Ma znam da je preskočeno par brojeva radi Disa,ali to ne mijenja činjenicu da smo skoro već do sredine LMS.
@poli; što se naslovnica tiče,puno smo već o tome pričali,ali generalno,meni su Ferrijeve naslovnice za MIster NO-a promašene.Nije dovoljno nacrtati Zagora sa malo sjede kose i pilotskom jaknom (+ obavezno pištolj i pocepane pantalone)da bi bilo dobro.Naravno da ima dobrih,ali mislim da nažalost ima više onih koje nisu baš u toj kategoriji.
A meni su naslovnice super, to sve stvar ukusa. Meni zao sto Ferri nije nacrtao jos koju epizodu.
Evo sam baš pročita "Argentinu", pa da ga, uz već poznato hvaljeni "Hodink za pakao", pohvalim. Priča je fenomenalna, lagana, divota. Posebno bi pofalija Andreja za prevod. Na početku kad se Kruger (i chica) i Mr.No raspravljaju posječaju na najbolje dane Karsona & Texa te Gibsona & Glovera. Ono "Neka te zgromi" ili "Neka me zgromi"je prejako, svaka čast Andrej, prevodiš s duhom i štihom, samo tako nastavi, možda postaneš Brixy Mister No-a.
Hvala, ali ja sam samo kotacic u dobro podmazanom stroju i ne smije se zaboraviti da je konacni rezultat ipak zajednicko djelo mene, lektora i nase dvojice urednika
gluposti. ti si najveci kotac. katkad se intervenira vise katkad manje, to stoji. ali bez dobra temelja nista ne bi vrijedilo. koliko god ja vikao i polirao inace, argentina je jedini mr no koji nisam lektorirao nego je sve odradio Gaston. vidis kako citatelji odmah primijete napredak
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.