze posebno i ove kratke price, ali opet aedena ciklus je zajedno se provlaci kroz 3 albuma, zanimljivo je kad se ima razlicite albume pratiti drugacije stilove pripovjedanja a ista osoba, i najbitnije da uvjek iznenadi:) od mene preporuka eto
thx dobar odgovor, btw |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/11/2012 : 13:50:16
|
Stigli danas Gospodari Jecma, Rat/Man HC i Rip 3 i 4   Ko se razmislja za Gospodare Jecma nek prekine odmah, ipak je to cika Ham, u boji i prefektnom izdanju. Impresivno deluje   Cini mi se isti format kao Ubojica, samo veci broj strana.
I jedno pitanje, ocekuju li se uskoro nova 4 HC Ratmana_ Odsad obavezno HC i za nas koji narucujemo iz AF Kome se svidja Ratman vredi izgurati ovo u ovakvom izdanju, nije predugacak serijal, slabiji od AF Klasika ali miljama ispred AF Extra |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 01/11/2012 : 15:20:58
|
Nevezano samo za Fibru, jer kod svih je tako, ali fascinira me kako svi pričaju da HC neznatno povećava cenu, a razlika na kraju bude minimum duplo veća  |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12972 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 01/11/2012 : 15:44:45
|
Govorimo o jednom izdanju, sa mekim i tvrdim koricama. Dakle, jedno izdanje. 
I izvinjavam se za ovo svi, nisam znao za Ludens.  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Topic  |
|