forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/01/2022 : 16:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Jedan pametan covik mi je jednom reka: "gol si dosa na ovaj svit, gol ces i otic". *ebalo vas robovanje materijalnom.

Gol je izašao iz utrobe majke svoje i tako će gol i otići kakav je i došao; ništa nema od svega svojeg truda da ponese

Propovjednik 5,14

You stared at the abyss, you'll never rest in peace

Edited by - lwood on 20/01/2022 16:41:44
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2022 : 16:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Jedan pametan covik mi je jednom reka: "gol si dosa na ovaj svit, gol ces i otic". *ebalo vas robovanje materijalnom.

I meni je jedan pametan covik kaza; samo si jednom ovde na svitu i to kratko. Zgrabi sto mozes!

... samo sto nista od toga neces moci uzeti sa sobom, sve ce ostati ovdje.

Tako da zapravo, mi nista ne posjedujemo, pogotovo ne materialicki gledano.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 20/01/2022 16:42:06
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12321 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/01/2022 : 16:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Peyo

Evo za udobno čitanje i listanje.

https://i.postimg.cc/LX00jdf6/citanje.jpg

Je, bas bi da vidim kako ova spravica drzi ciglu od 3 kg tipa ŽM.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10685 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/01/2022 : 16:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ne čitajte po WC-ima .

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/01/2022 : 16:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Ne čitajte po WC-ima .

Legendarna epizoda

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15875 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/01/2022 : 16:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I meni je jedan pametan covik kaza; samo si jednom ovde na svitu i to kratko. Zgrabi sto mozes!

Apsolutno.
Ali ne mislis li, (kako sam vec kazao) da kad dodem jednom do cistine na kraju puta, da ce mi ista i biti vazno? Nece zar ne? Ni tebi ni meni ni ikome...
Sto ce ostati ja nemam pojma sad, ali siguran sam da ce ponesto i ostati mojima, zasto ne bi... A i sve se mislim da mi ni pitanje sto ce s tim biti poslije, nece biti vazno ni predstavljati problem...
Uglavnom jako mi je dobro sad i ovdje!
Ne brinem i samo opusteno...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4249 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/01/2022 : 17:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Samo mala ispravka...sve će propasti ovdje. Ništa ne traje vjećno, a pogotovo ne vjesnikova kolekcija AF koju ne možeš prodati

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4249 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/01/2022 : 18:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

To šta ja na to gledan ka na robovanje je moja perspektiva, ne i realnost.

Kad vidim da je netko opterecen time onda je to realnost a ne perspektiva. Ni moja ni tvoja, vec cinjenica.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 20/01/2022 : 19:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Marko, stvarno je vreme za nove najave: vidiš li o čemu smo sve počeli da diskutujemo u ovoj temi?!
Ajde najave, dok svi ne poludimo

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 20/01/2022 : 19:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Marko, stvarno je vreme za nove najave: vidiš li o čemu smo sve počeli da diskutujemo u ovoj temi?!
Ajde najave, dok svi ne poludimo

Potpisujem. Pod hitno treba neka ekskluziva.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10934 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/01/2022 : 19:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
ne daj marko najave do marta. brzo ce ovaj januar, cim taj prodje ko da je prosao i februar, i eto ga mart
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 20/01/2022 : 19:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Nadam se samo da ovi "posuđivači" stripova iste posude prije nego se sa njima druže "kibleci" po zahodima

Upravo zbog ovakvih nema posuđivanja stripova.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2022 : 22:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Apsolutno.
Ali ne mislis li, (kako sam vec kazao) da kad dodem jednom do cistine na kraju puta, da ce mi ista i biti vazno? Nece zar ne? Ni tebi ni meni ni ikome...

Heh, pa i tu je caka. Telo je telo, ali ti nisi to telo, kao sto vozac nije isto sto i kola. Hocu reci, ti ces i dalje imati sve zelje, porive, strahove itd. itd., samo ih neces vise moci zadovoljiti, realizirati, pa je samim time i tvoj odlazak puuno tezi nego onoga koji nista "nema." I to je smisao toga "ne grabiti i prisvajati", smatrati nesto za svoje, vezati se zapravo. I ne samo za materialne stvari, covjek se moze vezati i za osjecaje, ideale...

