Našo na netu da bio ovo piće Koronju bila igra riječi od jezerske lokacije "Lagho di Corongiu" (Korondžu), nekoliko kilometara sjeverno od grada Cagliari.
Whidka je očita kombinacija riječi Whiskey+Vodka=Whidka
jesi bas siguran da je irski whiskey, a ne skotski whisky?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
zadnja 3 su mi na polici al ih ne čitam da mi ne pokvare kontinuitet regularaca...:D heh, odolijevam uspješno još uvijek... još samo nekih 3-4 godine... hih..:D al sam lud
Solidan i interesantan broj...meni licno bolji od br.10
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Već sam i zaboravio kakav je ovaj gigante... Ostini i ove njegove Alfa spin-off avanture u Bijelom gradu nisu mi privlačne. Vjerojatno zbog ovih ruskih mafijaša. Epizoda je mješavina nekih ruskih predaja i štorije o ruskoj mafiji. Osim toga tu je daljnja karakterizacije Asje, izgleda mi ko uvod u onaj novi spin-off Universo Alfa. Crtež mi je bio zanimljiviji od priče. Ostini kao da pokušava biti Morales kod MM-a.
Ne nastavlja se na 10 gigant koji je u paralelnom univerzumu.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Bas dosao na red ovaj gigant,pa vidim da je izasao za Mafest 09,kontam sto ja rasturam sa novim izdanjima . Poceo citati i crtez mi pravo interesantan,djeluje mi obecavajuce pa bum vidil veceras(ustvari za 15-tak minuta)
zadnja 3 su mi na polici al ih ne čitam da mi ne pokvare kontinuitet regularaca...:D heh, odolijevam uspješno još uvijek... još samo nekih 3-4 godine... hih..:D al sam lud
lud si doktore a mozda sam ja jos ludji jer cekam da stignem raju sa magicnim vjetrom pa onda da sve u kontinuitetu citam nadam se da cu se uspjeti othrvati zovu magicnog sa police jos samo 17 knjiga