Secate li se Tom i Jery stripa? Izlazio je u izdanju Vjesnika u vreme Alan Forda. E pa bila je jedna epizoda (secam je se kao reklame sa zadnje naslovnice Alan Forda)na njoj s Bob Rock i macak Tom ispod drveta a na drvetu miševi i na stripu piše "šta se dešava kada se Tom macorcina i Bob Rock Teenteovac skompaju? " Ima li neko ovu epizodu i o cemu se radi? da l je ovo stvarno Team Up?
sican se te epizode.ako je naden stavicu par slika ovde
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
daaa, kako je to bilo dobro....mislim da je u isto vrijeme u diru bio i Alan Ford album sa samoljepljivim slicicama...ovo je direktan flashback u djetinjstvo!
To je broj #517 (15. ozujak '88e). Kao sto Macan rece domaci autori (pa tako i on sam) radili su stripove o T&J u kojima gostuju likovi iz AF. Kao dodatak, odnosno kao dio samog magazina izasao je reprint albuma za AF slicice.
Sjecam se tog broja jer je medu prvima koje mi je stari u to vrijeme kupovao (uz Mikijev Zabavnik i Almanah)!! Daj neka netko stavi naslovnicu ovdje da se prisjetim!
Da, da, to je to!!! Unutra je album za ljepljenje slicica Alan Ford, a nagradna igra ''Put u Disneyland'' se odnosila na skupljanje praznih paketica od slicica, ako se ne varam! Jebote ko da je jucer bilo a ne prije dvajst let..:))