Ali idemo vec u filozofske struje.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5214 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/01/2022 : 23:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Poli ti si svetao primjer za sve naše narode i narodnosti
I Aliju Sirotanovića je teško pogodilo šta nije lopatu uspija prebacit s onu stranu onostranog
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6477 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 21/01/2022 : 06:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ne posuđujem svoje, ne posuđujem od drugih.
Samo cura ih čita uz mene (ta 2-3 serijala koja su joj draga, TWD, Saga...)
Posuđujem iz knjižnice.
Čak da budem iskren...pašu mi ti ''razrađeni'' stripovi i knjige iz knjižnice jer se puno puno lakše listaju.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15875 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/01/2022 : 08:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Kad dodem u gradsku knjiznicu, na zaista velik i bogat odjeljak za stripove kojeg mi drzi kum, dode mi za plakat na sto i kako izgledaju ti nekoc lijepi albumi, a sad unisteni od desetaka/stotina ruku koje su ih provrtile uz burek, cevape i naravno na zahodu.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15875 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/01/2022 : 09:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Apsolutno.

Heh, pa i tu je caka. Telo je telo, ali ti nisi to telo, kao sto vozac nije isto sto i kola. Hocu reci, ti ces i dalje imati sve zelje, porive, strahove itd. itd., samo ih neces vise moci zadovoljiti, realizirati, pa je samim time i tvoj odlazak puuno tezi nego onoga koji nista "nema." I to je smisao toga "ne grabiti i prisvajati", smatrati nesto za svoje, vezati se zapravo. I ne samo za materialne stvari, covjek se moze vezati i za osjecaje, ideale...

Ali idemo vec u filozofske struje.

Vidis to me podsjeti na sve sto su mi govorili Indijci s kojima sam nekoc dosta radio. Naime, njima je sve KARMA! Za sve si kriv sam, sto ti se dogada u zivotu. Ako si slijep, kljast, bolestan na bilo koji nacin, siromasan, jadan... sve je to KARMA i sam si kriv.
I niko ti ne pomaze.
Upravo iz tih razloga Majka Tereza je otvarala prve uboznice i pocela skupljati taj jad i cemer s ulice.
Uglavnom, KARMA, kako su me uvjeravali je zajebana stvar.
Naravno nisu nikad spominjali stripove, ali dao bi se pravi teski strip napraviti o tome...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15875 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/01/2022 : 09:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Poli ti si svetao primjer za sve naše narode i narodnosti
I Aliju Sirotanovića je teško pogodilo šta nije lopatu uspija prebacit s onu stranu onostranog

Dat ce mu tamo drug Tito, vecu lopatu...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 21/01/2022 : 09:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Ignorišu se najave, a kukate mesec dana.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 21/01/2022 : 09:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

Ignorišu se najave, a kukate mesec dana.

Pomalo, još uvijek se dodaju nove.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 21/01/2022 : 09:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Opa! Zaista interesantne najave i dosta iznenađenja, bar za mene. Rokamboleska!

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 21/01/2022 : 09:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Milina

Wonderball vuce na Harry Callahana. Jedva čekam
Go to Top of Page

Odoakar
Average Member

533 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 21/01/2022 : 10:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Giardino, Larcenet, Wild West...super, super.

I već treći Atlas, a nemam još ni prvi.
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1499 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 21/01/2022 : 10:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Atlas me nikad nije kupio, tu sam miran.
Ali svašta zanimljivog je tu, Sami 3, novi Larcenet, Wild West, zanimljivo izgledaju Wonderball, Hibakuša, Gerard, Pustinjska zvijezda...

Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3158 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 21/01/2022 : 10:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
ludonja stvarno zapeo nagurati na 100 komada u 22-goj. najs.
Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2 seconds. Snitz Forums 2000