forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/06/2020 : 22:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by kasper

dosadise i ovi predlozi, kad ce najave za jul?

Kriza!

mi u srbiji smo oguglali na tu rec, moze li neka druga
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1935 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 12/06/2020 : 08:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

dosadise i ove najave, kad ce predlozi za jul?

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/06/2020 : 09:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Evo da uštedim jakiju još koju kunu:

https://lukepearson.com/Everything-We-Miss

Djeluje fantastično! S obzirom da se Pearson već pokazao na Hildi, nadam se da bi mogli i ovo vidjeti u Fibrinom izdanju.

Palac gore za ovo!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/06/2020 : 11:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kriza prošla!!!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/06/2020 : 11:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote

Novi Tezuka!

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/06/2020 : 12:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Opa!

Pored Tezuke i novi Matteo 4 (36) i 5 (36-39), ipak sam mislio da cemo vec vidjeti WW2 ali spanjolski se produzio.

Yeah, zavrsetak Zivih mrtvaka!

"Ramitraljez" puno obecava!

Nova Satrapi.

Vidi, jos Saccova Palestina. Strip kojim se prebio.

Sada se vec nakupilo dosta toga za mozda jos neku nabavku kroz ljeto da se ne ceka na IL...?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/06/2020 : 12:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
voda,voda,voda/more,more,more!
Prep school?zar je to bilo teško prevesti?
kečke?Zar to nije srpska riječ?kikice,pletenice?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/06/2020 : 12:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
I kako ova tura iz sedmog mjeseca izašla?piše cijena s popustom a ova iz šestog još nije?Ili je to neka zabuna?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1935 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 12/06/2020 : 13:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Konacno tura gde vecina naslova nije po mom ukusu1!
Merkam Palestinu i Ramireza, Matea imam od CK jedino da dopunim ovim zadnjim albumom, ostalo me ne zanima.
Nadam se nekom dobrom reprintu, npr Toppiju ili Vrh Bogova 1.

Groucho Marx

Edited by - AleksandarN on 12/06/2020 13:03:14
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7261 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 12/06/2020 : 13:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Novi Tezuka!!!!

I Matteo! I Satrapi! I bankrot!

P.S.
Tezuka u Orci Specijal? Neobično.

http://onlineimpressions.blogspot.com/

Edited by - Shaner on 12/06/2020 13:20:27
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/06/2020 : 13:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kriza prošla!!!

i napokon si opet u pravom koloseku - ovo su sjajne stvari i sve se uzima (nisu loše ni prethodne dve ture,ali nije to onaj vrh na koji smo navikli od Fibre)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 12/06/2020 : 13:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

"Djana nosi kecke,
Djana ljubi decke,
Djana ljubi decke.... starije od nas..."
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3277 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 12/06/2020 : 13:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Sem Ramireza sve mi je već poznato. Ako sam dobro skontao, ovo ni nema zasada dalje od vol.1? Drago mi je da Sacco ide, iako imam B92 izdanje, uzeću i ovo, i nadam se da ćemo ga gledati i u budućnosti u Fibri.
p.s. Imam osećaj da je Marko ubrzao stavljanje najavi da mu ne bi i dalje oni desničari kukali na fb stranici. Eto, jednom neka vajda i od njih u životu

Edited by - Red Marquis on 12/06/2020 14:04:29
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/06/2020 : 14:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

I kako ova tura iz sedmog mjeseca izašla?piše cijena s popustom a ova iz šestog još nije?Ili je to neka zabuna?

Čitati s razumijevanjem:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/06/2020 : 14:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dijete iz grada dolazi na otok, često radi tu grešku.
Prep school, di to?
Srpska riječ? Ujmocaisinaiduhasvetog, oslobodi me, Bože i sveti Ante. Nije valjda zarazno?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/06/2020 : 14:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Sem Ramireza sve mi je već poznato. Ako sam dobro skontao, ovo ni nema zasada dalje od vol.1? Drago mi je da Sacco ide, iako imam B92 izdanje, uzeću i ovo, i nadam se da ćemo ga gledati i u budućnosti u Fibri.
p.s. Imam osećaj da je Marko ubrzao stavljanje najavi da mu ne bi i dalje oni desničari kukali na fb stranici. Eto, jednom neka vajda i od njih u životu

Ma kakvi, danas je Melina završila koricu za Palestinu, nisam mogao staviti ranije. Kukavice kukaju, što bi drugo...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10339 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 12/06/2020 : 14:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kriza prošla!!!

Matteo x2 !

MW i opet provokativni (srećom anto se na takve provokacije već navikao kod Francuza) Tezuka!

Ekspresno stigao Ramirez, a tu je i Palestina, lijepa tura!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1935 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 12/06/2020 : 14:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

i napokon si opet u pravom koloseku - ovo su sjajne stvari i sve se uzima (nisu loše ni prethodne dve ture,ali nije to onaj vrh na koji smo navikli od Fibre)

Ovomesecna tura je po je po meni bas vrh od Fibre i ne mogu da je docekam + Jimmy sto je skoro izasao. 'de ces bolje? Julska tura ne moze ni da se meri sa junskom.

Groucho Marx
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/06/2020 : 14:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koju grešku?
More je voda
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10339 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 12/06/2020 : 15:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:

Ovomesecna tura je po je po meni bas vrh od Fibre i ne mogu da je docekam + Jimmy sto je skoro izasao. 'de ces bolje? Julska tura ne moze ni da se meri sa junskom.

@anto +1

@AleksandarN -1
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/06/2020 : 15:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Prep school, di to?
Srpska riječ? Ujmocaisinaiduhasvetog, oslobodi me, Bože i sveti Ante. Nije valjda zarazno?

prep school u orwellu.
nije zarazno ali prevod na hrvatski nije prijevod na srpski.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1935 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 12/06/2020 : 15:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:

@anto +1

@AleksandarN -1

Tako je to kad obojica gotivite Zekana.

Groucho Marx
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 12/06/2020 : 15:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Bome nisam očekivao najavu za neku novu mangu a pogotovo ne MW
Jedva čekam pročitati!

Sad bi bilo lijepo da se uzburkaju neki duhovi pa da strip dobije malo besplatne reklame u medijima, po uzoru na slučaj Deadwood Dicka u Srbiji.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/06/2020 : 15:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Prep school, di to?

prep school u orwellu.
nije zarazno ali prevod na hrvatski nije prijevod na srpski.

Termini koji su u originalu na stranom jeziku se i u prijevodu ostavljaju na stranom jeziku.

Riječ "kečka" je u korpusu hrvatskog jezika.
http://hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_id&id=el1jWhk%3D&keyword=ke%C4%8Dka

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/06/2020 : 15:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by Markos[/i
Termini koji su u originalu na stranom jeziku se i u prijevodu ostavljaju na stranom jeziku.

Riječ "kečka" je u korpusu hrvatskog jezika.
http://hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_id&id=el1jWhk%3D&keyword=ke%C4%8Dka

Aha.To ka ono u bonelliju šta ostavljaju engleštinu pa onda i mi moramo.
Glupo ali po pravilu.
Kečka?Ko bi reka?Osim ako nisu prekopirali sve južnoslavenske riječi pa ubacili.Osim u srpskim filmovima nisam nigdi čuja za kečke.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 5.48 seconds. Snitz Forums 2000